Cara Hilang Jerawat dengan Dr. Haseenah

Sejak dua menjak ni… blog cik tom banyak dapat keyword carian ke blog untuk keyword- cara hilang jerawat, hilangkan jerawat, dan serba serbi berkaitan jerawat serta parut jerawat. Rasa dah cam blog pakar jerawat pulak. hehe…

Haa ni dua tips yang pernah cik tom cuba untuk hilangkan jerawat serta parut jerawat yang degil kat muka ni….

Sorry tau. Cik tom bukanlah pakar atau doktor bab jerawat ni. Dua artikel tue based on experience cik tom yang memang dari sekolah menengah lagi ada masalah jerawat. Sekarang masih ada jerawat naik jugak tapi Alhamdulillah dah kurang dan tak seteruk dulu. Cik tom jenis rajin cuba cara tradisional dan juga cara moden untuk hilangkan jerawat kat muka ni.

Bak orang kata selagi kita tak cuba, kita tak tahu kan macam mana hasilnya?

Cuma dalam mencuba hilang jerawat tue hendaklah kita bersederhana dan sabar. Jangan pulak taksub dalam satu masa berlambak tips dan produk korang cuba kerana tak sabar nak tengok hasilnya. Tak elok untuk kulit. Mungkin menyebabkan masalah jerawat pada kulit bertambah teruk.

Dah ramai sangat duk cari ni.. Cik tom bimbang gak efek pada kulit korang cuba tips yang cik tom biasa buat tue. Al-maklumlah kulit cik tom dah lali dah. Kulit korang manja tak tau la?? haha…

So, cik tom nak kongsikan satu panduan lengkap langkah demi langkah bagaimana untuk mengawal jerawat dalam masa 60 hari.

Mesti excited dengar kan?? 60 hari kawal jerawat semua excited!!

Alhamdulillah lepas cik tom dapatkan panduan ini dari doktor pakar jerawat, DR. HASEENAH…. Cik tom lebih tahu detail jenis jerawat yang ada pada kulit cik tom, bagaimana nak rawat dan kawal jerawat jenis cik tom hadapi ni, eh camane nak rawat jerawat ni bukan hanya dari luaran je tapi turut dari dalaman tau.. sebabnya jerawat ni ada kaitan dengan hormon dalam badan kita.. So, kita kena kawal keduanya supaya seimbang dan masalah jerawat berkurang pastu terus hilang.

Cara Hilang Jerawat dengan Dr. Haseenah
Cara Hilang Jerawat dengan Dr. Haseenah

Yeahh semua tak sabar nak kick jerawat kan??

Dr. Haseenah doktor jerawat
Dr. Haseenah doktor jerawat

Beliau pakar bab jerawat dan masalah kulit cam jeragat sehingga menerbitkan panduan “Bagaimana Merawat Jerawat dalam 60 Hari”.

Kalau ada yang tak percaya cerita cik tom ni.. boleh pergi direct walk-in atau call terus je kat klinik Dr. Haseenah di alamat tertera di bawah;

Alamat: D/A Poliklinik Zulkifli, No.42, Jalan Pinang C, 18/C,Seksyen 18, 40000 Shah Alam, Malaysia.

Telefon: 03-55411392

Waktu Operasi:-

Isnin - Jumaat: 8AM – 2PM

Sabtu: 8AM – 1PM

Cuma cik tom ni problem nak ke sana sebab kerja pulak kat Jengka, Pahang ni. Jauh la nak ke sana. Alhamdulillah kerana consider masalah sesetengah customer yang cam cik tom ni susah untuk walk-in ke klinik beliau la. Dr. Haseenah keluarkan panduan hilangkan jerawat camni. Boleh cik tom download je without perlu ke Shah Alam.

Cara Hilang Jerawat dengan Dr. Haseenah

ebook “Rahsia Jerawat Terbongkar”
ebook “Rahsia Jerawat Terbongkar”

Tue gambar contoh cover cara dan tips hilangkan jerawat panduan Dr. Haseenah. Cik tom tak nak cakap lebih-lebih lagi kata ampu doktor haseenah pulak. huhu…

Better korang tengok dengan klik ke >>Website Dr. Haseenah<< dan nilai sendiri mana yang terbaik dalam ikhtiarkan untuk rawat masalah jerawat. Yang pasti jangan dibiarkan jerawat tempek kat muka tue tau. Efeknya makin tua nanti parut muka lekuk sana sini. Nangis dah tak guna lagi. Haa.. buat laser muka?? Mahal lagi kos kot. Bahaya pulak tue. huhu…

ps: muka dah okay sikit.. nak ber “ephyra” pulak.. hadiah menang contest ephyra aritu dah sampai umah. Alhamdulillah… yeay!!

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

19 thoughts on “Cara Hilang Jerawat dengan Dr. Haseenah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE