Entry Fresh Dari Ladang Tomato :)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Wah selepas seminggu cik tom tak online melayan blog. Akhirnya dapat online jugak hari ni. Rindu sangat kat blog dan kawan-kawan blogger tersayang. Sori ye. Seminggu sebelum ni semuanya entry autopublish tapi cik tom sempat buat entry sampai 1/12/2010 je. Untuk entry 2/12/2010 cik tom tak sempat buat. Dah kering idea dengan masa yang limited iaitu 9 entry 1 malam. hehe…

Kepada kawan-kawan yang rajin singgah di blog cik tom sepanjang 26/11-2/12/2010, terima kasih sangat2 ye. Ni trafik blog cik tom sepanjang ketiadaan cik tom. Memang tak banyak macam blogger lain tapi thanks sangat2 sebab sudi singgah blog ni walaupun cik tom offline.


Paling cik tom terkejut+terharu ialah geng tomato aka follower blog ni dah berjumlah 979 orang. Rasanya last cik tom online baru je 800++. Facebook “Tomato Gurl’s Life” pun dah ada 217 like. Thanks pada yang sudi singgah jadi geng tomato dan like facebook “Tomato Gurl’s Life”. InsyaAllah cik tom cuba follow mana blog yang mampu cik tom follow up. Sori kalau ada yang terlepas pandang ye.


Cik tom akan berusaha balas semua jejak di komen entry cik tom 1st. Cik tom akan marathon untuk membalas jejak komen korang di blog masing2 ye. Cuma maybe lambat or cepat je, cik tom terjah blog korang sebab sekarang ada 350 moderate comment.


p/s: rasa banyak lagi nak bagitahu tapi nati sambung next entry la. cik tom nak balas jejak dulu, hehe πŸ™‚

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

78 thoughts on “Entry Fresh Dari Ladang Tomato :)

  • December 3, 2010 at 5:17 am
    Permalink

    yeayy ciktom dah kembali! hehe welcome bak home dear.. πŸ˜‰

    Terkini: Siti Nurhaliza kene kutuk??

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:39 am
    Permalink

    selamat kembali berblog cik tom..

    Senyum Itu Sedekah
    Bila Si Dia Bertanya
    Ya Allah Masaku Dah Tiba

    Reply
  • December 3, 2010 at 4:35 am
    Permalink

    wa….byk nyeee πŸ™‚ kite nye ciput gle… hahaha

    Reply
  • December 3, 2010 at 4:36 am
    Permalink

    wah..banyaknya trafik Tom walau tak on9…tahniah ya…ellen tak leh sampai cam tu la…bangga ni ngan Tom…

    Okies…selamat membalas dendam ya..hehe

    Reply
  • December 3, 2010 at 4:44 am
    Permalink

    salam.

    welcome back cik tom.

    rindu nak baca bebelan cik tom
    yang banyak sgt idea tu

    share lah sikit pic.2 konv hari tu
    pic yg jauh2 pun tak perlah ^_^

    Reply
  • December 3, 2010 at 4:46 am
    Permalink

    suka lepak cni sbb n3 cik tom best.. gayah suke baca n bw cni..hihi.. muahhh,cayam cik tom jugak

    Reply
  • December 3, 2010 at 4:51 am
    Permalink

    traffics tu cik tom kata xbyk..akaknyer yg setia menunggu dpn blog pom xcapai byk tu…huk huk..

    tahniah ciktom…ramai yg dtg jenguk ciktom walau ciktom bizi nun di tempat lain..

    tahniah jugak sb folower tu..

    dan tahniah jugak sb kene kerja keras untuk baca komen2 yg tertunggak tu..harap2 jgn lupa mkn tengahari yer…ekkekeee…

    Reply
  • December 3, 2010 at 4:57 am
    Permalink

    cik tom mmg glamer.mmg xdpt disangkal ha..huhu.kalo nk dibandingkan ngn qiqi..alamat jauh panggang dari api..huaaaaaaaaaaa

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:11 am
    Permalink

    Salam
    tahniah cik tom.miss u so much dik.

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:22 am
    Permalink

    mak oii byknye..
    pelan-pelan blogwalking ;D

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:23 am
    Permalink

    Tahniah cik tom…rindunye kat ciktom…hehe..yaty pun tak pernah dpt 350 coment tu…hehe

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:26 am
    Permalink

    waa..cik tom!mantapnye..tanpa online pun ciktom ley dapat bnyk trafik!!wow!

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:27 am
    Permalink

    wow! byknye komen.. huhu..

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:29 am
    Permalink

    beruntung dan bertuahnya badan…
    kalau cik dya dah bersalin nanti memang tak dapat nk online selalu confirm traffic jatuh..cik tom offline pun maseh ramai sudi datang menjenguk.Rezeki murah πŸ™‚
    Congrats dear πŸ™‚

    Reply
  • December 3, 2010 at 6:02 am
    Permalink

    wowww!!!!banyaknye commentes moderation! hebattlahh cik tom nih!hihiih. ira kalo dpt 3 pon cam berbunge2 hati. hihihi. inikan 300. keh3

    Reply
  • December 3, 2010 at 6:03 am
    Permalink

    lol berholiday ehhh

    Reply
  • December 3, 2010 at 2:12 pm
    Permalink

    selamat ber blog walking…banyak tuh

    TERBARU: (Video) Zizan & Johan Cakap English Di Shout! Awards 2010

    Reply
  • December 3, 2010 at 6:18 am
    Permalink

    hebat la blog cik tom !
    bnyk nye komen ! !
    hahahhaak !

    Reply
  • December 3, 2010 at 6:35 am
    Permalink

    Rindu arr kat cik tom. mesti Cik Tom bz gila eh?? Smpai tk dpt nk hupdate. Tke yr time cik tom. Hehe ..

    Reply
  • December 3, 2010 at 6:45 am
    Permalink

    wahhh cik tom..
    ramai tu.. byk peminat cik tom ni πŸ™‚

    Reply
  • December 3, 2010 at 6:49 am
    Permalink

    Pergh ~ Tak pernah rasa 300.. kalo xon9 sudah begiu.. blum lg msa on9.. piwit.. haha..

    Reply
  • December 3, 2010 at 7:09 am
    Permalink

    ramai jugak peminat cik tom yer, kalo xbg taw mmg xtaw πŸ™‚

    Reply
  • December 3, 2010 at 7:25 am
    Permalink

    wah2..xbw pun masih ramai orang dtg sis!baguslah camtuh…suka je tgk..hehe…balun jangan xbalun jejak sis.:)

    Reply
  • December 3, 2010 at 7:54 am
    Permalink

    cik Tom..welcOme back!
    πŸ˜‰

    Reply
  • December 3, 2010 at 8:34 am
    Permalink

    wahhh…bags la dah kembali ke blog…nanti berlaku kerinduan kalau cik tom off lama lama.=)

    Reply
  • December 3, 2010 at 10:20 am
    Permalink

    woahhh
    hebatnya…
    hahaha
    welcome back btw ;D

    Reply
  • December 3, 2010 at 10:26 am
    Permalink

    wah3~ cik tom dh fofular!! hik3~ btw, vote 4 cik tom!! ^_^

    Reply
  • December 3, 2010 at 11:45 am
    Permalink

    Tahniah! itu tandanya ciktom makin fofular hehe..

    Reply
  • December 3, 2010 at 12:03 pm
    Permalink

    hehe..tmaksh cik tom.smt bermaraton.pa2pun,tmksh sb sggh umh cheq..

    Reply
  • December 3, 2010 at 1:08 pm
    Permalink

    salam ciktom…
    lame nyer x beramah mesra ngan ciktom…x on9 pun trafik same dgn time belalang on9…

    mmg tabik spring la same ciktom…

    Reply
  • December 3, 2010 at 1:52 pm
    Permalink

    Beres…akak akan amik banner CtoM..esok tau,penat hari ni dok tggu org repair laptop di kedai…mulai miggu depan hingga awal thn baru akak akan autopublish cerita akak selang sehari,akak tiada dalam negara…semua komen CtoM dan rakan pembaca blog yg lain akak akan cuba balas jika ada kesempatan online.

    Reply
  • December 3, 2010 at 2:06 pm
    Permalink

    wow byk tu ;D

    ciktom rsult kpli da kua~

    Reply
  • December 3, 2010 at 2:46 pm
    Permalink

    hebat cik tom!!!! πŸ˜€

    Reply
  • December 3, 2010 at 3:17 pm
    Permalink

    wah..banyaknya komen cik tom…
    pertama kali ke sini….nak kawan cik tom ye πŸ™‚

    Reply
  • December 3, 2010 at 3:25 pm
    Permalink

    salam ciktom..tq sudi singgah n koemn kat blog lin yer…anyway, ciktom pny trafik mmg hebatla…even seminggu xonline pun..syabas!

    Reply
  • December 3, 2010 at 4:02 pm
    Permalink

    woahhh… cik tom semakin hot! hehehe..
    tahniah!

    Reply
  • December 3, 2010 at 4:32 pm
    Permalink

    cik tom memang pemes!! giler ahh..

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:26 pm
    Permalink

    wah hebatnya uniques. :]

    Reply
  • December 3, 2010 at 5:57 pm
    Permalink

    hahhhh…banyoknye komennn sampai 350 tuuu…jenuh laaaa..he3!!!

    Reply
  • December 3, 2010 at 9:44 pm
    Permalink

    pergh!!!gle la ciktom..dasat gle trafik!nie xon9 nie..kalu ifa..xde la tinggi camnie ciktom…tahniah!

    Reply
  • December 3, 2010 at 10:08 pm
    Permalink

    ramainyeee peminat die:D

    pemes la cik tom nih^^ keep on blogging n sharing n kami ye cik tom..tenkiu:)

    Reply
  • December 4, 2010 at 2:06 am
    Permalink

    salam cik tom, contest tu seperti dinyatakan kat entry roe, just uat satu entry, pilih gambar, and state why u suka pic tu. and then ada requirements lain yg simple like kene "like" MOM page… πŸ™‚

    selamat mencuba ya! esok deadline πŸ™‚

    Reply
  • December 4, 2010 at 3:58 am
    Permalink

    hehehe syok cik tom..ada org sudi dtg hehehe
    tu maknanya ciktom kita fenmes dah heee

    Reply
  • December 4, 2010 at 3:58 am
    Permalink

    tahniah cik tom πŸ™‚

    Reply
  • December 4, 2010 at 4:02 am
    Permalink

    salam cik tom..ramainye tingglkan komen mase cik tom xde.hehe pemes da ni πŸ™‚

    Reply
  • December 4, 2010 at 6:00 am
    Permalink

    wahhh saya baru follow blog ni πŸ™‚

    Reply
  • December 4, 2010 at 7:10 am
    Permalink

    fuh babe.x on9 pon ramai org datang.stylo la:P den salah seorg dari mereka tau:)

    Reply
  • December 4, 2010 at 9:14 am
    Permalink

    tahniah c tom. ramainyer. heheh

    Reply
  • December 4, 2010 at 10:44 am
    Permalink

    wah nak marathon 200 lebih follower baru? memang aku solute la dengan cik tomato, patut cik tomato dikenali ramai πŸ™‚

    Reply
  • December 4, 2010 at 11:06 am
    Permalink

    As'salam..

    Tahniah cik tom satu pencapaian yang sangat bagus…tumpang gembira juga and welcome back cik tom..

    Reply
  • December 4, 2010 at 12:11 pm
    Permalink

    CtoM…
    Mulai 8/12/2010…blog akan autopublish…komen kawan-kawan akakn akan balas jika akak berkesempatan online.Akak dan suami akan ride SOLO di INDONESIA pula.

    Reply
  • December 4, 2010 at 12:21 pm
    Permalink

    c0ngrats cik t0m. g0od luck πŸ™‚

    Reply
  • December 4, 2010 at 2:47 pm
    Permalink

    peningkatan yg bagus tu cik tom…
    truskan berblogging πŸ™‚

    Reply
  • December 4, 2010 at 3:15 pm
    Permalink

    tahniah! heheh πŸ˜€

    Reply
  • December 4, 2010 at 3:21 pm
    Permalink

    selamat kembali cik tom..!! πŸ™‚

    Reply
  • December 4, 2010 at 5:42 pm
    Permalink

    tahniah saya ucapkan.. semoga anda sentiasa memberi sokongan kepada blog saya.. insy semoga hubungan kita sesama blog akan berpanjangan dan akrab k? amin..

    Reply
  • December 4, 2010 at 5:50 pm
    Permalink

    hurm banyak tu traffic..akk on9 hari2 pun traffic tk sampai gitu…pecut mereply yer cik tom

    Reply
  • December 4, 2010 at 7:08 pm
    Permalink

    Banyak tu nk kena jejak…chaiyok2…

    p/s: xsabar nk tunggu cute2 terbaru dari Cik Tom

    Reply
  • December 4, 2010 at 8:27 pm
    Permalink

    hhehehe…cik tom xde,tapi entry tetap berjalan =)

    Reply
  • December 4, 2010 at 9:25 pm
    Permalink

    tu dia!!!!
    kalah artis ni..
    heheee

    Reply
  • December 4, 2010 at 11:07 pm
    Permalink

    byk nya.haha.. teruskan usaha dan semoga berjaya πŸ™‚

    Reply
  • December 5, 2010 at 12:32 am
    Permalink

    ramainya follower dia …. samat berkenalam cik tom

    Reply
  • December 5, 2010 at 3:31 am
    Permalink

    peminat cik tom ramai..qaseh pun peminat cik tom hik2

    Reply
  • December 5, 2010 at 3:59 am
    Permalink

    Mantop~ Klau Encik MT tak online seminggu maunya bawah sratus ja yg masuk.haha

    Reply
  • December 5, 2010 at 4:30 am
    Permalink

    waaahh,,byknyaa,,makin betambah rezeki akk ye πŸ˜‰

    Reply
  • December 5, 2010 at 5:00 am
    Permalink

    cik tom da kmbali. yeay!

    tahniah cik tom =)

    Reply
  • December 5, 2010 at 2:06 pm
    Permalink

    thx cik tom. saya ni baru dgn dunia blog. pastu masa pun tak byk nak bw. bila ada masa pulak masih terkialΒ².

    Reply
  • December 5, 2010 at 2:37 pm
    Permalink

    lama tk singgah sini..byk miss entri..bru balek dr kursus seminggu..apa habaq?

    Reply
  • December 5, 2010 at 9:37 pm
    Permalink

    no hal cik tom…kami twcik tom mmg bz n cube sedaye upaye nk lyn semue rakanblogger…tengs gk cik tom…
    :))

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:02 pm
    Permalink

    cmna nak wat komen x otomatik post ek?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE