Eyriqazz vs Denaihati Dianaktirikan

Eyriqazz Vs Denaihati Dianaktirikan?? Apakah yang berlaku sebenarnya ye. Pasti ada yang datang cakap… Eleh entry eyriqazz vs denaihati lagi. Muak dah den nengoknya. hoho… Itu tipulah jawabnya sebab dah 3 minggu blog cik tom langsung tidak berupdate dengan entry eyriqazz hatta denaihati sekalipun.

Malahan ada dah tegur yang entry cik tom bakal dicantas masuk ke pages lain jika masih berdiam diri tanpa sebarang strategi baru kerana rata-rata yang join hebat-hebat semuanya dan pelbagai teknik telah di explore dan digunakan. Ada yang sehingga nama blog dah ditukar kepada eyriqazz vs denaihati. Ada yang buat banyak2 blog dari pelbagai medium untuk dapatkan backlink. Ada yang join forum dan ada juga yang menyewa iklan. Ada yang bekerjasama sesama blogger. Ada juga yang buat giveaway sempena keyword yang sama. Rata-rata semuanya hebat dengan pelbagai strategi yang mantap. Tahniah kepada anda semua!!

Kenapa Eyriqazz vs Denaihati dianaktirikan tanpa sebarang entri atau strategi hampir 3 minggu?? Cik tom langsung tak check update terbaru ranking sejak balik kampung sebab utama bukan busy (walaupun memang busy) tapi penyakit MALAS. huk3… Malas nak clear semua dari browser dan kena logout dari google bagai. Sebab kalau check xclear tue semua pun tak guna juga ibarat syok sendiri je kalau tiba2 check keyword di google nampak 1st ranking. hehe…  Idea dan mood contest seo eyriqazz ni pun dah jadi beku 🙂

Pertanyaan apa perkembangan terbaru contest eyriqazz ini ye? Entry dari forblogger otai seo kah yang masih hebat mendahului? Masih wujudkah entry untuk contest seo Eyriqazz Vs Denaihati cik tom dalam SERP?

Pada yang rasa dah agak2 muak. Harap korang semua bersabarlah ye selagi contest seo ini tak berakhir selagi itulah Penangan Eyriqazz Vs Denaihati tidak akan berhenti.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

25 thoughts on “Eyriqazz vs Denaihati Dianaktirikan

    • August 10, 2012 at 12:31 am
      Permalink

      saya skjup jer menikmati hehehe..:) sehari dua jer hahha..:)

      Reply
  • August 9, 2012 at 12:49 am
    Permalink

    Sop lihat entry cik tom berada top 1st.. dr laptop Sop lah.. hehehe
    perjuangan belum selesai 🙂

    Reply
  • August 9, 2012 at 1:06 am
    Permalink

    Assalammualaikum.

    Tak dak la busan tengok entri ni, sebab pergi mana-mana je pun, memang topik ni banyak. Sefemes bazar ramadhan. Ngehee

    InsyaALLAH boleh kot. Kalau ada rezeki.

    Semoga berjaya Cik Tom : )

    Reply
  • August 9, 2012 at 1:19 am
    Permalink

    bila laaa saya nak buat entry pasal eyriqazz vs denaihati ni yea?

    Reply
  • August 9, 2012 at 1:45 am
    Permalink

    ranking ciktom sentiasa tip top. jgn risau.hehe

    Reply
  • August 9, 2012 at 4:40 am
    Permalink

    eh eh,,,eca cek tdi,1st page..bawah forblogger..oke la tu..eca punya entry dah terbang page10.wakakaka.

    Reply
  • August 9, 2012 at 6:57 am
    Permalink

    dianaktiri @ tak..
    yg pastin ciktom duk kat 1st page google..
    jeles!ehe

    Reply
  • August 9, 2012 at 8:28 am
    Permalink

    Memang terkena ngan saya tu… 🙂

    Reply
  • August 9, 2012 at 8:52 am
    Permalink

    saya dah malas nak main SEO dulu skang ni…Pakai entri penyertaan je…

    Reply
  • August 9, 2012 at 11:03 am
    Permalink

    hehe, saya ta kenal sangat eriqaz and denaihati tu…tapi lepas baca dr blog cik tom baru kenal…and dr kontest cik tom rata2 sebut pasal diorng..huhu, bestlah dpt backlink dr diorng ~,~ ehehe

    Reply
  • August 9, 2012 at 1:12 pm
    Permalink

    adehh CikTom.. nak clear browser pown satu hal kan? habis cookie smua… insya-allah ada tu ciktom… terbaikk…

    Reply
  • August 9, 2012 at 2:23 pm
    Permalink

    baca semuanya tak kira entri apa sekali pun 🙂

    Reply
  • August 9, 2012 at 2:41 pm
    Permalink

    skrg cik tom yang 1st kan.

    Reply
  • August 9, 2012 at 11:37 pm
    Permalink

    hoho..biasalah tu. aku pun malas dah nih. nak tdo aje hari-hari..

    Reply
  • August 10, 2012 at 5:44 am
    Permalink

    yela..mcm dah x der idea la..hehe

    Reply
  • August 10, 2012 at 9:29 am
    Permalink

    huh, cik tom masih ada peluang utk menang contest nie…mcm saya dah boleh pikir nak raya dah hehhe

    Reply
  • August 10, 2012 at 11:07 am
    Permalink

    Ciktom , akk dah tak fikir dah ..akk fikir nak raya je .. haaa

    Reply
  • August 10, 2012 at 2:25 pm
    Permalink

    hehe…ni dah kira update utk kontest jugak ni…serampang 5 mata dah ni..

    Reply
  • September 2, 2012 at 6:15 pm
    Permalink

    ramai sangat yang hebat. aku punya artikel pasal tu dah hilan mana ntah. agaknya kena delete kot dengan google.hehe..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE