CIK TOM NAK MASUK BLOGLIST ELLEN SAYANG

Ellen's banner

Cik tom nak join dan support segmen dari kawan baik cik tom, ellen. Cik tom kenal ellen ni first time kat kopitiam padinno masa bulan puasa yang lepas. Dari titik tolak perkenalan di sana la berlarutan hingga kini. Dan insyaAllah harap berkekalan buat selama-lamanya ya ellen. Rasanya majoriti blogger dah mengenali ellen. Pada yang tak kenal lagi ellen ni seorang blogger yang sangat peramah dan murah hati.

Sejak akhir-akhir ni cik tom sedari yang kebanyakan entry ellen asyik sedih dan merendah diri dengan blog ellen. Jangan camtu ellen. Blog ellen memang hebat dengan kedudukan alexa rank: 154, 500 dan rank dalam Malaysia: 934. Follower pun dah dekat 2K dalam masa hanya 5 bulan berblog secara aktif. So, ellen kena bersemangat dan berkeyakinan dengan keupayaan blog ellen. Teruskan berkarya untuk yang terbaik.

alexa rank mummy nemo

Sememangnya dalam berblog kita kena merendah diri tapi sometimes kita kena pamerkan kelebihan yang ada pada blog kita tue dengan berkeyakinan. Berkeyakinan bukanlah bermaksud mendabik dada. Berkeyakinan untuk marketkan blog kita pada blogger lain. Huhu..

Erm ellen kan suka masak? Why not ellen share resepi memasak ellen ke? Atau tips menjadi ibu untuk mendidik anak2? Kadang2 tips macam ni ramai jugak suka. Mengenai ellen nak jual barang2 mutiara sabah tue jadi lagi tak ellen? Erk banyak pulak pertanyaan. Sorry ye ellen. Ni sekadar pandangan tom je tau ellen.

Cik tom paling suka entry Happy Birthday MummyNemo kerana kat ENTRY INI ada nyatakan review ringkas mengenai blog ellen. Jangan bimbang ye ellen, tom akan selalu support ellen. Pada sesiapa nak join sila klik SINI sebelum jam 12.35 tengah malam 21/12/2010.

p/s: rindu nak ber”ym” dengan ellen 😉

p/s2: sorry ni entry last minute sebelum tutup kedai.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

15 thoughts on “CIK TOM NAK MASUK BLOGLIST ELLEN SAYANG

  • December 20, 2010 at 4:09 pm
    Permalink

    good luck cik tom.

    cik tom boleh tak terang pasal ranking alexa ni. miza tak faham la. untuk apa ranking tu ? hehe

    Reply
  • December 20, 2010 at 4:24 pm
    Permalink

    Waaa semua nye wt segmen mcm nie.. tak ikhlas betul org buat segmen tu.. nak jd bloglist pon mcm tu.. mentang2 blog mereke femes kan.. mereke mengambil kesempatan !

    Reply
  • December 20, 2010 at 4:36 pm
    Permalink

    aah..sis ellen memang mantap kan?rajin jenguk kawan2 blog.

    Reply
  • December 20, 2010 at 4:43 pm
    Permalink

    cik tom..thanks review pasal blog tu ea! 🙂

    Reply
  • December 20, 2010 at 4:49 pm
    Permalink

    Memang dahsyat berapa agaknya BE dia?

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:05 pm
    Permalink

    TQ Tom..sangat2 menghargainya..hmm..nak share tips masak ker..adoii..lama dah dapur tak berasap…hehhee…apa pun, azam Ellen di tahun 2011 akan lebih bersemangat lagi…terharu ni..sob sob..

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:07 pm
    Permalink

    ketinggalan betul saya..tak berapa kenal bloggers ni, walau mereka terlalu femes di alam maya ni

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:07 pm
    Permalink

    ketinggalan betul saya..tak berapa kenal bloggers ni, walau mereka terlalu femes di alam maya ni

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:07 pm
    Permalink

    semoga persahabatan yg terjalin ini akan kekal sampai bila2…

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:24 pm
    Permalink

    Betul tu cik Tom, jgn terlalu merendah diri, ellen. Yakin kita bleh melakukan sesuatu walaupun agak mustahil.
    dalam malaysia ditangga 934, okla tu,

    Reply
  • December 20, 2010 at 6:09 pm
    Permalink

    bisk pon dah join bloglist ellen.blog yg join akan jadi blog wajib terjah dari ellen..its good.

    Reply
  • December 20, 2010 at 6:51 pm
    Permalink

    sis ellen mmg peramah 🙂

    Reply
  • December 20, 2010 at 10:38 pm
    Permalink

    ellen memang baik dan peramah…:)

    Reply
  • December 21, 2010 at 5:02 am
    Permalink

    Weehuu ~ Nak komen kemarin.. tp ngantuk bangat deh.. apapapun.. en3 best.. sal.. ellen pun dah cakap mcm tu.. hehe.. tp memg best pun.. sal skill penyampaian tu lagi jelas berbanding diri ini.. huhu..

    Reply
  • December 21, 2010 at 1:05 pm
    Permalink

    wah bestnye cik tom:D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE