Cik Tom Bakal Kalahkan Hanis Zalikha Dalam Carian Google??

Eh korang percaya tak yang cik tom bakal kalahkan hanis zalikha a.k.a hamis jalikha?? Konpem la takde yang percaya. Kalau korang tak percaya cuba tengok keyword yang masuk tertinggi di blog cik tom. Carian untuk nama cik tom. Wakakaka.. Tak perlu la cari2 sayanggg. Just taip je www.ciktom.com terus link pada blog cik tom ni. Sorry ye hamis jalikha. Cik tom tumpang populariti jap ye.

hanis zalikha yang cun vs cik tom yang cute


Ok sekarang larik dari topik yang mengarut tue ye, jom bincang hal lain pulak. Eh korang perasan tak perubahan baru blog cik tom?? Sila komen untuk penambahbaikan akan datang ye. Nak kritik apa-apa pun boleh. huhu…*wah green light dah ni πŸ˜‰ Rasanya ni kali ke 10 dah kot cik tom tukar template sepanjang 5 bulan berblog. Wow dahsyatkan?? Terima kasih tak terhingga pada gayah yang pernah design blog cik tom sebelum ni.

Thanks juga pada someone yang bagi inspirasi dan semangat untuk cik tom buat template sendiri. Katanya, cik tom duk sibuk2 ajar tutorial itu dan ini. Tapi template blog sendiri orang lain buat. So, segala kreadibiliti tutorial cik tom selama ini boleh dipertikaikan. Bukankah satu kepuasan pada diri kalau template tue kita design sendiri. Owh dahsyat la. Terima kasih ye atas nasihat awak tue. Sorry identiti terpaksa dirahsiakan atas permintaan tuan empunya diri.

load size blog cik tom

Satu lagi pembaharuan, cik tom buat disable right klik pada blog. Tapi jangan bimbang sekarang cik tom dalam proses naik taraf semua entry yang ade link supaya segala link apabila diklik akan terus ke new tab. Bukan load pada page yang sama. Kalau nak copy code tutorial pulak just “select code” dan tekan keyboard “ctrl+c” untuk copy ye.

p/s: hari ini my sis nak belanje makan kek secret recipe. lalalala~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

81 thoughts on “Cik Tom Bakal Kalahkan Hanis Zalikha Dalam Carian Google??

  • January 1, 2011 at 4:14 am
    Permalink

    wah cik tom… nak ugak secret recipe!!! huhuhu

    mlm esok dah nak balik!!! ahhaha

    Reply
  • January 1, 2011 at 4:33 am
    Permalink

    @tok esah: jum2 pi secret recipe ptg ni..tp byr sendiri la..hehe..

    Reply
  • January 1, 2011 at 4:40 am
    Permalink

    wahh..sis!cantik tmplate tuu..nanti ajar boleh T__T.petang dah nak balik machang.nti kite ym ye.hee

    Reply
  • January 1, 2011 at 4:51 am
    Permalink

    @echah mahsuri: insyaAllah..nanti kita ym ye..kalau nampak cik tom online tue buzz la ek..huhu…

    Reply
  • January 1, 2011 at 4:56 am
    Permalink

    wah3~ cik tom dh semakin maju.. bagos2.. ^_^

    p/s: kek secret recipe?? bestnya~~ tp, paling best kek indulgence~~ nyum3~ ^_^

    Reply
  • January 1, 2011 at 4:56 am
    Permalink

    tajuk meletop ni cik tom. hehe. good luck yaa πŸ™‚

    Reply
  • January 1, 2011 at 5:09 am
    Permalink

    @nusana nosa91:maju ke hadapan atau kebelakang??hehe..thanks ye keen…

    mmg plan nak makan kek choc indulgence…hik3 ;p

    Reply
  • January 1, 2011 at 5:10 am
    Permalink

    @miza yusof: tajuk je meletup..hik3 ;p

    Reply
  • January 1, 2011 at 7:00 am
    Permalink

    wah.. kalau boleh tanding zalika.. mmg meletup la cim tom.. huhuh

    Reply
  • January 1, 2011 at 9:00 am
    Permalink

    wah..mkin mntap cik tom skg πŸ™‚

    Reply
  • January 1, 2011 at 9:22 am
    Permalink

    akak pun selesa buat sendiri je cik tom..
    maklum la akak ni cepat jemu..
    kang orang penat2 buat,
    belum sampai sebulan dah akak tukar lain..
    tak sedap la gitu kan..
    sebab tu akak belajar buat sendiri semuanye..
    berpandukan dari tutorial yang cik tom bagi tu..
    heheh

    Reply
  • January 1, 2011 at 9:54 am
    Permalink

    rasanya yg lain header je kot,, heheh,, eh yeke.. ntah la.. kurang pasti..

    eh tak payah la usik2 lagi link tu.. just letak note je,, tekan ctrl + klik la mouse,, konpem terus ke new tab..

    Reply
  • January 1, 2011 at 10:29 am
    Permalink

    Tak mustahil Tom..tak lama lagi pasti akan tercapai akal ni..hehe..
    Nak makan SR…ellen nak join..leh ker..hahaha

    Reply
  • January 1, 2011 at 10:48 am
    Permalink

    dapnyer kek kat secret recipe tuh! bisa aja ciktom ek?

    Reply
  • January 1, 2011 at 10:51 am
    Permalink

    hahhaha sy pon banyak kali tukar template kak ! xD

    cepat bosan dengan blog sendri..hehe

    komen template sy plak ^^

    Reply
  • January 1, 2011 at 11:01 am
    Permalink

    doakan agar cik tom lepas ni dapat kalah kan hanis zalika…huhu

    Reply
  • January 1, 2011 at 11:15 am
    Permalink

    nice..nmpk cool je ble tgok..
    wrna die lmbut n comey ble ad tomato2..heee:))

    t cik tom ley share tips n yna apply kt blog gk..ley cik tom??

    Reply
  • January 1, 2011 at 11:26 am
    Permalink

    saya pon mahu secret recipe:p

    cik tom..alexa baru abes exam..br dpt dtg sini..wah2 eader template sume bertukar..cantik..nyumm2 makan tomato:D

    Reply
  • January 1, 2011 at 11:52 am
    Permalink

    wah, cik tom..tahniah…

    igtkan cik tom dah tak buka blog ni untuk umum, sbb smlm kut, nk try masuk tak boleh…invited reader only..

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:08 pm
    Permalink

    baru makan secret recipe semalam . nyum3 πŸ˜€

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:12 pm
    Permalink

    mantap la cik tom……jia yo!

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:19 pm
    Permalink

    suka header ada byk tomato pastu ada kartun pompuan pkai tudung tu. cute!

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:23 pm
    Permalink

    blog cik tom lg best laa..hehe πŸ˜€

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:34 pm
    Permalink

    cik tom !! πŸ™‚

    cik tom nye blog lebeh friendly and lebeh best berbanding hanis lah..:) serius tau! πŸ™‚
    gudluck ye cik tom πŸ™‚

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:34 pm
    Permalink

    blog cik tom memng best πŸ™‚ hee

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:51 pm
    Permalink

    Terbaik~
    Cik Tom suda pandai design.. pasni blh la tlg Gayah pulak..huhu…

    yeah.. mampu kalahkan semua yg terhebat… asalkan berusaha… semua org bermula dari bawah..kan???

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:51 pm
    Permalink

    bg ad … ad suka yg sblm nie.. header die nmpk lawa.. kilat2 skit.. hehe..
    tp yg nie pun ok.. asalkan tomato kan? πŸ˜›

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:58 pm
    Permalink

    tahniah cik tom! tapi nape nak buat disable right pada blog.. tak dtg kan ape2 pon.. hee~ best nye sis cik tom belanje.. sis sy ade kat u.. hem ?

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:04 pm
    Permalink

    kalau cik tom nak tau, sbnrnya sylah antara penyumbang terbesar keyword cik tom tu…

    sy slalu terbuka google, last2 nk senang taip je trus kat google search tu.. trus kuar blog cik tom.. haha..

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:10 pm
    Permalink

    Cayalah Cik tom,,,kalah Rosmah Mansor

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:15 pm
    Permalink

    Blog Cik Tom dah redesign.. Cantiknya.. Tiada yg mustahil Cik Tom. Kak Nur rasa Cik Tom boleh pergi jauh lagi.. yg penting kekalkan sifat2 yg Cik Tom amalkan sepanjang 5 bulan Cik Tom berblog ni.. Mesti ada pengikut tersendiri. Yakin boleh!!

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:16 pm
    Permalink

    Tom…tlg la ajar akak wat templete ni…sebnrya byk yg akak nk wat kat blog,tp asik tak jadikkk je….cantik ni…

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:19 pm
    Permalink

    Tahniah2..
    Bakal jd blogger popular..
    Huhu..

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:21 pm
    Permalink

    Ahaksss..Abih nyo tuka blakow.hehehe.Neway,lawa la cik tom design.nk satu.hehehe.;p

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:23 pm
    Permalink

    cik tom!! tahniah…lawa gila template dan banner baru ni..hebat2…

    memang sengkang mate cari idea ni kan..hihi ;p

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:39 pm
    Permalink

    mmg best lah cik tom!
    terbaikkkkk de ladang!!!
    go3x

    Reply
  • January 1, 2011 at 2:48 pm
    Permalink

    SANTEK!!! Sangat sangat! hehe. Suka header, suka WM, suka title punya BG, suka sidebar title punya BG jugak. Ni nak tempah template dr Cik Tom. Hehe πŸ˜›

    Reply
  • January 1, 2011 at 2:53 pm
    Permalink

    baru kena dengan cik tom. haha

    Reply
  • January 1, 2011 at 2:55 pm
    Permalink

    hebat lah cik tom. esok2 kalo dh kalahkan adik kak ela si hanis zalikha jgn lupa kat akak tau. hihi ..

    Cik tom, hepi new year eh. may all your wish come true.

    Reply
  • January 1, 2011 at 2:58 pm
    Permalink

    macy even reti wt sndri tetap nk suro org klo leh. malas. hahahaha

    Reply
  • January 1, 2011 at 2:59 pm
    Permalink

    ciktom! mACY dtg sini ari2 tp bwu pasan bwu folo. haha. yg pntg reader bkn sekadar follower kn? hik3 sori ;D

    Reply
  • January 1, 2011 at 3:24 pm
    Permalink

    tahniah ciktom..
    dgn header baru itu..

    akak jenis xkisah..jika ada yg sudi nak tlg jika akak mintak..akak tadah nyiru..sb nk buat sdiri penakut..kang jadi pelik2..akak jugak yg nyesal..takmo gtu…

    SR tu…akak pom siyez ckp..xpenah mkn kat stu tau…huhu..

    Reply
  • January 1, 2011 at 3:32 pm
    Permalink

    salam cik tom..comey da blog. makin semangat la berblog ea. hehhehe

    Reply
  • January 1, 2011 at 3:54 pm
    Permalink

    cik tom!! pos skit secret resepi kt sini!! muahahahaha

    Reply
  • January 1, 2011 at 4:18 pm
    Permalink

    hye cik tom..eh eh eh..tak mustahil tau blog cik tom leyh kalahkan hanis zalikha..siapa tahuuuuu~=D

    Reply
  • January 1, 2011 at 5:09 pm
    Permalink

    cik tom!!! nak jugak secrt rcpeeee πŸ™‚

    Reply
  • January 1, 2011 at 5:10 pm
    Permalink

    Kreatif lah Cik Tom ni…btw mmg cantik pn template baru ni…

    Reply
  • January 1, 2011 at 6:00 pm
    Permalink

    ehem2. haha..blog dah bertukar wajah lagi.. tukar je janji bahagia. haha

    Reply
  • January 1, 2011 at 6:21 pm
    Permalink

    @sop: belum boleh tandingi…hanis zalikha pakej lengkap!

    Reply
  • January 1, 2011 at 6:23 pm
    Permalink

    @emiey: biasa2 je yunk..emiey lg mantap siap masuk majalah remaja..

    Reply
  • January 1, 2011 at 6:24 pm
    Permalink

    @diana: yup betul akak..sbb kdg2 kena susahkan org lain plk..rs serba salah jgk..baik cuba buat sendiri..

    Reply
  • January 1, 2011 at 6:45 pm
    Permalink

    Amin…mana taw kan..hehe

    Reply
  • January 1, 2011 at 8:44 pm
    Permalink

    salam

    wah tahniah cik tom, maaf tak sempat nak singgah sini, seharian internet macam ciput..huhu πŸ˜€

    Reply
  • January 1, 2011 at 9:42 pm
    Permalink

    wow!!!
    cik tom punya template memang meletup..
    hehehee

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:28 am
    Permalink

    @fariq: tenkiu 4 komen tue..biasa la cik tom xkreatif nak buat header ni…header tue buat sendiri..header sblm ni yg ramai suka tue anish yg buat…flash punye…

    owh thanks again untuk tips tue…wah kalau camtu xyah ejas code…huhu,,,

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:31 am
    Permalink

    @ellen: boleh dear..jom2 pi makan sr…hehe…

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:35 am
    Permalink

    @whitecapuccino: hehe…jom2 kita pi lagi…akak belanje ek..huhu..

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:44 am
    Permalink

    @woot-woot: overall cik tom suka template baru woot2…tapi nanti cik tom komen lebih dalam contest ye…

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:45 am
    Permalink

    @matika: thanks mamat…

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:48 am
    Permalink

    @yana: terima kasih…erm nak tips apa tue ye??boleh je..sila request kalau cik tom tahulah…

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:49 am
    Permalink

    @alexa yusida: takpe dear..cik tom tahu alexa busy ngan exam…

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:52 am
    Permalink

    @fiqas: cik tom privatekan jap je..cik tom ade maklum dalam entry..maybe fiqas terlepas pandang kot..huhu…

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:53 am
    Permalink

    tomatokering: bestkan?huhu…

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:58 am
    Permalink

    mr.ix: takdelah…biasa je ni…ramai lg mantap..

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:01 am
    Permalink

    @farhan:hehe..tenkiu dear…

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:03 am
    Permalink

    @amiyo:takdelah…blog hanis lg best!!ciktom admire giler ngan blog hanis zalikha..meletup!!

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:04 am
    Permalink

    @luvyou:alah hanis zalikha femes..follower belas2 ribu..so mmg la sibuk tp tetap friendly!

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:05 am
    Permalink

    @siti fatimah: blog siti lagik best!

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:06 am
    Permalink

    @gayahspears:gayah sifu cik tom la…gayah lagi hebat!!

    yup betul..semua bermula dari bawah..

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:08 am
    Permalink

    @adfeez: yg sbelum ni header anish..cik tom pun ade request header baru..so tunggu ye..

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:09 am
    Permalink

    @fiza:buat diasble click utk copyrght protected pada design blog cik tom la….huhu..

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:10 am
    Permalink

    @solihin: ye ke??hehe..eh bukan ker cik tom ade dlm bloglist solihin..huhuhu..

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:11 am
    Permalink

    @imanshah: rosmah mansur??hahaha ;p

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:17 am
    Permalink

    —————-erk yang lain nanti smbg balas ye..out dulu~—————-

    Reply
  • January 2, 2011 at 1:34 am
    Permalink

    waaaa..
    dh psang angan2 tue..
    gud luck

    Reply
  • January 2, 2011 at 7:38 am
    Permalink

    akk suka mai blog ciktom pakai search lah sayang..hihi sebab ? boleh menaikkan rank alexa dengan cepat…zasssssss!

    Reply
  • January 3, 2011 at 6:57 am
    Permalink

    yeap2 jom beramai2 wat disable right click.. layout ni kemas πŸ™‚

    Reply
  • April 18, 2011 at 12:49 am
    Permalink

    tak nak jadi hanis zalikha,nak jadi cik tom sudah…heheeeee
    Jom baca entri terkini achie …Bila dah ada lesenMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE