Post navigation

Episod 2: Dapatkan DATA demi Orang Tersayang

Posted on by

Korang masih ingat lagi tak video kisah percintaan jarak jauh antara Nick dan Amy dalam entry yang lepas?? Kalau ada yang belum tengok atau ingat-ingat lupa, meh kita review balik videonya kat>>Episod 1: Jangan Hilang Segalanya.

Kali ini kita tengok pula trailer sambungannya dalam videoDon’t Lose It All – Episode 2 Trailer“.


Don’t Lose It All – Episode 2 Trailer @ http://youtu.be/ozSjFi5Lcqo

Excited cik tom tengok trailer iklan drama pendek ni. Banyak persoalan yang belum terungkai dan menjadi seribu tanda tanya.

Adakah Amy bercinta dengan Joe?
Apa pula yang terjadi pada Nick??
Cincin milik siapakah itu?
Perghh.. Siap ada scene gaduh-gaduh?
Eh.. X-ray milik siapakah itu??

Normal percintaan jarak jauh ini memang banyak dugaannya seperti kisah cinta antara Nick dan Amy. So, sebab itulah kita perlu sentiasa bersiap sedia dengan segala persediaan rapi. Antara persediaan yang paling penting ialah dari segi komunikasi.

Bagaimana cara korang nak berhubung? Apa plan DATA yang bersesuaian korang patut gunakan bila berjauhan?

Korang hanya perlu dail *128# untuk melanggani mana-mana pakej pilihan. Selamatkan percintaan korang dan jadikan ia lebih LEBIH INDAH dengan plan data yang bersesuaian.

Kisah percintaan antara Amy dan Nick memang makin mendebarkan. Jom kita sama-sama nantikan kisah percintaan yang bakal terungkai pada 18 Januari 2013 ini!!! Hanya di http://bit.ly/dontLoseItAll #DontLoseItAll @xpaxsays atau http://www.xpax.com.my/c1.php.

********************************************************
klik sini


29 thoughts on “Episod 2: Dapatkan DATA demi Orang Tersayang