Cerita Hujung Minggu Cik Tom

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua kawan blogger…. Akhirnya dapat juga cik tom online hari ini 11/9/2011. Ni pun curik2 masa buat entry untuk set autopublish sepanjang minggu depan sebab cik tom akan sibuk marking test and calculate carry mark untuk student before final exam. Sepanjang cuti weekend ni pun just habiskan masa marking test 3 dan juga kira total carry mark 50% untuk student. Memang agak boring tapi semuanya jadi seronok bila tengok carry mark yang diorang perolehi agak memuaskan. Rasa segala penat lelah mengajar berbaloi bila tengok student punya perfomance bagus walaupun maybe usaha student sendiri juga. huhu.. Harap semua student cik tom dapat perform yang terbaik untuk final exam yang akan bermula pada 19/9/2011 ni dan ramai yang dapat A untuk subjek kimia.

Pemandangan cantik

Tup2 tengah syok2 online lewat petang tadi, jiran sebelah rumah cik tom minta tolong sebab salah seorang kawan diorang ni kejang separuh badan serta muntah2. So, cik tom dan kawan tolong hantarkan ke hospital and budak tue kena tahan kat wad. Risik punya risik rupanya budak tue stress sebab final exam dah nak dekat dan takde selera nak makan. Budak tue dah 2 hari tak makan nasi. Pergh dahsyat jugak ek penangan final exam. As a student tak boleh la stress sangat dan asyik study je. Kena take time juga enjoykan diri. Barulah hidup tue seimbang dan takde stress sangat. huhu…

So, kepada mana2 kawan blogger yang dah nak final exam or student cik tom yang terjumpa blog cik tom ni, Good Luck ye!

p/s: On weekend, one of my student sms; “Miss, nape lately miss nampak macam bad mood je? Miss happy2 la eh. :)”

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

14 thoughts on “Cerita Hujung Minggu Cik Tom

  • September 12, 2011 at 1:45 am
    Permalink

    nak jadi student tuh jugak lah, miss happy2 la ye, jangan bad mood nanti cepat tua. jgn stress sgt cik tom.
    Jom baca entri terkini eiela …Alamat Untuk Pengeposan HadiahMy Profile

    Reply
    • September 13, 2011 at 3:33 pm
      Permalink

      hahaa…student tue saja nakal sakat2 je tue..hehe..miss stress dengan student..huhu

      Reply
    • September 13, 2011 at 3:28 pm
      Permalink

      haha..miss stress dengan student yang nakal2..hik3 ๐Ÿ˜‰

      Reply
  • September 12, 2011 at 4:37 am
    Permalink

    kalau terlalu stress sgt pun susah nanti nak masuk ilmu..
    kena relax dan cool..
    harap student cik tom mendapat result yg baik..:)
    Jom baca entri terkini LiFe KaMi …Ketupat RayaMy Profile

    Reply
    • September 13, 2011 at 3:26 pm
      Permalink

      yup betul…stress sangat pun ilmu tak dapat nak masuk betul2..thanks 4 da wish ๐Ÿ˜‰

      Reply
  • September 12, 2011 at 4:53 am
    Permalink

    uiyoh dahsyatnye stress budak tu. huuu
    papepun, good luck untuk student cik Tom !
    cik Tom juge rehat secukupnye ๐Ÿ˜‰
    Jom baca entri terkini Anishaway …I don’t care !My Profile

    Reply
    • September 13, 2011 at 3:23 pm
      Permalink

      maybe tertekan sangat nak final exam kot..hee…thanks 4 da wish..anish pun kena rehat secukupnya jgk..

      Reply
    • September 13, 2011 at 3:19 pm
      Permalink

      cik tom tension duk marking test n kira2 carry mark student..hehee…

      Reply
  • September 13, 2011 at 8:11 pm
    Permalink

    pelik juga ya stess smpi mcm tu, saya stress juga tp xder la x lalu makan, hehe, mungkin sebab kaki makan kot, hehe
    Jom baca entri terkini Juan …Nak Satu BangMy Profile

    Reply
    • September 17, 2011 at 3:17 pm
      Permalink

      setiap orang berbeza la jenis stressnya juan..hee

      Reply
    • September 17, 2011 at 5:53 pm
      Permalink

      hehe..memang pun entry ni semua autopublish…so kalau autopublish boleh buat entry memasak, tutorial or personal..kalau isu semasa memang tak dapat la..hee

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE