Ephyra Pilihanku | Ada Apa Dengan Ephyra

Assalamualaikum dan Salam Sayang…. Cik tom tertarik nak join contest khas buat peserta SBB2014 yang mana pihak Ephyra bermurah hati untuk menaja 1 kotak premium Ephyra kepada 100 penyertaan yang terawal. Harap-harap cik tom ada rezeki untuk terpilih dikalangan penyertaan. Cik tom memang dah mula kenal produk Ephyra ni semenjak dari tahun lepas sebab tertarik … Continue reading

Memori Bersama Yeo’s Dulu, Kini Dan Selamanya………..

Gempar!! Dunia blogger kini diserang oleh satu wabak yang makin menjadi-jadi. Wabak penyakit ini dikenali dengan nama “YEO’S“. Sana-sini blog hangat menceritakan mengenai kehebatan produk Yeo’s. huhu… Cik tom jadi tertarik nak ceritakan segala memori cik tom bersama Yeo’s dari dulu, kini dan selamanya. Amboi dah cam tagline apa je ek. hehe… Produk Yeo’s memang … Continue reading

Pulangan Pelaburan Melebihi 2000% Setahun

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…. Entri ni bagi menyahut cabaran dari saudara anuar untuk menghasilkan satu entri mengenai pulangan pelaburan melebihi 2000% setahun?? Mesti ada yang cakap langsung tak logik akal. Mana nak cari untung untuk pelaburan melebihi 2000% setahun kan? Atau ada yang berkerut dahi sambil garu kepala tanya.. camane ek tu nak dapat untung … Continue reading

Mom Blogger Top Referral Contest

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…. Contest ketiga tahun 2014 yang mudah syaratnya sehingga terbuka hati cik tom untuk join. Contest ini anjuran mom blogger, Ummihanie. Pada yang nak join boleh klik je banner bawah untuk link ke entry blog ummihanie ye. Dulu cik tom pernah join contest top refferal iphone 5 anjuran ummiehanie.com dan menang cuma lupa … Continue reading