Cinta dan Anugerah III

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….

Entry kali ni cik tom nak share award yang diberi oleh kawan-kawan blogger masa bulan lepas. Maaf saje simpan bila takde idea nak buat entry. hehe.. Kepada semua yang bagi cik tom award kat bawah ni, Cik tom ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga buat korang.
Award dari ellen comel 😉 Cik tom tag PGrafik, JZ Business World, Lensa nani, mknace, nadia farihah anuar.


Creative Blogger Award dari ladybird sayang. Maksud di sebalik award ni ada di entry Keburukan Berhutang. Cik tom tag ellen, balqis, kak lydia, Lost kitty, syukri dan naz.


Anugerah Blog Paling Sweet 2010 dari kak lydia cantik. Cik tom tag;hot mama, emiey, farhan adeli, ML, siti, puteri iQa izyan dan aQ & puteraku.


Anugerah Blogger Harapan dari FA dan kembarku, dak kecik. Tenkiu. Soalan skip ye ;).. Cik tom tagged affieza, aanie dan mata hati.


Online Best Friend Award dari lynn, g0mok9enDek dan kak aanie. Soalan untuk award ini cik tom pernah jawab di entry Cinta dan Anugerah II. Cik tom tag ladybird, cikgu nurin, yasminhamid, pakwi, zezebel.



Golden Blogger Award dari ellen sayang. Cik tom tag bazilah, kakyon, g0mok9enDek, ibuintan, chek cun dan anamizu.

Beautiful Blogger Award dari emiey, balqis , ladybird , hot mama dan cikgu nurin sayang. Cik tom tag kak ati, dalia, syamila, daisy dan nurhafizah za’ba.


**************************

Sesiapa yang tak di tag tapi nak award kat atas ni boleh juga. Terbuka pada semua kawan-kawan blogger cik tom. Just bagitahu je nati cik tom edit letak nama korang sebab pening dah pikir nak tag siapa.


p/s: Rasa dah masuk semua award dan nama yang bagi sekaligus. Kalau ada tercicir sila inform cik tom ye 😉

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

40 thoughts on “Cinta dan Anugerah III

  • November 7, 2010 at 3:03 am
    Permalink

    wah3..byk gile cik tom dpt.tahniah2..

    ;))

    Reply
  • November 7, 2010 at 3:06 am
    Permalink

    wahh dalia dapat jugak tag…thanx cik tom syg cik tom..teringin gak nak wat tp cpndai hehek….tq cik tom muah3x..hik2

    Reply
  • November 7, 2010 at 3:19 am
    Permalink

    HHEEeeee sukeeeee…tima kasih Cik Tom sayang….suke sangat…

    Reply
  • November 7, 2010 at 3:26 am
    Permalink

    ciktom..

    akak pom tak terbuat lagi awards2 yang diberi oleh kawan2 blogger ni utk dipublish..huhu..

    nati nak buat marathon macam ciktomlah..hehe

    Reply
  • November 7, 2010 at 3:35 am
    Permalink

    err..komen lagik.haha..
    thank you cik tom :))

    lebiu <3

    Reply
  • November 7, 2010 at 4:01 am
    Permalink

    banyak tol cik tom dapat award.:D
    congrats

    😀

    Reply
  • November 7, 2010 at 4:10 am
    Permalink

    thanks cik tom sbb tagged utk akak…=)

    Reply
  • November 7, 2010 at 4:20 am
    Permalink

    huih…
    bnyk nyer award dia…
    kene beli almari lebih besar nih tuk simpang award bnyk2 tuh…

    hee

    Reply
  • November 7, 2010 at 4:30 am
    Permalink

    eh jz dpt award dr cik tom?! yeaaaa!!! tq tq. actually ni 1st award yg jz dpt scara personal. tq byk cik tom atas sgala support pd jz business world. 🙂

    Reply
  • November 7, 2010 at 4:39 am
    Permalink

    banyaknya awards!
    🙂 comel2

    Reply
  • November 7, 2010 at 4:43 am
    Permalink

    wah!! bestnya dpt awards … nk gakss .. hihihi

    Reply
  • November 7, 2010 at 6:03 am
    Permalink

    yeay! thanks cik tom. appreciate this golden award! haha suke suke 😉

    Reply
  • November 7, 2010 at 6:26 am
    Permalink

    7 award sekali gus! Pergh. Kumpul dulu baru publish. Jimat tenaga, jimat ruang ;Pp

    Reply
  • November 7, 2010 at 6:47 am
    Permalink

    ush….kalah lisasurihani

    Reply
  • November 7, 2010 at 7:43 am
    Permalink

    oh cik tom… tenkiuuuu~~~

    balik umah bukak laptop (blog) tengok ada award dr cik tom. sukaaaa! ^_^

    Reply
  • November 7, 2010 at 10:10 am
    Permalink

    wahh wahhhh..
    banyaknya award cik tom 😀

    Reply
  • November 7, 2010 at 12:56 pm
    Permalink

    wah~ banyak nya dapat award cik tom! 🙂

    Reply
  • November 7, 2010 at 1:02 pm
    Permalink

    saya dapat award ke? hehe, terima kasih ciktom.. 😉

    Reply
  • November 7, 2010 at 2:50 pm
    Permalink

    tima kasih cik tom 🙂

    Reply
  • November 8, 2010 at 11:53 am
    Permalink

    @sarah-najwan: buat je macam cik tom ni marathon sbb nak buat n3 byk kali agak malas..hehe ;D

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:06 pm
    Permalink

    @Siti: yup siti..amik ye..hehe

    Reply
  • November 13, 2010 at 10:46 am
    Permalink

    ciktom,, saya dah abadikan award tu kat dalam blog saya. nanti kalau nak tengok, try bukak kat tabs AWARD tu k? 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE