Cabutan Bertuah Jun – Bed Tray Nordby IKEA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Cik tom nak sertai cabutan bertuah di blog sop.name.my. Blog sop anjurkan cabutan bertuah setiap bulan bermula dari bulan lepas. Yang bestnya cabutan bertuah bagi bulan Jun 2012 ini ialah hadiah berupa Bed Tray Nordby IKEA berwarna biru seperti dalam gambar banner di bawah;.

Cabutan Bertuah Jun - Bed Tray Nordby IKEA
Cabutan Bertuah Jun - Bed Tray Nordby IKEA

Kalau menang dapat hadiahkan ayah cik tom. Mesti ayah cik tom suka. Cabutan bertuah akan dibuat oleh sop menggunakan random.org melalui senarai penyertaan yang dihantar selepas tarikh tutup penyertaan pada 30 Jun 2012. Jom ramai-ramai join meriahkan cabutan bertuah dari blogger sop dengan klik >SINI< atau banner.

ps: psstt… korang dah join belum contest Eyriqazz vs Denaihati?

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

20 thoughts on “Cabutan Bertuah Jun – Bed Tray Nordby IKEA

    • June 27, 2012 at 11:36 pm
      Permalink

      ur wlcm..jgn lupa join..last date akhr bulan ni.

      Reply
  • June 26, 2012 at 5:55 pm
    Permalink

    masuk plak cabutan bertuah ye..

    Reply
    • June 26, 2012 at 9:36 pm
      Permalink

      mmg rajin cik tom ni..hehe

      Reply
      • June 27, 2012 at 11:06 pm
        Permalink

        dah hosting berbayar..guna selagi mampu..rugi tue kl xguna..haha

        Reply
    • June 27, 2012 at 11:11 pm
      Permalink

      biasalah ciktom mmg suka contest2 ni…hehe

      Reply
  • June 26, 2012 at 7:23 pm
    Permalink

    semoga berjaya…mano tau ado rezeki kan…:)

    Reply
    • June 27, 2012 at 11:07 pm
      Permalink

      insyaAllah..doa2kanlah ye..hee…thanks..

      Reply
  • June 26, 2012 at 9:58 pm
    Permalink

    tak lama lagi dah tu. gud luck cik tom

    Reply
  • June 26, 2012 at 10:12 pm
    Permalink

    terima kasih cik tom kerana sertai cabutan betuah Sop.
    Wah, nak hadiahkan kepada ayah? mmg anak yg baik cik tom ni rupanya

    Good luck yer cik tom

    Reply
    • June 27, 2012 at 11:01 pm
      Permalink

      sama2 sop…xsempat nak submit sbb entry ni autopublish..aah nak hadiahkan ayah kalau menanglah sbb bulan depan besday ayah ciktom..hehe…

      Reply
  • June 26, 2012 at 11:54 pm
    Permalink

    wah macam best aje..boleh join nih..

    Reply
    • June 27, 2012 at 10:56 pm
      Permalink

      jom2 join…tgk lama xupdate entry..busy ek..

      Reply
  • June 27, 2012 at 1:10 pm
    Permalink

    Tiap-tiap bulan bro Sop ini buat cabutan barangan daripada Ikea.

    Reply
    • June 27, 2012 at 9:20 pm
      Permalink

      aah semua hadiah cabutan produk dari ikea..tue yang best..hehe..jomlah join meriahkan..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE