Buat Jus Mudah dengan Shake N Take 3

Assalamualaikum dan salam sayang… Nak review barang idaman kalbu cik tom yang dah berbulan-bulan cik tom cari kat kedai tapi tak jumpa model blender buah mudah buat jus yang comel – Shake N Take 3. Shake N Take ni banyak versi tapi kalau ikutkan latest cik tom search Shake N Take 3 ni yang paling update dari versi sebelumnya.

Cik tom pernah kirim kat kawan carikan kat KL tapi dia cakap jumpa yang botol Shake N Take 3 tu ada 1 botol je. Takde 2 botol macam jual online. Masa tu cik tom macam risau la nak beli barang jenis blender ni online. Fikir kalau rosak macam mana warranty la. Fikir nak kena bayar pos la kononnya mahal. hehe..

Pilihan warna Shake N Take 3

Shake N Take 3 yang comel
Shake N Take 3 yang comel

End up berbulan mencari akhirnya tak terbeli pun! Sampai la cik tom nekad beli je la online. Satu hal pulak nak beli online kat instagram/facebook tapi risau la pulak kalau terkena yang menipu kan. Cik tom pun survey banyak website yang dipercayai sistem jualan Shake N Take 3 macam L**, G**, Q**. Semua memang bagi offer harga bagus tapi dalam banyak-banyak tue akhirnya cik tom terjatuh hati buat pilihan untuk beli kat sini–>>Shake N Take 3.

Review Shake N Take 3

Serius servis Lazada memang tip top. Cik tom bayar hari ini keesokannya terus sampai beb! Tak sampai 24 jam pun. Hati pun tersenyum girang dapat barang idaman kalbu kan! Abang posmen hensem pulak yang hantarkan. haha ;p

Dapat jugak beli Shake N Take 3 idaman kalbu
Dapat jugak beli Shake N Take 3 idaman kalbu

Actually, blender Shake N Take 3 ni cik tom dah beli bulan April hari tu lagi. Pengalaman guna Shake N Take 3 sepanjang 8 bulan lebih ni Alhamdulillah memang best setiap malam blend jus buah then simpan dalam peti. Awal-awal pagi esok terus bawak botol Shake N Take 3 ke ofis. Memang berbaloi sampai ke hari ni tahan botol dan mesin blendernya. Shake N Take 3 ni banyak pilihan warnanya. Cik tom mestilah pilih warna purple sebab takde merah. hehe..

Buat Jus mudah dengan Shake N Take 3

Menyesal pulak tak beli blender jus buah Shake N Take 3 ni awal-awal lagi. Nak buah jus buah pun mudah je. Tak perlu share dengan blender kisar bawang cili semua tu. Harganya pun murah je include postage RM50 je (ni harga time ciktom beli & mungkin berubah ikut promosi). Senang dah direct pos sampai depan pintu rumah gitu. hehe…

Buat Jus mudah dengan Shake N Take 3
cik tom paling suka buat blend susu + pisang

Ada banyak pilihan warna dan jenis blender Shake N Take 3 ni. Kalau nak survey lagi atau beli yang jenis cik tom ni boleh klik ke –>Shake N Take 3.

Psstt jangan rambang mata sudah la ye.. hehe…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

8 thoughts on “Buat Jus Mudah dengan Shake N Take 3

  • December 3, 2015 at 11:21 pm
    Permalink

    sy mmg ada shake n take tapi yg no.1..kurang best yg tu sb xleh cabut nak cuci bilah besi pengisar kat bawah..

    tgk shake n take 3 lg bagus..byk pilihan warna..boleh cabut n tukar pentp

    Reply
    • December 5, 2015 at 10:00 pm
      Permalink

      yup..sebab tue ciktom beli shake n take 3 ni..versi ni dah diupgrade dari yg 1 punye byk kelemahan..lg best guna yg ni tau sbb kwn ciktom ada guna yg shake n take 1 tue..kurang best..hhii

      Reply
  • December 4, 2015 at 12:43 pm
    Permalink

    Comelnya shake n take 3 yg color kuning tu..berkenan sangat nak tengok..

    Kalau harga dlm rm50..mampu lagi beli..

    Mintak mak la belikan haduah hari lahir bulan depan..lalalalala

    Reply
    • December 5, 2015 at 9:19 pm
      Permalink

      serius memang cantik sangat shake n take 3 yg kuning tu sebab ciktom beli masa hadiah besday adik aritu..memang dia suka sangat..hehe

      Reply
    • December 5, 2015 at 8:25 pm
      Permalink

      aik tau2 je..hahah..cik tom memang beli shake n take ni untuk diet..hihi 😉

      Reply
  • February 11, 2016 at 2:21 pm
    Permalink

    Sy first time guna shake n take 1 bila sy blnde kua asap byk huhuuhu blnder carot x hncur ..knpa ye ..pning sy hihiji

    Reply
    • February 17, 2016 at 4:53 pm
      Permalink

      rasanya kalau nak blender carrot kena potong kecik2 kot sbb carrot tu keras..
      blender shake n take ni more prefer buah2an lembut..
      blender shake n take keluar asap sebab panas tu..awak tak boleh blend direct sampai hancur..baca tak manual? Kena blend 20 saat then rest 10 saat before proceed blend lagi..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE