Cinta dan Anugerah II

Hi hi..Bye bye..Korang tengok tak drama “Cinta dan Anugerah” kat TV9 jam 5.30 petang??Opss…sorry2…Ni hanyalah entry untuk melangsaikan hutang yang tertunggak tak berbayar. So, sebelum terputus sebarang bekalan elektrik. Moh la cik tom bayarkan..Jom layan cuci mata tengok tag dan awards..zasssss~

********************************

Blogwalking Award dari yong liza peramah..tengs dear πŸ™‚


********************************

Award Blog Paling Comel dari araaz

Image Hosting by PictureTrail.com

********************************

Award Terima Kasih dari akak syamila baik hati..tenkiu akak πŸ˜‰



********************************


Tag dari assila cumil..tenkiu sweety..




1. Ada rahsia kecantikan tak?

Takde rahsia sebab tak cantik tapi alhamdulillah sempurna πŸ™‚

2. Bagi anda, siapa paling hensem dalam kumpulan SUJU?

Erk..SUJU tue kumpulan pe??

3. Siapa BFF anda?

ramai tapi da best Yani..

4. Siapa idola anda?

Diri sendiri boleh?haha πŸ˜‰

5. Moto hidup anda?

Takde moto sebab tak reti bawak..hahaha ;P

6. Harus tagkan kepada blogger yang anda sayang dan suka. Min 8 orang.

Semua blogger cik tom sayang dan suka..hurm..macam mana nak pilih..pening2..So, siapa yang suka amik je..special for blogger yang singgah sini..tak kira follower or not k πŸ˜‰

********************************

Tag dari rush D macho..tenkiu ayah ;P


1.Apakah nama blogger anda??

Nama blogger??tue ade tulis kat blog..boleh tengok..huhu

2.Lagu apakah yang dimainkan dlm blog anda?

takde lagu..sebab rasa berat blog je..

3.Siapakah yang anda rasa blogger lain yang sporting dgn anda??

semua blogger sporting asalkan ikhlas..

4.Sila uploadkan page headers anda?

sila tengok header cik tom di atas lagi senang..

5.Warna apakah blog anda.?

purple+pink

6.tag kepada 5 orang.

assila, mish, wanzi, afiQ, rapunzel dada.

********************************

Online Best Friend Award dari afiQ encem dan rapunzel dada cantik..tengs ya πŸ™‚


Write 5 interesting facts about the person who gave u this award.

afiq- seorang lelaki, encem, baik hati, peramah, penganjur contest makan yang cik tom menang..
rapunzel dada- seorang perempuan, cantik, sweet, menulis tentang kehidupan, owner blog yang menarik..


Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby

myself..hurm..
penggangur terhebat, suka makan tomato, suka berahsia, suka cakap banyak, sometimes a little bit sarcastic but tak simpan dalam hati, still trying to be the best blogger, love to make new friend so jom kita jadi kawan baik alam maya, banyak hobi but for now my new hobby is blogging.


Pick your most 10 deserving recipients and describe them

ellen-kawan alam maya paling best!
fyza- seorang kawan yang baik.
diana- akak yang rajin update+skodeng.
asmidar-seorang ibu yang penyayang.
jayne-kawan blogger yang peramah.
ifa-kawan yang rajin join contest.
kak syamila- seorang yang kreatif dan baik hati.
miss senget-kawan borak yang best.
wanzi-selalu jenguk dan borak2.
cicakgirl-suka jenguk blog senyap2.

********************************

Tag dari ellen sayang..tenkiu yunk!

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

For now handphone, notebook and my luvly swatch..

2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan
duit korang sendiri?

Erk..buah tomato kot..haha..

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan
perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?

Kat rumah je…tema entah la..

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?

opss…nak korek rahsia ye..

5. Apakah nama penuh korang?

nama samaran cik tom..nama penuh cik tomato..kui3 ;P

6. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?

Sayang dua2..muaah..i lebiu ayahmak..


7. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang

peramah, cumil + suka merajuk..hahaha ;D

8. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang


sambut tahun lepas?

22/11/??..pssttt..jangan lupa bagi hadiah ye πŸ˜‰

9. 5 orang blogger yang korang nk tag

rush D, rongak, yaty CK, omurice, padin.


Erk..maaf ye selepas tapisan..ada soalan yang terpaksa di skip kerana kurang sesuai untuk tontonan umum ;P



p/s: fuhh..finally done!!pasni akan marathon contest yang telah ditag..hoho..horlicks πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

38 thoughts on “Cinta dan Anugerah II

  • October 8, 2010 at 6:21 am
    Permalink

    Lawo award neh cik tom. .ehek . .

    Reply
  • October 8, 2010 at 6:23 am
    Permalink

    Mak aiiiii! banyak giler award die.. sangat rajin!

    Reply
  • October 8, 2010 at 6:24 am
    Permalink

    rajin betul cik tom..
    kalau akak la memanag buat2 lupe la jawab nye..
    hahahha

    Reply
  • October 8, 2010 at 6:29 am
    Permalink

    @bee: semua award lawo2..bee amik la mana yang berkenaan..special for u dari cik tom..

    Reply
  • October 8, 2010 at 6:32 am
    Permalink

    @amni: orang lain lagi banyak award..tapi diorang rajin buat entry satu persatu..cik tom suka kumpul buat sekaligus sebab pemalas..haha

    Reply
  • October 8, 2010 at 6:34 am
    Permalink

    @diana: akak pun ada ditag tue..jangan buat2 lupa ek..haha..takpe akak…

    tag sekadar suka2..tak mahu buat pun boleh..

    tapi bagi cik tom dah kawan bagi jadi tanggungjawab cik tom untuk buat..sebagai tanda penghargaan πŸ˜‰

    Reply
  • October 8, 2010 at 6:57 am
    Permalink

    akak pom ada kwn tagged..tapi xberamik lgi..huhu..hrp2 pahni nk amik..hehe

    bagus idea cik tom buat koleksi taging gini..canggih2

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:10 am
    Permalink

    fuyoo! banyaknya dapat award

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:11 am
    Permalink

    mekaseh tom, tag aku, hak hak hak,

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:21 am
    Permalink

    wahh..byk dpt award…kalah ct nurhaliza dah nihh..

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:28 am
    Permalink

    Tom..muah2..hug sini..buat tag yang ellen bagi dan tag ellen juga..wah!!

    Nanti ellen buat bila dah senang ya dear..hehe

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:36 am
    Permalink

    @sarah: akak..lagi senang kumpul 1 entry publish terus..malas nak buat banyak2 entry pasal award ni sebab takut orang naik boring je asyik tengok entry award/tag..meh la nak join wat camni..huhu

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:36 am
    Permalink

    @shahirah: takdelah banyak sangat tapi kalau dah pemalas kumpul sekaligus memang la nampak banyak..hihi..

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:37 am
    Permalink

    @padin: aku tahu ko pun pemalas…kalau rajin sudi2 kan lah buat ye padin..

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:43 am
    Permalink

    @dianafisa: haha…pasni boleh la siti nurhaliza retired…biar cik tom ganti..miahahaha ;D

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:43 am
    Permalink

    @ellen: of coz semua yang tag or bagi award akan cik tom cuba langsaikan sebagai tanda penghargaan πŸ˜‰

    Reply
  • October 8, 2010 at 7:50 am
    Permalink

    wah! bnyknya cik tom dapat award..congrats! cik tom mmg ptt dpt sbb cik tom friendly sgt..
    n tengq sbb bg fyza tag 2..;)

    Reply
  • October 8, 2010 at 11:28 am
    Permalink

    Tknk amik. .bukan pew cik tom. .bee rasa blog bee berat la. .dah timbang header aje da 4rts lebih kb nye. .blum lg url2 lain. .lg pun kadang2 bee pakai tepun tk pat loading kalo byk widget. .

    *tq dgn semangat pujuk memujuk tuh. .hahax. .malu je. .

    Reply
  • October 8, 2010 at 11:36 am
    Permalink

    nak jgk award!!huhuhu…
    tp mls nk wat entry pasal award..ngeh2…sbb xpndai nk tulis pe..huhu…

    Reply
  • October 8, 2010 at 11:40 am
    Permalink

    byknya awards..semuanya cantik2…

    Reply
  • October 8, 2010 at 11:40 am
    Permalink

    owhhh, cik tom x sayang saya heh. SOBSOBSOB

    Reply
  • October 8, 2010 at 12:08 pm
    Permalink

    wow..hebatnye cik tom, dpt banyak award tu..rajin pulak buat entri, akak memang malas bab2 ni..dh byk dpt, buh kt tepi jer, pastu fikir byk nk kena buang, sbb blog dh semacam berat dah…hehe

    Reply
  • October 8, 2010 at 1:08 pm
    Permalink

    mak aihhh… maraton award.hohoh.. esok kot jen buat tag ni. hehe.. skrg tgh gigih buat watermark baru. πŸ˜›

    Reply
  • October 8, 2010 at 1:30 pm
    Permalink

    rongak kena jgk ke?haha

    Reply
  • October 8, 2010 at 8:12 pm
    Permalink

    banyak dapat award kalau dikumpul takde space kat blog ni nak letak..hehe

    Reply
  • October 9, 2010 at 1:30 am
    Permalink

    femes da die sekarang ;p

    Reply
  • October 9, 2010 at 2:12 am
    Permalink

    banyaknya award die. bak sini satu!

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:16 am
    Permalink

    @fyza: hehe..tenkiu..kalau sudi+ tak busy, fyza buatlah ye.. πŸ˜‰

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:18 am
    Permalink

    @bee: award ni tak semestinya amik letak di sidebar..bee boleh amik letak kat tab menu yang macam cik tom buat khas untuk award..so blog tak berat..

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:19 am
    Permalink

    @miss yaty: haha..tak yah buat apa2..just masukkan gambar award pastu jawab la soalan..simple je..entry paling senang nak buat tapi malas..hoho..

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:22 am
    Permalink

    @syamila: award akak bagi pun ade..akak kalau suka kumpul award ambil je mana yang berkenan ye..cik tom bagi tau πŸ˜‰

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:24 am
    Permalink

    @poyaty: mana ade tak sayang kamu yunk..sebab cik tom sayang sama rata la ade satu tue tag tue suh pilih tag mana yang paling cik tom sayang cik tom tak jawab tau..sayang yaty ketat2 ;P

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:25 am
    Permalink

    @sweetsal: akak letak la semua award tue dalam satu pages akak..senang..tak yah delete..blog pun nampak lagi kemas πŸ˜‰

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:27 am
    Permalink

    @jayne: it's ok dear..anytime u free k..tak sabar nak tengok watermark baru jen..mesti cun ni.. πŸ˜‰

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:28 am
    Permalink

    @rongak: yup anda ditag..hehe..kalau sudi buat ye..tapi kalau busy/malas it's ok dear πŸ˜‰

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:29 am
    Permalink

    @life kami: semua award kumpul letak dalam pages..boleh nak letak banyak mana pun..hehe..

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:30 am
    Permalink

    @macy: femes???takde istilah femes la yunk…im just ordinary girl that luv tomato very much πŸ˜‰

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:32 am
    Permalink

    @lea: amik je award/tag mana kamu suka yunk…nak semua boleh..special untuk kawan2 tersayang…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE