Memori Bersama Yeo’s Dulu, Kini Dan Selamanya………..

Gempar!! Dunia blogger kini diserang oleh satu wabak yang makin menjadi-jadi. Wabak penyakit ini dikenali dengan nama “YEO’S“. Sana-sini blog hangat menceritakan mengenai kehebatan produk Yeo’s. huhu… Cik tom jadi tertarik nak ceritakan segala memori cik tom bersama Yeo’s dari dulu, kini dan selamanya. Amboi dah cam tagline apa je ek. hehe… Produk Yeo’s memang … Continue reading

Canopy Walkway Kuala Tahan, Taman Negara Pahang (part 1)

Assalamualaikum dan Salam Sayang….. Cam biasa owner blog lambat update cerita kat blog sebab malas. hehee…. Actually time semua orang sibuk bercuti awal tahun, 1 Januari 2013 lepas cik tom dengan 2 orang kawan, ja dan zaty ada pergi jalan-jalan ke Kuala Tahan, Taman Negara Pahang. Yang kelakarnya asalnya zaty ajak cik tom pergi tengok … Continue reading

Imbas kembali: Air Minuman Kegemaran Masa Sekolah

Minggu lepas alhamdulillah murah rezeki ada ofismate, Zai bagi air kotak coklat RMT dan housemate, Zaty belanja air susu botol FAMA. Semoga makin dimurahkan rezeki diorang. amin… Cik tom tengok 2 jenis air minuman ni dah banyak berubah bentuk, saiz dan packaging tapi rasanya masih maintain lagi best cam dulu-dulu. Terus cik tom teringat balik … Continue reading

Perginya 2013 dan Datangnya 2014

Assalamualaikum dan Selamat Tahun Baru 2014….. Cik tom rasa macam baru semalam je masuk tahun 2013 tapi… tak sangka pejam celik dan perginya tahun 2013 meninggalkan kita semua dan takkan kembali lagi. Yang tinggal hanya segala kenangan pahit dan manis yang akan sentiasa tersimpan erat dalam sanubari apa yang berlaku disepanjang tahun 2013. Banyak kenangan manis … Continue reading