Cik Tom Menang "The Best Entry With Sinar Raudah"

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera pada semua..

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi, cik tom menang giveaway “The Best Entry With Sinar Raudah”. Ni contest entry best kedua yang pernah cik tom menangi. Sebelum ni cik tom pernah menang contest “Entry Gua Best Bangat” entry “Rahsia Terbesar Hidupku”.

Entry blog yang cik tom pertaruhkan kali ni ialah “Tuhan Berikanlah Aku Cinta“. Tak sangka pulak menang. Entry ni ialah dari luahan dari hati dan pengalaman hidup cik tom. Paling cik tom terkejut ialah amy bagitahu salah seorang juri ialah aunty amy yang merupakan seorang penulis cerpen dan skrip drama.

Terima kasih ye kepada amy dan semua juri yang terlibat. Bagi cik tom semua entry yang join best2. Maybe rezeki kali nie berpihak pada cik tom. Cik tom akan jadikan kemenangan ini sebagai pencetus semangat untuk buat entry yang terbaik.

cute tomato girl

Satu lagi nak update sekali. Cik tom dah dapat sijil+hadiah wang tunai saguhati dari contest lukisan pemandangan padin. Thanks ye padin. Bagi jugak hadiah walaupun lukisan entah apa-apa. hehe…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

51 thoughts on “Cik Tom Menang "The Best Entry With Sinar Raudah"

  • December 9, 2010 at 4:09 am
    Permalink

    salam

    sekali lagi tahniah cik tom..

    memang Tuhan telah jadikan cik tom di kalangan mereka-mereka yang bertuah 🙂

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:19 am
    Permalink

    tahniah2..
    cik Tom mmg berbakat!
    ~_^

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:20 am
    Permalink

    tahniah cik tom:)

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:23 am
    Permalink

    tahniah cik tom 😀

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:31 am
    Permalink

    tahniah cik tom!
    ;D

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:33 am
    Permalink

    wahhhhh..hebatla cik tom..dla kalo masuk contest ssh nk menang..haha..tahniah2..

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:36 am
    Permalink

    wah.. tahniah lah cik tomato ye..

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:41 am
    Permalink

    congrats cik tom
    bestnyer dpt adiah…

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:47 am
    Permalink

    tahniah2 🙂

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:49 am
    Permalink

    hehe bestnya cik tom..taniah yar cik tom hehe
    msti best entry cik tom

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:51 am
    Permalink

    Tahniah Tom..ellen turut bangga dengan Tom..
    semoga Tom akan terus berkarya dan menghasilkan hanya yang terbaik ya dear…chayo2 untuk Tom sayang!!

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:56 am
    Permalink

    TAHNIAH CIK TOM. rindunya dah lama tak komen n dtg sini jumpa cik tom.

    wahh, penulis skrip tu. kira hebat lah cik tom ni. bravoooo 🙂

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:57 am
    Permalink

    wah bestnyerrrrr cik tommm rezeki tueeeeeee

    Reply
  • December 9, 2010 at 5:04 am
    Permalink

    Thniah ye cik tom… 🙂

    Reply
  • December 9, 2010 at 5:05 am
    Permalink

    bertuah betul cik tom ni..
    tapi memng entry cik tom sangat menarik la..
    tertunggu2 je entry cik tom tiap hari..

    Reply
  • December 9, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    As'salam..

    Tahniah cik tom sekali lagi , ramai yang suke entry tue dan amy pun jatuh hati dengan entry cik tom tue sangat mendalam maksudnya..aunty amy pun puji..cik tom memang layak untuk menerima gelaran sebagai pemenang the best entry..insyaallah on monday amy pos hadiahnya ye…

    Reply
  • December 9, 2010 at 5:48 am
    Permalink

    tahniah ye…ciktom…

    Reply
  • December 9, 2010 at 6:04 am
    Permalink

    wooooooo congratz!

    Reply
  • December 9, 2010 at 6:28 am
    Permalink

    wah2….congrats ye sis;)

    Reply
  • December 9, 2010 at 6:38 am
    Permalink

    congrat cik tom…
    pas ni blh bikin script drama la plak.. hehe

    Reply
  • December 9, 2010 at 6:44 am
    Permalink

    waa..murah rezeki ciktom ek. hehe. tahniah cik tom..entry cik tom mmg semua best lorhh…

    Reply
  • December 9, 2010 at 7:28 am
    Permalink

    tahniah cik tom

    sentiasa murah rezeki kan

    Reply
  • December 9, 2010 at 8:14 am
    Permalink

    congratz dearrr…waaa..mst sgt touching..;p.
    nk bca la entry luahan tu…hehe…

    Reply
  • December 9, 2010 at 8:15 am
    Permalink

    Tahniah ciktom!! tumpang happy for you!

    Reply
  • December 9, 2010 at 8:16 am
    Permalink

    murah rezeki cik tom 🙂
    tahniah:)

    Reply
  • December 9, 2010 at 8:43 am
    Permalink

    lukisan entah apa2? haha papepun tahniah2

    Reply
  • December 9, 2010 at 8:56 am
    Permalink

    banyak nya cik tom menang..

    tahniah cik tom..he he 🙂

    Reply
  • December 9, 2010 at 9:20 am
    Permalink

    tahniah2, cik tom mmg best!!

    Reply
  • December 9, 2010 at 9:30 am
    Permalink

    tahniah cik tom..
    rezeki tu

    Reply
  • December 9, 2010 at 9:35 am
    Permalink

    tahniah cik tom!
    entry tu mmg hebat pon !
    cik tom pon hebat jugak !

    Reply
  • December 9, 2010 at 9:53 am
    Permalink

    tahniah cik tom
    bertuah cik tom nih

    * akak ada tugasan 3 hari stat semalam..tapi akak da pandai n3 auto publish..smlm ngan pagi td..n3 auto la tuh..hhee

    Reply
  • December 9, 2010 at 10:58 am
    Permalink

    congrate ciktom 😀

    Reply
  • December 9, 2010 at 11:41 am
    Permalink

    Tahniah dik..
    cik tom memang layak pown

    Reply
  • December 9, 2010 at 11:45 am
    Permalink

    ahah,hadiah tanda penghargaan join contest, tunggu untuk contest berikutnya,

    Reply
  • December 9, 2010 at 12:37 pm
    Permalink

    cik tom…waaa…tahniah…lame xjnguk cik tom

    Reply
  • December 9, 2010 at 12:48 pm
    Permalink

    cik tom! tahniah :))

    Reply
  • December 9, 2010 at 2:39 pm
    Permalink

    tahniah cik tom!
    cik tom mmg layak! 😀

    Reply
  • December 9, 2010 at 6:25 pm
    Permalink

    tahniah cik tom! ^_^

    Reply
  • December 10, 2010 at 3:18 am
    Permalink

    tahniah yer

    besh la tu

    Reply
  • December 10, 2010 at 1:13 pm
    Permalink

    tahniah cik tom. cik tommemang layak menang sebab entry tu best 🙂

    TAHNIAH!

    Reply
  • December 10, 2010 at 1:58 pm
    Permalink

    tahniah cik tom 🙂
    sokmo menang :D.. hihihi..
    tahniah2.. lady tumpang suka 😀

    Reply
  • December 10, 2010 at 1:58 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..nanti cik su vote untuk cik tom..senarai no 8 kan.

    Reply
  • December 10, 2010 at 1:59 pm
    Permalink

    Tahniah Cik Tomey.. Na kan.. memang best blog ni punya en3.. hehe.. ^_^

    Reply
  • December 16, 2010 at 6:09 pm
    Permalink

    Sememangnya Cik Tom layak jadi pemenang. Kak Nur memang suka dengan entri Cik Tom tu. Tahniah ye..

    Reply
  • December 23, 2010 at 4:08 am
    Permalink

    tahniah cik toommmmMMmm =) nk gakk .. hihiih

    Reply
  • Pingback:Sinar Raudah Bagi Hadiah Yang Comel - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE