EPHYRA PILIHANKU PHASE 2 – Cabaran 30 hari bersama Ephyra

Assalamualaikum dan Salam Sayang pada semua readers blog cik tom…. Pada yang follow blog cik tom mesti dah banyak baca review cik tom dari penggunaan berterusan produk EPHYRA yang masuk bulan keempat. Pergh tak sangka pulak dah lama rupanya cik tom consume Ephyra ni sampai 4 BULAN!!!! Cik tom rasa bertuah berjaya dapat tajaan 1 … Continue reading

Rahsia Kecantikan Wanita Alaf Baru

Assalamualaikum dan Salam Sayang… Cik tom nak mulakan entri dengan bertanyakan pada diri korang semua; “Adakah korang rasakan diri korang cantik??“ Mesti ada yang malu-malu nak mengaku dia cantik kan. Hehe… Tak kurang pulak akan cakap saya tak cantik pun, biase je. Sobsob.. ;( Kalau kita kata diri kita tak cantik? Siapa yang buat kita? … Continue reading

Ephyra Pilihanku | Ada Apa Dengan Ephyra

Assalamualaikum dan Salam Sayang…. Cik tom tertarik nak join contest khas buat peserta SBB2014 yang mana pihak Ephyra bermurah hati untuk menaja 1 kotak premium Ephyra kepada 100 penyertaan yang terawal. Harap-harap cik tom ada rezeki untuk terpilih dikalangan penyertaan. Cik tom memang dah mula kenal produk Ephyra ni semenjak dari tahun lepas sebab tertarik … Continue reading

Memori Bersama Yeo’s Dulu, Kini Dan Selamanya………..

Gempar!! Dunia blogger kini diserang oleh satu wabak yang makin menjadi-jadi. Wabak penyakit ini dikenali dengan nama “YEO’S“. Sana-sini blog hangat menceritakan mengenai kehebatan produk Yeo’s. huhu… Cik tom jadi tertarik nak ceritakan segala memori cik tom bersama Yeo’s dari dulu, kini dan selamanya. Amboi dah cam tagline apa je ek. hehe… Produk Yeo’s memang … Continue reading

Pulangan Pelaburan Melebihi 2000% Setahun

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…. Entri ni bagi menyahut cabaran dari saudara anuar untuk menghasilkan satu entri mengenai pulangan pelaburan melebihi 2000% setahun?? Mesti ada yang cakap langsung tak logik akal. Mana nak cari untung untuk pelaburan melebihi 2000% setahun kan? Atau ada yang berkerut dahi sambil garu kepala tanya.. camane ek tu nak dapat untung … Continue reading