Contest Teka Silang Kata

Malam ini curi masa online jap before study for kerja esok. Cik tom blogwalking blog kawan blogger malam esok ye. Macam biasa cek email tengok ada contest baru update dari blog Eyriqazz. Tengok hadiah pulak Silver Bar 10g. Best jugak cuba. Untung2 boleh buat koleksi pertama. hehe..

Peluang Menangi Silver Bar GCP 10g 999 (RM50.65)
Peluang Menangi Silver Bar GCP 10g 999 (RM50.65)

Tapi cik tom dah email jawapan cik tom tadi dan dapat respon “jawapan ciktom ada yang tidak tepat“. Ish nak sambung study pulak. Nantilah ada idea tengah study tue cik tom email cuba lagi. Korang pun jomlah join contest teka silang kata ni >>>http://bit.ly/N9HD7a

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

53 thoughts on “Contest Teka Silang Kata

  • July 13, 2012 at 12:06 am
    Permalink

    main teka silang kata la pulak jommmm 🙂

    Reply
  • July 13, 2012 at 1:22 am
    Permalink

    Emm susah jugak silang kata ni….hadiah silver bar tu apa???sory tanya..betul-betul tak tahu..hahaha

    Reply
    • July 15, 2012 at 5:15 pm
      Permalink

      silver bar tue jongkong perak… tinggi value sm mcm jongkong emas jgk cuma lg murah compare dgn emas

      Reply
    • July 15, 2012 at 4:46 pm
      Permalink

      jom join ujie..ciktom alhamdulillah dah berjaya

      Reply
  • July 13, 2012 at 7:37 am
    Permalink

    dni bab teka2 ni slalu fail hehe

    Reply
    • July 15, 2012 at 4:39 pm
      Permalink

      jomlah join…ciktom dah berjaya teka..hee

      Reply
  • July 13, 2012 at 12:04 pm
    Permalink

    semoga berjaya cik tom ehh….

    Reply
  • July 13, 2012 at 12:04 pm
    Permalink

    Kalau free boleh join ni.. menarik. hehe..

    Reply
    • July 15, 2012 at 4:25 pm
      Permalink

      jom join… hadiah pemenang ke 2 n 3 still available

      Reply
    • July 15, 2012 at 4:22 pm
      Permalink

      hadiah ke 2 n saguhati still available..selamat mencuba!

      Reply
  • July 13, 2012 at 2:58 pm
    Permalink

    Dah lama tak main tekasilangkata..sesekali cuba apa salahnya. Asah minda sikit.

    Reply
  • July 13, 2012 at 8:46 pm
    Permalink

    hadiah silver tu..mmg terbaik.. 🙂

    Reply
  • July 13, 2012 at 10:04 pm
    Permalink

    rajin sungguh cik tom join kontest2 nih yer…:)

    Reply
  • July 14, 2012 at 10:17 am
    Permalink

    Assalam,

    Tekan dah pautan untuk ke silang kata. Alamak, memang tak dak ilmu tentang bidang tu. Tapi, sesiapa yang tahu memang boleh cuba tu. : )

    Owh, jawapan ada yang tak tepat tu : )

    Reply
    • July 15, 2012 at 3:17 pm
      Permalink

      wslm.. cik tom pun xde ilmu bidang tue.. tp sbb tgk hadiah best tue jd rajin explore…hehe

      Reply
  • July 14, 2012 at 11:43 am
    Permalink

    Bagus hadiah silver. Simpan.. Lg lama lg naik harga

    Reply
    • July 15, 2012 at 3:03 pm
      Permalink

      insyaAllah akan disimpan sebagai kenangan dan guna incase betul2 emergency je

      Reply
    • July 15, 2012 at 3:02 pm
      Permalink

      alhamdulillah dah berjaya dapat silver bar tue.. tapi pemenang kedua n saguhati masih available lg…joinlah

      Reply
  • July 14, 2012 at 9:30 pm
    Permalink

    hoho..dah ada plak teka silang kata. dah lama tak main ni..

    Reply
    • July 15, 2012 at 2:23 pm
      Permalink

      best woo main contest teka silang kata ni.. mencabar minda.. hee

      Reply
  • July 15, 2012 at 12:14 am
    Permalink

    ada contest dari eyriqazz lagi yer,.

    Reply
    • July 15, 2012 at 2:23 pm
      Permalink

      bukan bro eyriqazz rekemen contest ni.. tapi faizal yang buat.. jom join!

      Reply
  • July 15, 2012 at 12:19 pm
    Permalink

    Nak check contest ni, kalau ada masa nak join jugak

    Reply
  • July 15, 2012 at 7:54 pm
    Permalink

    Cepat sungguh ciktom bertindak.. nasib baik sipi-sipi. Maknanya peluang saya ada lagi

    Reply
    • July 15, 2012 at 8:19 pm
      Permalink

      jomlah join ye meriahkan contest teka silang kata.

      Reply
  • July 15, 2012 at 9:40 pm
    Permalink

    yg itu ker hadianya hee…cam best

    Reply
  • July 15, 2012 at 9:40 pm
    Permalink

    musim joint contest heee asal mencuba

    Reply
    • July 17, 2012 at 6:56 pm
      Permalink

      alhamdulillah cik tom dah menang peraduan ni..hehe

      Reply
  • July 16, 2012 at 2:24 pm
    Permalink

    hadiah yg menarik tu..ada gak chii usha2..tp tarikh nya da lepas kan..xpe la..takde rezeki cik tom dan chii kat situ..ehehe

    Reply
    • July 17, 2012 at 6:39 pm
      Permalink

      ciktom dah menang hadiah jongkong emas ni chii..hehe

      Reply
  • July 16, 2012 at 10:30 pm
    Permalink

    Tahniah CikTom anda memenagi hadiah utama.Hanya silver bar yg diberi sebab tiada jawapan tepat & sudah tamat tempoh.tiada yg memenangi top up.rasa nak buat contest lagi..any idea

    Reply
    • July 17, 2012 at 3:55 pm
      Permalink

      terima kasih faizal… ciktom dah komen idea contest di blog faisal..

      Reply
  • July 17, 2012 at 10:18 am
    Permalink

    menarik ni ciktom..hahhaa…cool !!

    Reply
  • July 18, 2012 at 1:06 am
    Permalink

    menarik gak kontest ni…kang sempat, lehla p jenguk..

    kalau nak jwb silangkata waktu2 camni, mmg tak dapat…huuu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE