Dapat 4 komisen affiliate sekaligus

Assalamualaikum dan salam sayang…nak update sepintas lalu mengenai 4 komisen affiliate sekaligus yang cik tom dapat dalam masa sama. Rasanya admin affiliate ni baru buat kemaskini kot. Cik tom pun dah lama tak login affiliate yang ni. Entah berapa jumlah komisen affiliate yang ada.

Alhamdulillah merasalah jugak hasil buat #2kerja seperti saranan pak menteri. haha..

Dapat 4 komisen affiliate sekaligus

Dapat 4 komisen affiliate sekaligus
Dapat 4 komisen affiliate sekaligus

Tapi #2kerja ni dah lama cik tom buat melalui medium blog. Bukan nak kerja buat duit sangat permulaannya tapi bila dapat duit seronok pulak. Ingattt kalau kerja duit semata-mata korang akan cepat give up bila tak berhasil! Jadi kena ada minat la jugak nak buat duit secara online ni.

Melainkan azam buat duit korang tu memang tinggi setinggi Bukit Tinggi. hehe…

Suka tengok email bila dapat komisen ni
Suka tengok email bila dapat komisen ni

Okeh, hide jumlah komisen yang dapat sebab segan si bongkok admin HQ bagitau kalau hasil income sedikit biasa blogger tak tunjuk. hahaha…

Sesiapa yang nak mulakan buat kerja part time atau #2kerja, cik tom rekemen jobdirumah kerana bayarannya dalam USD dan kerja pun mudah serta boleh minta mengikut kesesuaian minat/kebolehan masing-masing.

Kalau untuk belajar buat duit affiliate ni cik tom rekemen korang belajar dari cikgu titan iaitu teknik seo merah jambu atau dari wan widget iaitu panduan affiliate untuk blogger baru. Titan memang sumber inspirasi cik tom dalam buat duit melalui blog. Yang wan tu memang kenal sebelum dia aktif buat affilite sehingga sekarang dia memang fokus 100% affiliate luar negara. Memang kagum dengan semangat wan!

Highly recommend tau sebab ciktom memang dah lama kenal diorang dan memang terbukti berhasil buat duit dari blog! Bukan cakap kosong atau sistem MLM.

Tak nak cuba takpa. Biar kitorang bolot semua. Kurang persaingan lagi bagus. lalalala…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

13 thoughts on “Dapat 4 komisen affiliate sekaligus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE