Post navigation

Felinna Inchloss dan Pure Marine Collagen Vitamin C By Felinna

Posted on by

Kecantikan amat sinonim dengan wanita. Erti kecantikan boleh diterjemahkan dengan kecantikan meliputi luaran sahaja atau kecantikan dalaman. Sangat penting bagi kita sebagai wanita untuk memelihara kedua-duanya sekali.

Semua wanita mengimpikan badan serta kulit yang cantik dan sihat. Menjaga penampilan diri atau menjaga kecantikan sebenarnya dapat meningkatkan keyakinan diri seseorang individu. Malahan orang yang melihatnya juga akan rasa selesa dan yakin dengan diri kita.

Felinna Inchloss Lotion

Felinna Inchloss Lotion adalah satu produk yang mampu membuang lemak-lemak berlebihan yang ada dalam badan dan dalam masa yang sama mampu memperlihatkan badan yang kurus ke atas pengamal produk ini. Dalam masa 3 hari anda sudah boleh melihat kesannya. Memang sangat menakjubkan.
Felinna Inchloss Lotion

Felinna Inchloss Lotion

Pure Marine Colagen Vitamin C by Felinna

Pure marine collagen vitamin C by Felinna sangat hebat kerana ianya mengandungi bahan yang terbukti berkesan sebagai agen pencerahan, anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik hitam malam membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka sahaja!

Pure Marine Colagen Vitamin

Pure Marine Colagen Vitamin

  • mengatasi masalah kulit dari dalaman
  • mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
  • melicin dan menegangkan kulit
  • mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
  • darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

Apakah kandungan PMCVC (Pure Marine Collagen Vitamin C)

1) Glutathione

  • Gluta berfungsi untuk melindungi kulit daripada kerosakan kolagen.
  • Gluta berupaya bertindak mencegah pembentukan melanin gelap sekali gus berfungsi sebagai ejen pemutih.
  • Kelebihan gluta untuk badan antara lain berupaya meningkatkan imunisasi badan, mencegah barah selain membantu melambatkan proses penuaan.
  • Gluta mampu meneutralkan radikal bebas, memulihkan sel rosak menyahtoksin dan juga meningkatkan prestasi antioksida yang lain. Secara tidak langsung, gluta menjadi bahan yang amat diperlukan untuk mendapatkan kulit cantik tanpa masalah

2) Vitamin C

  • Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti (polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb). #So, abang-abang yang smoking boleh amik vit C untuk kekalkan kecantikan kulit.
  • Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara alamiah.
  • Menghilangkan parut jerawat, Melicinkan kulit, Mengecutkan jerawat
  • Kulit nampak glowing, Mengatasi masalah kulit kering, Mengatasi masalah bibir merekah
  • Mengatasi masalah kulit seperti whitehead dan blackhead

3) Pure Marine Collagen

  • Mengandungi kandungan serat yang tinggi bagi memudahkan penghadaman dan mengatasi masalah sembelit/buasir.
  • Melembapkan, melicinkan dan menghaluskan kulit
  • Menegangkan kulit , awet muda kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging & anti wrikle), sehingga kulit nampak lebih muda dan halus.

4) Ekstrak Citrus

  • Mempunyai khasiat dan manfaat untuk membunuh sel kanser termasuk kolon, payudara, prostat, paru-paru dan pankreas.
  • Mengurangkan risiko kanser kulit.

Kelebihan produk Felinna Inchloss dan PMCVC

♥Felinna Inchloss, dengan hanya menggunakan losyen ini anda tidak perlu mengambil pil diet, kurus dengan lebih selamat dan ianya berbau wangi sehingga tidak perlu nak pakai losyen lain lagi!

♥PMCVC special kerana dalam satu kapsul kita sudah dapat khasiat 1000mg Vitamin C dan 4000mg lagi campuran antara Pure Marine Colagen, gluta ( utk pencerahan semulajadi) dan juga extract citrus.

Testimonial Felinna Ichloss

My own testimonial!! Cik tom pun dah guna losyen Felinna Inchloss ini, perghh memang harum baunya. Wangi sangat macam pakai losyen badan biasa. Kalau pakai sesetengah produk krim kurus lain berbau kuat macam ubat. Yang ini memang wangi dan tak rasa langsung panas serta sangat selesa lepas sapu. Beberapa minit sapu badan rasa ringan je sebab angin dalam badan semua keluar! hehe.. ;p

Bila dah sapu 3 hari ini kat bahagian perut dan peha, pastu cik tom try testing pakai seluar fevret cik tom. Alhamdulillah dah longgar dan tak ketat. Al-maklumlah lepas raya hari tue naik badan sampai seluar kesayangan tue pun dah ketat. Perbezaan berat badan tak timbang pulak sebab takde penimbang. hehe..

Yang PMCVC pun cik tom makan baru 3 hari tapi tak rasa efeknya lagi. Kalau best nanti cik tom akan share dalam artikel akan datang ye. Bagi cik tom memang berbaloi beli Felinna Inchloss lotion tue. Korang tak payah dah beli lotion badan lain. Multipurposes tue :)

Harga Produk Felinna

Harga Felinna Inchloss = RM75 /sebotol
Harga PMCVC = RM85 /sekotak
**Pembelian 2 barang Felinna dan ke atas akan dapat FREE POSTAGE dan FREE GIFT (hanya sah untuk harga biasa tanpa apa-apa promosi lain)
**utk pembaca blog cik tom sila bg password “Blog Cik Tom” untuk dapatkan special free gift anda!! ;)

Kelebihan Beli Produk Felinna dengan Le Chantique Shope

Le Chantique Shope memberi servis pantas dan penghantaran pos barang dilakukan setiap hari kecuali Ahad. Mereka juga sentiasa provide customer dengan pelbagai info tentang produk, tips dan tricks serta sembang santai melalui status update, gambar dan notes. Le Chantique Shope juga sentiasa ada untuk sebarang pertanyaan atau perkongsian. Yang pasti mereka akan tinggalkan anda selepas anda beli barang. Mereka sentiasa bagi support servis untuk pelanggan mereka. Jangan segan untuk sentiasa berhubung dengan mereka!

Cara Untuk Menghubungi Le Chantique Shope

♥ Di jemput anda semua untuk singgah ke facebook Le Chantique Shope >>https://www.facebook.com/BBTB.TEAM

♥ Anda juga boleh hubungi kami di talian 0122292739 (sms only) atau 0182452444 (whatssap only)

ps; Jom BELI dan nikmatilah perubahan yang bakal anda alami pada diri anda.

********************************************************
klik sini


56 thoughts on “Felinna Inchloss dan Pure Marine Collagen Vitamin C By Felinna

  1. Penjagaan kesihatan semulajadi dengan bantuan produk yang canggih manggih sesuatu yang baik amat membantu. Jugak macam penjagaan kulit cara mudah dan sihat: didikasi com/?p=4015. Terima kasih.
    musi recently posted..Sedikit berkenaan EstrogenMy Profile

  2. hai.cik tom…aii dah makan vit c tu…huhu..masih blum ade perubahan…ke aii yg tak prasan..ebab diri ini mmg lambat alami perubahan…ngeh..ngeh…caiyok cik tom!…meh kita gebus sesame erk..
    aeyla recently posted..Kerenah Tahun Baru…My Profile

    • hi syg :) cuba cek balik jumlah air yg u ambil, cr pemakanan n u ada amik kafein like nescafe coffe or tea x lepas amik vit c? utk more info atau nak sembang2 dengan sis ttg probs u boleh lawat sis kat fb page: Le Chantique Shope ya :)

  3. akak dah 2 minggu telan vit c plus cologen tu…kulit nampak ok tapi belum gebus….or putih melepak!!!

  4. Saya nak tanye..antara BE dan Felinna Vit C..mane lebih berkesan?..adakah keberkesanannya sama…?..sy tol2 inginkan jwapan sebab sy masih keliru sama ada tuk membeli BE atau Felina…?…kalo keberkesanannya sama…sy rase harga felinna lagi berpatutan…