Doodle Cik Tom Dari Cik Nuyu

Hi. Apa khabar semua? Harap semua kawan-kawan blogger sihat ye. Cik tom nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kawan cik tom yang sudi buatkan Doodle untuk cik tom. Doodle yang kaler merah sesuai dengan trademark tomato girl. hehe.. Comel tak??

Cik nuyu ni kawan sekolah cik tom semenjak dari sekolah menengah lagi. Alhamdulillah kitaorang still contact dan berjumpa sampai sekarang. Cik nuyu ni tengah study medic kat indonesia. Semoga sukses ye sayang! Nanti sakit2 boleh jumpa dengan dr. nuyu 😉

Apa itu doodle? Doodle ni macam gambar kat bawah ni. Lebih kepada lakaran atau lukisan yang simple dan menarik. Doodle ni ada macam-macam jenis tetapi doodle yang menjadi pilihan ramai semestinya adalah doodle yang comel dan menarik.-zackentry

Terima kasih ye cik nuyu. Muaah sayang ketat2. Nanti balik malaysia kita dating lagi ye 😉

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Doodle Cik Tom Dari Cik Nuyu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE