CikTom Nak Jual Hosting+Domain dengan Harga Murah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Setengah bulan lebih cik tom tak update blog kerana busy dengan majlis kahwin abang, lepas tue majlis kahwin sepupu, abang operate dan hari ini dengan esok tolong majlis kahwin adik kak ipar. huhu.. Ok back to topic, sebelum ni cik tom pernah menang affiliate NetKL bagi bulan Februari, Mac dan April 2011 yang lepas; Cik Tom Menang Pakej Hosting NetKL. Pastu stop dan cik tom pun kurang aktif berblog masa pertengahan tahun. Kali ni cik tom menang affiliate NetKL bulan Ogos (tarikh akhir tuntut 30 Nov 2011),  September (tarikh akhir tuntut 31 Dis 2011) dan Oktober ( 31 Jan 2012).

So, cik tom nak jual kesemua pakej hosting+domain tue dengan harga MURAH je iaitu separuh harga. Pakej myPlatinum yang bernilai RM200 hanya dengan harga RM100. Pakej Medium Biz yang bernilai RM350 dengan harga RM150. Jangan lepaskan peluang untuk beli hosting dengan tawaran harga yang menarik ini.

Pakej Hosting + domain yang ingin cik tom jual;

1) 1 pakej myPlatinum (bernilai RM200) (tarikh akhir :30/11/11)=>HANYA RM100
2) 1 pakej myPlatinum (bernilai RM200) (tarikh akhir :31/12/11) =>HANYA RM100Book untuk kak mekar
3) 1 pakej Medium Biz (bernilai RM350) (tarikh akhir :31/01/12) => HANYA RM150 Book untuk ferry
4) 1 pakej Medium Biz (bernilai RM350) (tarikh akhir :31/01/12) => HANYA RM150

Kepada yang tak faham apa itu domain dan hosting??
Boleh baca lanjut mengenai domain dan hosting dengan klik LINK pada sidebar “Jom Beli Domain& Hosting”

Kepada yang teragak-agak mahalnya untuk beli yang pakej RM200/RM350 kalau nak renew tahun depan, walaupun beli dengan cik tom half price RM100/RM150?
Jangan risau kerana korang boleh downgrade kepada pakej hosting yang lebih kecil jika korang tak mampu nak renew dgn harga asal/penuh pada tahun berikutnya kerana di NetKL terdapat hosting harga RM60, RM100, RM200, etc.

Kepada yang tak pandai hosting WordPress? Bagaimana nak setting hosting? Bagaimana nak pindahkan dari blogspot ke new domain dan hosting?
Untuk plan myPlatinum dan juga Medium Biz, pihak netKL dah janji dengan cik tom untuk installkan WordPress dengan PERCUMA + termasuk import entri/komen-komen sekali (FREE). Kalau ada pertanyaan boleh tanya cik tom kalau yang cik tom tahu la. hehe.. Yang paling mudah korang boleh tanya secara online kepada staff netKL iaitu buka website www.netkl.com dan tengok pada “LIVE CHAT”, sekiranya “online” korang boleh chat tanya direct kepada diorang. Dijamin peramah dan sedia membantu.

Kenapa pakej hosting harga berlainan? Apa kelebihan yang terdapat pada setiap plan hosting tue?
Antara perbezaannya yang setiap hosting ialah dari segi kapasiti disk dan jumlah bandwith. Selain tue, boleh tengok lanjut featured yang terdapat dalam pakej hosting myPlatinum dengan klik link; http://www.netkl.com/personal.html. Bagi pakej hosting Medium Biz pula, boleh baca dengan klik link; https://www.netkl.com/business.html.

Kepada yang berminat untuk beli pakej hosting ini, boleh email cik tom; [email protected] Tips kalau korang pandai pujuk boleh nego harga lagi dengan cik tom.

p/s: Sorry pada yang dah pernah singgah n komen pertanyaan di blog. Buat masa sekarang cik tom tak dapat lagi balas komen tue.

******************************************************

UPDATE ( 24/11/2011)

ALHAMDULILLAH SEMUA HOSTING SOLD OUT!

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “CikTom Nak Jual Hosting+Domain dengan Harga Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE