Dosa 24 jam di facebook

***Salam 9 Ramadhan***

Petang tadi cik tom jalan2 jenguk facebook…
Tengok ramai kawan lelaki yang share video ni…

cik tom pun layan tengok jugak…
rasa apa yang diperkatakan dalam video ni memang betul…
So, cik tom mahu share dengan kawan2 blogger yang lain…
especially girl 🙂



Keputusan di tangan anda…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

10 thoughts on “Dosa 24 jam di facebook

  • August 19, 2010 at 9:03 am
    Permalink

    NAUZUBILLAH …
    mintak jauh dari dosa free dan merebak secara diam ni..

    Reply
  • August 19, 2010 at 9:12 am
    Permalink

    betul..mintak kita semua jauh dari dosa yang kadang2 tak sedar kita lakukan..

    Reply
  • August 19, 2010 at 9:24 am
    Permalink

    dlm xsdr dh buat dosa:(

    Reply
  • August 19, 2010 at 9:42 am
    Permalink

    hurm..tu la…sedih kan 🙁
    tapi belum terlewat kita nak ubah..
    pilihannya ada di tangan kita..

    Reply
  • August 19, 2010 at 9:58 am
    Permalink

    udah kabo deme ni degil hehehe

    Reply
  • August 19, 2010 at 10:52 am
    Permalink

    betul tue..banyak kali dah kot…huhu…jangan insaf kejap pas2 buat balik ek…hehe

    Reply
  • August 20, 2010 at 8:17 am
    Permalink

    miss yaty: haha ;p

    Reply
  • August 20, 2010 at 1:05 pm
    Permalink

    dunia sekarang-
    manusia mudah alpa…

    leka dgn hubungan tanpa sempadan..
    smpai tak fikir.. berapa banyak mata memandang-

    kadang2..taksub nak accept kawan…smpai jd bratus2..tp xsume yg diterima tu.. saling berbalas chat-

    Reply
  • August 20, 2010 at 1:33 pm
    Permalink

    mashi: sokong2 100%…huhu…jom ubah fesbuk kita ye…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE