Contest dengan Hadiah yang Lumayan

Salam sayang…. Alhamdulillah hari ini berjaya juga cik tom akses dashboard blog ciktom sebab dah 2 hari tak dapat buka oleh sebab masalah server. Akhirnya dapat juga update entry. Hari ini cik tom nak ajak kawan-kawan blogger sertai 3 contest dengan hadiah yang lumayan dari rakan blogger anuar, spudin dan hatiputera. Cik tom salah seorang dari penaja contest anuar dan juga spudin. Jomlah sertai ye.

1. Pertandingan SEO + blog popular, segala syarat pertandingan boleh lihat terus ke entry >>Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2<< yang akan berakhir pada 31 Disember 2012.

2. Pertandingan SEO yang dianjurkan oleh spudin, untuk info lanjut mengenai syarat-syarat contest boleh ke entry >>Seo Extravaganza dijemput Semua Blogger<< yang akan berakhir pada akhir bulan disember.

3. Jika korang rasa nak sertai contest yang lebh mudah, boleh sertai satu giveaway yang simple dari blog hatiputera >>Giveaway hatiputera.com<< akan tamat pada 15 November 2012.

Ketiga-tiga contest dan giveaways di atas menyediakan hadiah yang lumayan buat yang berminat untuk sertainya. Bukan susah pun taip je entry follow semua syarat, publish dan siap! Dari blog tak update ada juga idea nak update entry blog. Banyak kelebihan join contest dan giveaways ni antaranya boleh baca;Β Tips Untuk Dapat Trafik Paling Mudah+Promotion Blog. Semoga berjaya!

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

35 thoughts on “Contest dengan Hadiah yang Lumayan

      • November 22, 2012 at 12:56 am
        Permalink

        bila berkeempatan, insyaAllah saya akan terjah kesemua peserta yang mencuba nasib

        Reply
    • November 9, 2012 at 2:33 am
      Permalink

      jangan fikir lama2 sampai abis due date plk ujie..hee

      Reply
      • November 22, 2012 at 12:56 am
        Permalink

        fikir2kan idea utk menyertainya. rugi jika tidak sertainya. rezeki hanya akan datang setelah kita mencuba. mana tahu..ianya milik anda.

        Reply
  • November 8, 2012 at 2:20 pm
    Permalink

    menarik ni ciktom .. saya nak join yang SEO Extravaganza tu laa.. πŸ˜€

    Reply
    • November 9, 2012 at 2:25 am
      Permalink

      kalau penganjur join konpem terus menang ni..hehe

      Reply
      • November 9, 2012 at 3:12 pm
        Permalink

        sebenarnya ciktom, penganjur boleh je join ..hehe..tak nak try ? saya nak cari sponsor lagi tapi tak tahu laa nak cari mana daa

        Reply
        • November 9, 2012 at 9:11 pm
          Permalink

          oh boleh join ek..tgklah nanti ciktom join ye..buatlah entry promosi or hubungi je mana2 blog tanya berminat x untuk taja contest..insyaAllah boleh πŸ™‚

      • November 22, 2012 at 12:57 am
        Permalink

        jangan berani untuk tidak mencubanya

        Reply
  • November 8, 2012 at 4:02 pm
    Permalink

    aishh..tiru orang ke??

    Reply
    • November 9, 2012 at 1:58 am
      Permalink

      tiru siapa n tiru apa? silap komen entry ke?

      Reply
  • November 8, 2012 at 5:56 pm
    Permalink

    menarik ni cik tom…kalau ada peluang boleh lah join…

    Reply
    • November 9, 2012 at 1:57 am
      Permalink

      jangan lepaskan peluang join..semua contest hadiah lumayan..

      Reply
  • November 8, 2012 at 9:48 pm
    Permalink

    Tidak janji sebab kena perah otak dahulu untuk menulis entri SEO Spudin.

    Reply
    • November 9, 2012 at 1:37 am
      Permalink

      aah kalau entry seo memang kena perah otak n banyak usaha sepanjang contest berjalan..

      Reply
      • November 9, 2012 at 3:13 pm
        Permalink

        yess….teruskan bro ..akan ku tunggu

        Reply
  • November 9, 2012 at 10:32 am
    Permalink

    masih ada lagi berbaki 4 hari untuk mendapat hadiah lumayan di hatiputera. Terima kasih Ciktom.

    Reply
    • November 9, 2012 at 8:34 pm
      Permalink

      haa tue penganjur dah datang promosi..hee..sama2 HP πŸ™‚

      Reply
      • November 22, 2012 at 12:58 am
        Permalink

        tidak berkesempatan utk turut serta nampaknya

        Reply
  • November 9, 2012 at 9:15 pm
    Permalink

    baru join satu daripadanya.. yang dua lagi tu tengah di usahakan.. harap ada masa nanti

    Reply
    • November 9, 2012 at 9:25 pm
      Permalink

      samalah..ciktom join yg HP je setakat ni..

      Reply
  • November 10, 2012 at 6:22 pm
    Permalink

    nak jg masuk tp
    main bab seo ni kantoi awal lagi huhuhu

    Reply
  • November 22, 2012 at 12:59 am
    Permalink

    belum berkesempatan utk join sebagai peserta. tetapi join sebagai penaja nampaknya

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE