cinta dan anugerah

Hi semua…. tajuk tu saja je nak kasi best…hehe…ni entri anugerah atau omputih awards…dan juga cinta cik tom pada dunia blog..hik3..dah2 la merapu2…kuang2..ok2…cik tom nak bayar hutang awards sebelum puasa esok..cik tom kumpul semua sekaligus supaya korang senang baca entri award..pssttt..padahal pemalas sebenarnye..ngeh3…

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Award ni ash kasi kat blog yang ash selalu lawat dan follower ash…rasa bertuah la sebab bukan semua orang dapat special dari tuan award yang design ni sendiri…hehe..cumil kan award ni??muka kartun ni sebijik muka ash sebab pakwe eh tunang ash yang lukiskan..so sweet..huhu…ok da terima award kena la terima tugasan jugak…

1. tulis entry pasal award ni..

okies already done

2. 3 website yang cik tom selalu pergi untuk cik tom mengedit and cantikkan blog

budak nakal

tanye pak cik google

http://maribinablog.blogspot.com

3. 3 word describe about cik tom

Talkative, friendly, sarcastic

4. Tag 3 kawan

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


award ni dari zizie…hurm agak banyak soalannye…pe pun zaaasssss~~~


1. Apa nama blog & kenapa letak nama tu?

nama blog : Tomato Gurl’s Life

Sebab: cik tom suka makan tomato..kira trademark la..1 lagi sebab nak sembunyi identity sebenar..hehe…


2. Jelaskan kenapa anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda.

jawapan sama di atas…hehe..


3. Bila blog anda mula beroperasi.

15 July 2010…new blogger 🙂


4. Siapa follower pertama anda?

follower pertama, nufa.


5. ucapan kepada si pemberi award..

thanks kat zizie kerana sudi bagi kat cik tom award yang cute ni…pinky kaler gitu…


6. tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award nie.


ash~poyaty~dak eina~pinky~tiny~emieysandra~selipar jamban~syufa~ellen~zaer

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

award ni dari iQa….chumil kan award pooh ni???cik tom suke tengok…cantikk…

1. anda rasa entry saya yg manakah paling best dibaca?

Semua entri yang iQa cumil buat besttt!!

2.blog yg manakah paling kerap anda singgah?

semua blog cik tom sempat singgah..

3.blog anda sudah berapa tahun terbina?

malu pulak nak cakap..xde tahun lagi…baru je 3 minggu lebih…hehe…

4.tag pada 3 yg lain..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Award dari ni special design by tiny yang cumill…award ni nampak cumil sebab ade katak hijau tue…huhu..selain tue dc pun tag awards jugak sebab cik tom jadi follower baru dia…huhu…

Syaratnye mudah je…korang kena tag best friend at least 3 orang..lagi ramai lagi bagus…huhu.so, cik tom nak tag;


(ash) (shaq) (pu3) (kak ros) (echah)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


award ni diberi oleh watie dan kak ros yang baik hati….nasib baik tak payah jawab pe2 da…tangan pun da letih…huhu..cik tom tag ;

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

p/s: harap korang yang ditag sudi la amik ye walaupun dah pernah dapat…siapa2 follower cik tom yang tersayang pun boleh amik award kat atas ni… jangan segan2 dengan cik tom ye..cik tom tak makan orang…makan tomato je…..hik3 ;p

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

10 thoughts on “cinta dan anugerah

  • August 10, 2010 at 7:02 pm
    Permalink

    yeahhhhh yippieee.dpt awward..sekali sapai dua lak tu..yeahhh arigato gozaimasu….trimasss

    Reply
  • August 10, 2010 at 10:40 pm
    Permalink

    terima kasih cik tom…..(^^)

    wah suke makan tomato…mesti muka licin kan..hehehe

    Selamat berpuasa dari cik fiza…(^___^)

    Reply
  • August 10, 2010 at 10:46 pm
    Permalink

    thanx kayu^_^ yer,..hehehe

    Reply
  • August 10, 2010 at 10:49 pm
    Permalink

    ash: ur wlcm…camt poce ye yunk…

    fiza: sm2 fiza cyg…muka xlicin pun..hehe…camat poce daru cik tom..

    dC: welkam besi…hik3 ;p

    Reply
  • August 11, 2010 at 4:27 am
    Permalink

    wah, buat koleksi ya.. bnyk btol. hehe

    thanx yunk..

    Reply
  • August 11, 2010 at 5:31 am
    Permalink

    pinky: malas nak buat bnyk entri award byk kali..pemalas betul..huhu…

    ur wlcm dear 🙂

    Reply
  • August 11, 2010 at 6:24 am
    Permalink

    wah… dpt blog tegar la…
    tq2… naseb bek xde soklan…
    hehe..

    Reply
  • August 11, 2010 at 3:15 pm
    Permalink

    tq cik tom! best ye cik tom dpt byk award. hehe 🙂

    Reply
  • August 11, 2010 at 3:22 pm
    Permalink

    ohh, tq darl. nnt saya free saya buat utk kamu 🙂

    Reply
  • August 12, 2010 at 9:12 am
    Permalink

    afiq: mmg anda salah seorang blooger tegar…kui3…plg mls jwb soklan kan..huhu ;p

    syufaa: ur wlcm lalink…xde la rmai lg yg dpt byk award..hehe 🙂

    poyaty: ur wlcm…orite yunk 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE