Cik Tom Antara Penaja Contest Eyriqazz vs Denaihati

Salam.. Alhamdulillah blog cik tom antara penaja contest Eyriqazz vs Denaihati. Thanks pada bro eyriqazz kerana bagi peluang blog ciktom jadi penaja contest hangat. Ini kali pertama cik tom jadi penaja contest. Perasaan jadi penaja contest? Sebelum jadi penaja rasa excited sangat tapi after dah jadi takde feeling apa-apa dah. hehe… Oklah sambil jadi penaja cik tom pun jadi peserta contest ini juga. Siapakah Eyriqazz vs Denaihati?

Cik Tom Antara Penaja Contest Eyriqazz vs Denaihati

Penaja Contest Eyriqazz vs Denaihati
Penaja Contest Eyriqazz vs Denaihati (gambar hiasan)

Pada yang nak join belum terlambat sebab tarikh tutup contest seo anjuran bro eyriqazz ini ialah 31 Ogos 2012. Lama bangat sih. Lagi 2 bulan tempoh contest Eyriqazz vs Denaihati ini bakal berlangsung. Kebiasaan perangai cik tom awal penyertaan memang rajin buat entry tapi dah lama nanti rasanya bosan dan malas.

Setakat ini penaja terkumpul sudah 16 penaja contest Eyriqazz vs Denaihati iaitu Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com ,  Shakiddo.com ,  ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com  Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com,
BloggerSentral.com ,  Mysuperkids.net, Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.Com,
http://kgbalimbang.blogspot.com dan Ciktom.Com.

Manakala untuk peserta dah 28 orang blogger yang berani menyahut cabaran contest seo Eyriqazz vs Denaihati. Jom sama-sama join meriahkan cabaran contest seo Eyriqazz vs Denaihati.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

45 thoughts on “Cik Tom Antara Penaja Contest Eyriqazz vs Denaihati

  • June 24, 2012 at 12:54 pm
    Permalink

    Tahniah sebab jd penaja & peserta sekaligus. 🙂

    Reply
      • June 28, 2012 at 8:53 am
        Permalink

        salam, macam mana nak join or nak jadi penaja? saya rasa berminat juga ni…

        Reply
        • June 30, 2012 at 3:43 am
          Permalink

          boleh ke blog eyriqazz dan tanyakan masih terbuka lagi utk jadi sponsor eyriqazz..ada email di blog eyriqazz.com

  • June 24, 2012 at 1:43 pm
    Permalink

    wahh..memang nak menang betul ni..

    Reply
  • June 24, 2012 at 1:47 pm
    Permalink

    wah jadi penaja dan contestant sekali…gud luck yer cik tom…:)

    Reply
    • June 25, 2012 at 2:21 am
      Permalink

      tq papa mifz.. papa mifz pun jadi penaja jgk kan..

      Reply
  • June 24, 2012 at 2:09 pm
    Permalink

    ramai gak join tu, belum tahu apa benda..apa hadiah menariknya.hehe

    Reply
  • June 24, 2012 at 3:14 pm
    Permalink

    wah jadi penaja ya..semoga makin murah rezeki ciktom..:) teringin tapi takut pulak nak join contest blogger2 hebat ni..huhu

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:39 am
      Permalink

      thanks yana.. ala jomlah join.. semua boleh join.. xde istilah blogger hebat or picisan..jom join ye..support cik tom as penaja.

      Reply
    • June 25, 2012 at 1:37 am
      Permalink

      xpe nanti kumpul duit taja contest seo titan yang kedua pulak..dengarnya hujung tahun ni.. jom join contest ni ye..

      Reply
  • June 24, 2012 at 4:19 pm
    Permalink

    wah semakin mantop jadi penaja pulak 🙂

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:35 am
      Permalink

      saja tambah promosi blog taktik baru pulak..hehe

      Reply
  • June 24, 2012 at 7:02 pm
    Permalink

    2 in 1..mcm nk jdik penaja gak la..heehe

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:33 am
      Permalink

      best jugak jadi penaja..win-win situation..kalau kalah pun tetap puas hati sbb dpt jadi penaja..haha

      Reply
  • June 24, 2012 at 7:24 pm
    Permalink

    untunglah jadi penaja sis.hehe

    #tak mampu bermain entry seo dengan baik.hehe

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:31 am
      Permalink

      ciktom pun xpandai main seo tapi belajar dari experience… jom2 join sambil belajar seo..

      Reply
  • June 24, 2012 at 8:37 pm
    Permalink

    Wah Cik Tom dah maju selangkah.. Jadi penaja pula ye.. Tahniah!

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:13 am
      Permalink

      jomlah join kak nur..ciktom nak smua rakan2 blogger cik tom join ye..

      Reply
  • June 24, 2012 at 9:19 pm
    Permalink

    Salam CikTom. Patutlah hadiah naik 4 angak. kerja CikTom rupanyaaaa. Lepas nih kita naik-kan hadiah jadi 5 angka.. Thanks CikTom.

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:13 am
      Permalink

      fuhh naik 5 angka? memang dahsyat.. tapi rasanya memang tak mustahil..

      Reply
    • June 25, 2012 at 1:11 am
      Permalink

      disebabkan ciktom jd sponsor so ros kenalah join..jom2 join!

      Reply
  • June 25, 2012 at 12:34 am
    Permalink

    16 penaja 28 peserta. Fuh,byk tu. Dan x mustahil ia akn bertmbh lg kn.

    Apa pun,semoga rezeki ck tom akn bertambh murah lg slps ing.amin 🙂

    Reply
    • June 25, 2012 at 12:41 am
      Permalink

      aah memang tak mustahil akan bertambah sebab ada 2 bulan lagi masa. jomlah join ye chi sebab ciktom sponsor jgk ni. kalau salah seorg kwn blogger cik tom menang pun rs happy 🙂

      Reply
      • June 25, 2012 at 1:32 am
        Permalink

        Insya allah.lgpun chii x berpeluang nk knal ngan blogger eyriqazz lg. Hehe. Kalo DH, slalu sgt terjah :p

        Reply
        • June 25, 2012 at 1:59 am
          Permalink

          boleh join+ berkenalan jugak kan..hee

  • June 25, 2012 at 12:40 am
    Permalink

    Lepas ini boleh melihat entri cantas mencatas kedudukan untuk 1st page. 🙂

    Reply
    • June 25, 2012 at 12:41 am
      Permalink

      fenomena yang biasa bagi contest seo dan entry ciktom dah dicantas.. haha ;p

      Reply
    • June 25, 2012 at 1:30 am
      Permalink

      Itu da semestinya. Hari2 akn check d google. Huhuhu

      Reply
  • June 25, 2012 at 2:09 am
    Permalink

    makin bertambah hadiah kontes ni
    tahniah untuk cik tom

    Reply
    • June 28, 2012 at 1:12 am
      Permalink

      yup try jadi penaja contest besar pulak..hee

      Reply
  • June 26, 2012 at 2:07 pm
    Permalink

    wah,. cik tom pun jadi penaja juga lah yer,.. blom join lagi,. tengah blur mcm mcm mna nak join lebih2 lagi jaerul kurang kenal dengan blogger Eyriqazz dan Denaihati … :-l

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:05 am
      Permalink

      aah…kalau xkenal pergi geledah bagi kenall..xpun baca je entry2 ciktom pasal eyriqazz n denaihati..hehe

      Reply
  • June 26, 2012 at 10:38 pm
    Permalink

    Wahh tahniah ciktom..hehe..mesti happy giler kan dapat jadi penaja..

    Reply
    • June 27, 2012 at 10:58 pm
      Permalink

      biasa2 je… mula2 je excited..bila dah jadi..biasa plk feelnya..

      Reply
  • Pingback:Rezeki Itu Hak Allah - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE