Entry Penghargaan 3 Dalam 1

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…

Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana cik tom dikurniakan kawan-kawan blogger yang amat prihatin dan baik hati. Entry kali ni sebagai penghargaan kat kawan-kawan. Terima kasih ye kerana sudi menjenguk blog cik tom, membaca segala entry blog ni dan jugak memberi semangat pada cik tom selama ni. Segala jasa korang memang cik tom sentiasa hargai dan ingati selalu. Korang semua la yang memberi inspirasi untuk cik tom terus berblog. Hari ini genap 4 bulan usia blog cik tom.

Entry blog cik tom menang no 4 pertandingan “Entry Gua Best Bangat(EGBB)”

  • Terima kasih pada penganjur iaitu dak Hiro.
  • Terima kasih pada semua yang telah sudi vote entry cik tom seperti ellen, echah, qiqi, bulan, suzierahman,nufa dan ramai lagi. (Maaf hanya menyebut beberapa nama)
  • Terima kasih pada yang sudi baca entry Rahsia Terbesar Hidupku (EGBB)
  • Terima kasih pada ellen yang sanggup promote entry EGBB tue di sidebar blog ellen.
  • Terima kasih pada yang ucap tahniah.
  • Tahniah jugak pada pemenang yang lain.

Header blog cik tom menang antara 30 header tercantik;

  • Terima kasih pada penganjur iaitu Ell.
  • Ucapan Tahniah header cantik ni sepatutnya di tujukan pada Anish kerana header blog ni ialah hasil kreativiti Anish. Tahniah dan terima kasih ye anish.
  • Terima kasih yang sudi datang jenguk header blog ni dari blog Ell.
  • Terima kasih pada yang ucapkan tahniah.
  • Tahniah jugak pada pemenang yang lain.

Blog cik tom telah direview oleh sop;

  • Terima kasih pada sop kerana sudi review blog cik tom.
  • Terima kasih segala komen dan pujian mengenai blog cik tom especially tips untuk tajuk entry dan domain blog.
  • InsyaAllah akan cuba memperbaikinya lagi untuk ke arah kebaikan blog ni.
  • Memang cik tom nak beli domain blog tapi masih mencari masa yang sesuai maybe akhir tahun ni.
  • Terima kasih pada yang sudi terjah blog cik tom dari entry review blog sop.
  • Salam kenal dari cik tom ye 😉

p/s: Cik tom masih berusaha membalas jejak selepas hampir 4 hari tak online. Sabar menantikan balas kunjungan dari cik tom ye sayang 😉

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

43 thoughts on “Entry Penghargaan 3 Dalam 1

  • November 15, 2010 at 3:05 am
    Permalink

    rezeki cik tom menang n dapa macam2..beshnye…hehehe…qiqi xtmmpu la kalo gitu.hehehe…..

    Taniah3 cik tom

    Reply
  • November 15, 2010 at 3:21 am
    Permalink

    heheh..tahniah ye cik tom! 😀

    Reply
  • November 15, 2010 at 3:29 am
    Permalink

    Tahniah atas kejayaan yg diperolehi,Cik Tom. Usaha tangga kejayaan.
    p/s: blehla belanja mcd lepasni,hihihi!

    Reply
  • November 15, 2010 at 3:34 am
    Permalink

    tahniah untuk cik tom..
    tak heran la sebab entry cik tom semua best2..

    Reply
  • November 15, 2010 at 4:05 am
    Permalink

    waaa..cik tom..tahniah ye sayam~!!

    Reply
  • November 15, 2010 at 4:11 am
    Permalink

    tahniah cik tom ! 🙂
    bestnya . hehe

    Reply
  • November 15, 2010 at 4:24 am
    Permalink

    jenguk tom, ketuk2.. larikkkk ekekee

    Reply
  • November 15, 2010 at 4:50 am
    Permalink

    tahniah cik tom..
    bila cik tom nak promote blog nurul dalam blog cik tom??huhu.. 🙁

    Reply
  • November 15, 2010 at 1:07 pm
    Permalink

    Fuiyoo3~

    Congrats cik tom! Hehehe. Cik tom pun rajin2 lah terjah blog hana jugak tau.. Happy blogging~ =)

    p/s :hari sabtu ngan ahad rajin on9 tak? bagi jawapan kat sini :

    Anna Boleyn's Survey 2 : Weekend……. Get Online or Hang Out??

    Reply
  • November 15, 2010 at 6:36 am
    Permalink

    cik tom..tahniah..

    Reply
  • November 15, 2010 at 7:20 am
    Permalink

    cik tom baik hati… sebab tu orang baik dengan cik tom ^__^

    Reply
  • November 15, 2010 at 7:46 am
    Permalink

    salam cik tom.

    Tahniah yer.. bertuah badan ..rezeki mencurah2

    Reply
  • November 15, 2010 at 9:02 am
    Permalink

    tahniah..ciktom sgt bertuah..

    Reply
  • November 15, 2010 at 9:06 am
    Permalink

    hehe..congarts cik tom..header cik tom 2 walaupun simple tp nmpk cute ja..;)

    Reply
  • November 15, 2010 at 10:55 am
    Permalink

    tahniah ciktom..
    ciktom.. nak tanye..
    camne mtest?

    Reply
  • November 15, 2010 at 12:11 pm
    Permalink

    waiting for you…auwww~

    Reply
  • November 15, 2010 at 2:05 pm
    Permalink

    blog c tom makin cantik dan kemasss

    Reply
  • November 15, 2010 at 2:36 pm
    Permalink

    tahniah cik tom.
    moga terus sukses dlm berblogging, teheee~

    Reply
  • November 15, 2010 at 2:54 pm
    Permalink

    tahniah2.. cik tom mmg besh! hehe..

    Reply
  • November 15, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    terima kasih atas lovely entry.. 🙂
    4 bulan yer.. silap review la sket..

    all the best utk cik tom

    Reply
  • November 15, 2010 at 5:19 pm
    Permalink

    Tahniah cik tom yer..

    Reply
  • November 15, 2010 at 6:28 pm
    Permalink

    hehe..tahniah cik tom..makin hari makin femes ni.i loike ^__^

    Reply
  • November 15, 2010 at 6:58 pm
    Permalink

    isk2 name ta msk 🙁

    Reply
  • November 16, 2010 at 12:04 am
    Permalink

    Congrats Cik Tom…byk betul menang ekh..

    Reply
  • November 16, 2010 at 12:37 am
    Permalink

    tahniah cik tom..smoga lebih berjaya di masa akan datang di blog dan juga di alam nyata…amin.

    Reply
  • November 16, 2010 at 3:45 am
    Permalink

    tahniah cik tom..
    wah 3 sekali tu.. hehe!!
    semoga terus maju dalam dunia blog yea 🙂

    Reply
  • November 16, 2010 at 4:48 am
    Permalink

    hi dear..sok raya..selanat hari raya

    Reply
  • November 16, 2010 at 5:43 am
    Permalink

    selamat hari raya..maaf zahir batin..
    Pakwi ada buat salah apa2 ke…?

    Reply
  • November 16, 2010 at 6:59 am
    Permalink

    salam cik tom…..!! tahniah atas semua kejayaan dlm blog ni..mudahan cik tom terus success!

    Reply
  • November 16, 2010 at 7:10 am
    Permalink

    hebat ah..tahniah2…nk berguru bleh?

    Reply
  • November 16, 2010 at 8:26 am
    Permalink

    tahniah ciktom kerana sentiasa menghargai pengunjung blog anda…
    nih klu jd calon pilihanraya sure jd calon feveret…huhuhu

    Reply
  • November 16, 2010 at 11:27 am
    Permalink

    sama lah 4hari menyepi, kini br blh BW..tenet problem..huhu

    selamat hari raya buat cik tom sekeluarga..

    Reply
  • November 16, 2010 at 12:11 pm
    Permalink

    kita tag ciktom! entry tun this town!

    Reply
  • November 16, 2010 at 12:44 pm
    Permalink

    haha..byk lak ucapan ni cik tom..haha..
    apa pun tahniah..
    selamat hari raya 😀

    Reply
  • November 16, 2010 at 2:48 pm
    Permalink

    hebat la blog cik tom nie !
    hee~
    tak macam blog sy !
    waaa !

    da lame x jalan kat snie !
    wndu cik tom!
    hehehe !
    selamat ari raye ae !

    Reply
  • November 16, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    Hmm ada kelainan pada header nampak pac man bergerak cool biasanya header statik jer termasuk saya punya 🙂

    Reply
  • November 16, 2010 at 6:34 pm
    Permalink

    tahniah cik tom…tahniah untuk anda…

    Reply
  • November 16, 2010 at 7:49 pm
    Permalink

    tahniah cik tom.. jom blanje sy mkn.. 😛

    haha.. tak malu kan..

    Reply
  • November 17, 2010 at 12:13 am
    Permalink

    semenjak dah tukar wajah blog ni, nampak semakin menarik. tahniah cik tom!

    Reply
  • November 17, 2010 at 5:44 am
    Permalink

    Cantik la header cik tom, cam pinang dibelah sma rata..he3. Cam enrty cik tom jugak…

    Reply
  • November 17, 2010 at 6:38 pm
    Permalink

    wahh tahniah cik tom ^^
    dahsat r cik tom!!! hihi

    Reply
  • Pingback:Pahit Manis Hidup Berblog - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE