Ephyra Pilihanku | Ada Apa Dengan Ephyra

Ephyra Pilihanku
Ephyra Pilihanku

Assalamualaikum dan Salam Sayang…. Cik tom tertarik nak join contest khas buat peserta SBB2014 yang mana pihak Ephyra bermurah hati untuk menaja 1 kotak premium Ephyra kepada 100 penyertaan yang terawal. Harap-harap cik tom ada rezeki untuk terpilih dikalangan penyertaan.

Cik tom memang dah mula kenal produk Ephyra ni semenjak dari tahun lepas sebab tertarik dengan packaging Ephyra eksklusif dengan warna turqoise.

Ephyra tue apa ek? Ephyra ni sejenis supplement kesihatan merangkumi kecantikan yang disediakan dalam bentuk serbuk yang perlu dibancuh dengan air untuk dijadikan minuman. Ianya sejenis minuman berperisa oren.

Ephyra ini diperbuat dari 9 antioksida yang mana ianya terpilih dari bahan yang berkualit tinggi iaitu kolagen laut dalam terhidrolisis, tomato, acaiberry, superberry, gam akasia, acerolla ceri, marigold ekstrak bunga, asthaxantin dan L-gluthatione. Antioksida ini bagus protect badan kita dari bahan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan.

Kolagen ikan dihidrolisiskan yang terdapat dalam Ephyra ini berbeza dengan yang kolagen biasa tau!! Kenapa?? Kolagen ikan dihidrolisis kepada unit molekul yang lebih kecil untuk memudahkan kadar penyerapan kolagen oleh sel badan manusia.

Acerolla ceri, acaiberry dan superberry yang kaya dengan sumber vitamin serta mineral yang berfungsi untuk  melindungi sel dalam badan, anti-penuaan, memperbaiki kulit serta meningkatkan antibodi badan.

Tomato pulak bagus untuk menjaga tahap kandungan gula dalam darah serta bagus untuk rambut, mata, tulang dan gigi. Gam akasia membantu meningkat kolesterol baik (HDL) dalam badan, menyingkirkan toksin dalam badan melalui pencernaan.

L-gluthatione memperbaiki kulit menjadi lebih halus, lembut memberikan kulit lebih cerah serta berseri. Asthaxanthin bagus untuk memulihkan sakit sendi, otot dan arthritis. Selain berfungsi meningkat tenaga dan stamina dalam badan.

Memang kandungan yang digunakan untuk hasilkan Ephyra berkualiti serta mengandungi khasiat yang tinggi untuk dalaman serta luaran badan.

Ephyra PilihankuCik tom memang tengah consume Ephyra untuk 2 bulan dan cik tom berminat untuk teruskan mencuba Ephyra untuk melihat hasil seterusnya bagi dalaman dan luaran diri cik tom.

Kenapa nak teruskan consume Ephyra???

First sekali sebab paling utama ialah Ephyra ini dijamin halal dari proses pembuatan dan bahannya oleh pihak JAKIM. Buktinya boleh tengok>> SIJIL HALAL JAKIM.

Keduanya diluluskan selamat tanpa bahan-bahan terlarang oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Tak percaya?? Boleh lihat buktinye di sini>> SIJIL KKM.

Bila ada sijil halal dan juga sijil KKM membuat cik tom bertambah yakin untuk terus mencuba Ephyra!

Seterusnya cik tom memang kadang-kadang ada problem sistem perlawasan so dengan Ephyra dapat membantu mempermudahkan sistem pencernaan dalam badan cik tom. Cik tom nak cuba menghilangkan jerawat pada muka cik tom yang dah menempel kat muka semenjak dari form 1 lagi. Bila nak pindah tempat lain pulak ek jerawat? hehe….

Kemudian nak cantikkan kulit untuk sentiasa nampak cergas dan muda. Then, cik tom nak tambahkan stamina dan tenaga sampai ke petang.Kadang-kadang terpaksa stay up nak study malam-malam. So, harap Ephyra ni dapat bantu bagi stamina dapat stay up malam dan bertenaga untuk kerja keesokkan harinya.

Actually banyak testimonial but antara testimonial yang agak terkesan untuk cik tom tertarik dengan Ephyra ialah dari testimoni blogger Eyriqazz.

Testimoni Pengguna Ephyra
Testimoni Pengguna Ephyra

Dah faham kenapa cik tom tertarik sangat dengan Ephyra ni? Kerana keberkesanan produk ni pada penggunannya dan alhamdulillah setakat ni takde dengar side effect negatif dari pengguna Ephyra.

Jom lihat video DUTA EPHYRA- Memey & Norman Hakim. Comelkan?

atau boleh lihat video di link>> http://www.youtube.com/watch?v=6EQWM1vCoSQ

Untuk layari bagi details mengenai Ephyra boleh layari;
Website:  Ephyra
Instagram: Ephyra2u
Facebook: Oceanlife2u

New update: Nak dapat ephyra boleh beli terus di website EPHYRA. Lebih terjamin takdelah korang ragu-ragu ori ke tak kan?? Boleh layari website ephyra dengan klik>> EPHYRA

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Ephyra Pilihanku | Ada Apa Dengan Ephyra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE