CONTEST HITAM ITU MENAWAN

Hi!!lagi2 entri join contest..harap korang tak borink ye..hehe..kali ini contest hitam itu menawan. Sebab tu kot skang ramai gadis melayu jatuh hati kat orang afrika…hik3 ;p..Mengarut plk..huhu..contest ni dianjurkan oleh miss yani..thanks 4 the contest..syarat utama contest ni gambar mesti la kaler hitam putih..kalau tak korang edit la or rendam kasik kaler hitam putih jugak…if not tak boleh join..huhu..syarat2 yang lain korang terjah kat banner bawah ni ye..

contest


Ni pic ayah cik tom yang encem+macho..kui3…


Cik tom suka sangat gambar ni sebab first time ayah cik tom pakai baju batik kaler hitam+putih yang cik tom bagi ..pic ni time hari raya pertama tahun lepas…happy sangat + bangga sebab semua orang puji baju 2 cantik dan ayah nampak lagi muda…ngeh3.. sebelum2 ni kalau cik tom bagi hadiah ape2 , ayah lagi suke simpan sebab sayang..hehe.. ayah cik tom ni amat susah nak bergambar tau…actually ni gambar yang di snap curik2 kira candid la ek..hehe..syg ayah..muuahh3x 🙂

5 rakan blogger yang cik tom ialah:

[ efnine ] [ anna ] [ cufa ] [ tiny ] [ fara ]

p/s: kena geledah gmbr cun2 sbb da ditag 4 contest teman sejati..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

6 thoughts on “CONTEST HITAM ITU MENAWAN

  • July 28, 2010 at 1:54 am
    Permalink

    hehe..kne amek pic hitam puteh ke..?

    Reply
  • July 28, 2010 at 5:13 am
    Permalink

    xsemestinye pic hitam putih..pic biase pun blh..pas2 edit la kasi kaler hitam putih..

    Reply
  • July 28, 2010 at 5:35 pm
    Permalink

    1st buat satu entri tajuk "contest hitam itu menawan" n attach pic kat situ..pas2 post link entri kat komen entri contest miss yani..ok??huhu..

    Reply
  • September 5, 2010 at 6:14 am
    Permalink

    eh.. ade ghupenya cik tom join contest ni.. hihi..

    Reply
  • September 5, 2010 at 7:43 am
    Permalink

    @asada: nape asada ker pemenangnye??kl ye tahniah ye..lalala~

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE