Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr Halina Bakal Dapat Anak Sulung Julai Ini 2011

Pasangan merpati sejoli, Angkasawan Negara Dr. Sheikh Muszaphar dan isterinya, Dr. Halina bakal mendapat anak aka menimang cahaya mata sulung yang comel pada bulan julai ini. Pasangan ini telah melangsungkan perkahwinan pada 10 0ktober 2010 yang lalu. Ramai yang komen cakap bunting pelamin. Tahniah di ucapkan kepada Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina. Semoga semuanya berjalan lancar dan melahirkan junior astronaut yang sihat ye. hehe.. Sumber mengenai Dr.Halina mengandung di update sendiri oleh Dr. Sheikh Muszaphar di dalam laman facebook Dr Sheikh Muszaphar FanClub.


We are looking forward for this coming July
for the due of our tiny baby astronaut ….
Just sharing the good news …..



Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

32 thoughts on “Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr Halina Bakal Dapat Anak Sulung Julai Ini 2011

  • January 7, 2011 at 6:13 pm
    Permalink

    wah…
    nak dapat baby dah ye..
    tu bunting pelamin la tu..
    mak akak kata kalau pompuan bunting pelamin
    dia sennag mengandung..
    subur..
    anak mesti ramai..

    Reply
  • January 7, 2011 at 7:34 pm
    Permalink

    yeke? pantasnyer…
    betul2 power dan murah rezeki…hahaha

    Reply
  • January 7, 2011 at 9:15 pm
    Permalink

    mesti anak diorang pandai kan πŸ˜‰

    Reply
  • January 7, 2011 at 9:43 pm
    Permalink

    Baby diorang lepas ni confirm jadi buruan media punya..

    Reply
  • January 7, 2011 at 9:52 pm
    Permalink

    fuh!!
    rezeki tu….
    tahniah..

    Reply
  • January 7, 2011 at 10:10 pm
    Permalink

    Alhamdulillah rezeki mereka,semoga semuanya selamat.

    Reply
  • January 7, 2011 at 10:11 pm
    Permalink

    Salam..Tahniah buat Dr berdua.. Tentu comel anak2 depa kan

    Reply
  • January 7, 2011 at 10:34 pm
    Permalink

    hoh0..betol2 genap 9 bulan dari tarikh kawin..tahniah.. πŸ™‚

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:00 pm
    Permalink

    cepatnyer mase berlalu…terasa cam baru lagi diorang ni kawin tu la pasal sedar x sedar dh masa berlalu pantas diorang pown dh nk dpt baby tahun ni. Moga perkahwinan mrk bahagia ke akhir hayat…AMIN. Aq sbenarnye gerun dgn budata kawin cerai skunk ni issshhhh mak takut la you…:P

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:17 pm
    Permalink

    :):):) terbaeekkk!!!!

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:22 pm
    Permalink

    Wah..nak dapat baby dah..so sweet..tak sabar tengok baby dia ni..hehe

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:24 pm
    Permalink

    Ahamdulillah…
    tu la sejak semalam ada baca di oh bulan beautiful nara dan fb dia. rasa macam whoaaaaaaaaaa tumpang seronok πŸ˜€

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:39 pm
    Permalink

    alhmdllah..rezeki tahun baru ke??hehee

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:44 pm
    Permalink

    waa..rezeki buat diorang la ni kan..bestnya dapat baby. hehe

    Reply
  • January 8, 2011 at 12:04 am
    Permalink

    mesti comel kan baby diorg.dr halina tu cantik btl,sweet je rasa nk cubit2 je pipi dia,hubby nye jgn cakaplah handsome btl!hrp Allah ldgi kdgn dr halina amin

    Reply
  • January 8, 2011 at 1:03 am
    Permalink

    aaahhaa!!
    so cute diowunk nie kan cik tom!!
    baby on july!! best3x

    Reply
  • January 8, 2011 at 1:27 am
    Permalink

    hisy rejeki dieorang kan..dapat anak pon konfer yang snaniase trsenyum..sb parent pon salu senyom

    Reply
  • January 8, 2011 at 2:09 am
    Permalink

    mesti baby sangat comel kan?! eee..syoknyer..

    Reply
  • January 8, 2011 at 2:10 am
    Permalink

    bestnye..dpt anak angkasawan..hehe

    Reply
  • January 8, 2011 at 2:26 am
    Permalink

    murah rezeki diorang

    Reply
  • January 8, 2011 at 2:39 am
    Permalink

    oh..cepat jugak dorang dpt baby eh..hee

    cohgrats dr sheikh muzaphar n dr halina πŸ™‚

    Reply
  • January 8, 2011 at 2:39 am
    Permalink

    wah…best'ny..
    msti ank dorg comey t..

    Reply
  • January 8, 2011 at 4:06 am
    Permalink

    wah! tahniah πŸ™‚

    Reply
  • January 8, 2011 at 4:19 am
    Permalink

    wahhh kompem popular anak dorang nti.. πŸ˜€

    Reply
  • January 8, 2011 at 4:29 am
    Permalink

    Tahniah datuk dan datin..

    Reply
  • January 8, 2011 at 5:10 am
    Permalink

    sy dtg bc kisah dr sms.

    Reply
  • January 8, 2011 at 5:10 am
    Permalink

    semoga mrk berbahagia sentiasa.. dan semoga anak diorg lahir ngan selamat.. ^_^

    Reply
  • June 29, 2011 at 7:36 am
    Permalink

    Salam Perkenalan,

    Alhamdulilah. Saya berkahwin, sama tarikh dengan Dr. Sheikh Muszaphar dan juga Jimmy Shanley iaitu pada 10.10.10 ;D

    Dan 2 hari lepas saya dikurniakan dengan Puteri Sulung bernama Amanda Sofea. Begitu juga dengan Jimmy. Beliau juga telah dikurniakan Puteri Sulungnya bernama Zahrah Shanley.

    Sekarang tunggu masa Dr Sheikh pula menyambut anak sulung mereka

    p.s : Semoga semuanya selamat. Insya-Allah

    Amir Azros
    Admin Pakar Keluarga

    Reply
  • Pingback:Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina Dapat Anak Perempuan Sulung | Ciktom

  • Pingback:Gambar dan Nama Anak Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Harlina | Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE