Cik Tom Nak Join BlogLarian tapi Nak Jalan Kaki je

Thanks ellen tag cik tom. Cik Tom Nak Join BlogLarian tapi Nak Jalan Kaki je boleh?? Tak larat nak lari2. Lari anak/setempat boleh la kot. Jangan marah nati kena jual. hehe… Gurau je ek. Cik tom nak join segmen blogLarian jugak.


Cik tom suka berblogwalking kerana ianya bestttt sampai lebam jari tangan. hehe… suka jugak sebab dapat belajar banyak perkara baru mengenai dunia blog ataupun perkembangan isu semasa yang lebih telus. Kat paper banyak dah tapis2. Selain tue, dapat kenal lagi ramai kawan blogger. Banyak lagi nak bebel tapi sebab dah limit 30 perkataan. Sampai sini je la dulu ye πŸ˜‰

Cik tom nak tag cik qiqi, puteri iqa izyan, echah dan sesiapa lagi yang belum join. Jom la join untuk tambah kenalan sambil up trafik.

Nak tahu lebih lanjut pe dia BlogLarian boleh klik SINI. Nak join submit link entry kat SINI.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

19 thoughts on “Cik Tom Nak Join BlogLarian tapi Nak Jalan Kaki je

  • December 6, 2010 at 8:05 am
    Permalink

    akk dah join dah best…

    Reply
  • December 6, 2010 at 8:15 am
    Permalink

    Cik Tom di tag . jom la join kontess . ihihi

    Reply
  • December 6, 2010 at 8:20 am
    Permalink

    uishh menarik nie..nak join gak..hehe [wat muka kagum]

    Reply
  • December 6, 2010 at 8:38 am
    Permalink

    ngah fikir ayat… hehehe

    Reply
  • December 6, 2010 at 8:50 am
    Permalink

    Assalam Terima kasih join BlogLarian. Blog anda sudah tersenarai dalam senarai ke 32

    Selamat ber-BlogLarian

    Reply
  • December 6, 2010 at 9:04 am
    Permalink

    waa..ciktomdh join..mish pn makin semangat la nk join..hehehe

    Reply
  • December 6, 2010 at 9:12 am
    Permalink

    good luck cik tom
    mood akak skrg nk join contes dan yg sewaktu dgnnya mmg kelaoooot jek..

    masa mula2 aktif dulu rajin gak join..ekekeke..

    Reply
  • December 6, 2010 at 9:13 am
    Permalink

    ni untuk apa ni cik tom..akak tak berapa paham..

    Reply
  • December 6, 2010 at 9:33 am
    Permalink

    salam ciktom bleh tngk gambar 2 kat fb akak dlm wall album

    Reply
  • December 6, 2010 at 9:43 am
    Permalink

    wah. mcm best kan :)suke blogwalking jugak πŸ™‚

    Reply
  • December 6, 2010 at 9:44 am
    Permalink

    haniey pn join gak..
    petang cik tomato.. πŸ™‚

    Reply
  • December 6, 2010 at 10:18 am
    Permalink

    salam ma'al hijrah.

    semoga tuan rumah sentiasa dalam peliharaanNya.

    saya pun dah join bloglarian dalam grup 23.

    Reply
  • December 6, 2010 at 10:32 am
    Permalink

    rasa mcm nk join jugak..
    tp x berapa nk paham..
    kena study dulu lah bru leh join πŸ™‚

    Reply
  • December 6, 2010 at 11:40 am
    Permalink

    emiey pn dpt tag ni..jOin cik tom jalan kaki jugak la..ehehe πŸ˜‰

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:05 pm
    Permalink

    best ke blogwalking nie ?
    penat sgt !
    sy 1 hari walking bape blog je..
    lepas tu layan youtube !

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:08 pm
    Permalink

    cik tom..tak faham nih.. da kali ke 3 kene tag nih. tapi tak buat sbb tak phm.huhu..

    nnt kalau dah siap buat entri nih,link entri ni nk kne bg kt mne?

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:23 pm
    Permalink

    ciktom!!
    jom kite jalan same2
    =p

    Reply
  • December 6, 2010 at 2:47 pm
    Permalink

    Weehuu ~ Nak toray.. tp.. tengok dulu.. ahakz..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE