Cepat!! Offer Kompilasi 4 Panduan Cara Jahit Baju!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera….

Sempena akhir tahun ni.. Kak salma ada mesej cik tom mintak war-warkan buat pembaca blog dan rakan-rakan cik tom yang berminat nak belajar cara jahit baju. Tak kisah la nak jahit baju kurung tradisional ke? cara jahit baju kurung moden ke? cara jahit baju kurung riau & pahang ke? atau.. cara jahit baju melayu & seluar??

Rasa bahagia jahit baju sendiri buat family tersayang
Rasa bahagia jahit baju sendiri buat family tersayang

Ada offer menarik special buat korang semua tau! Offer kompilasi 4 panduan cara jahit baju (baju kurung tradisionl, baju kurung moden, baju kurung riau & pahang, baju melayu & seluar) dengan hanya korang beli or bayar untuk 2 ebook je.

Macam mana tue tak faham la cik tom?

Okay camni.. let say.. korang berkenan la 2 ebook jahit baju kurung tradisional dan jahit baju kurung moden… Harganya RM90.. nanti korang just bayar RM90.. then korang akan dapat 2 ebook yang korang beli+ 2 free ebook baju kurung riau& pahang dan baju melayu & seluar.

Harga sebenar untuk 4 ebook ni tanpa offer ialah RM140. Wah dah save RM50 kan?? Jimat.. jimat.. Nanti jahit baju sendiri untuk family lagi banyak jimatttt!

Cepat!! Offer Kompilasi 4 Panduan Cara Jahit Baju!!

Dapatkan 4 ebook panduan cara jahit baju
Dapatkan 4 ebook panduan cara jahit baju
Terdapat 4 jenis panduan belajar menjahit baju yang disediakan oleh kak Salma iaitu;
  1. Panduan Lengkap Jahit Baju Kurung Tradisional
  2. Panduan Lengkap Jahit Baju Kurung Riau & Pahang
  3. Panduan Lengkap Jahit Baju Kurung Moden
  4. Panduan Lengkap Jahit Baju Melayu & Seluar

***************************

TEMPOH Promosi: 27hb November 2013 hingga 11 Disember 2013.

Promosi hanya untuk 200 pembeli terawal sahaja.

Pada tarikh di atas pembeli hanya perlu membuat belian 2 buah ebook
dan secara automatik akan menerima kesemua 4 ebook.

Sumber: panduanjahit baju

***************************

Untuk terus membuat pembelian 2 ebook + free 2 ebook, kesemua detail lengkap harga, langkah-langkah dan proses pembelian lanjut boleh ke website kak Salma dengan klik>> Belajar Menjahit Pelbagai Jenis Fesyen Baju..

Ingat hanya untuk 200 pembeli yang terawal je tau.. Jangan lepaskan peluang 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

5 thoughts on “Cepat!! Offer Kompilasi 4 Panduan Cara Jahit Baju!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE