Post navigation

First Cek Nuffnang Blog Cik Tom

Posted on by

 

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia……

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi sebab buat pertama kalinya cik tom berjaya cash out kan cek dari nuffnang walaupun agak lambat berbanding kawan blogger yang lain. Harap lepas ini makin banyak dan murah rezeki lagi dari nuffnang. Cik tom pun sebenarnya dah lama tak dapat buffered earning dari nuffnang. Baru je minggu ni dapat 2 buffered earning yang baru iaitu Pepsico Quaker SS dan Celcom Great Sales (BLUE) LB.
Terima kasih kepada semua rakan blogger dan pengunjung blog cik tom yang mungkin antara 10 Pengunjung Blog Yang Menjana Trafik Blog cik tom. Tanpa kehadiran dan kunjungan korang semua tak mungkin cik tom dapat merasa cek pertama dari nuffnang. Terima kasih ye. Korang memang best! Sayang korang ketat2.
Pada yang masih tak tahu dan tak pernah dapat BE boleh rujuk Apa Itu Buffered Earning dan Tips Mendapatkan Buffered Earning. Manakala pada yang tak pernah cek atau periksa mengenai BE ni boleh baca Macam Mana Nak Tahu Dapat Buffered Earning.

gambar cek nuffnang bukti income lumayan dari nuffnang

Gambar cek nuffnang ni terpaksa dikaburkan sebab jumlahnya sikit je. Kalau banyak confirm cik tom tak blurkan dah. hehe..

********************************************************
klik sini

64 thoughts on “First Cek Nuffnang Blog Cik Tom

  1. Best nyer cik Tom… Tahniah!… Hehehe. Jom baca entri saya Perghh!!! Mengenali Diri… Ini semua Abg Ben punya pasal…

  2. kawan pun tgh menunggu cek 1st dari nuffnang ni, tapi statusnya masuk unpaid.. risau kalau tetibe direject la.. adeh..

    ciktom dah dpt cek tu bley la nanti masuk meminang saya kan.. hehe.. :p

    latest –
    -Blogwalking Sekarang Dah Tak Boleh Pakai??

  3. haaaaa.kalau cik tom rahsia2 lagi cek nuffnang ciap la.hehehe.bestnye!bagi tips lagi taw cik tom :)

  4. wahh ciktom… tipu la skit… blog ni kencang kot… hehehehhe….

    cuba ciktom bg review skit blog trex.. apa yg perlu lg.. n xtau cena nk kemas kn kotak yg ada komen sume tu…

  5. tu la cik tom..
    akak yang dapat satu juta pun akak kaburkan..
    nikan pulak cik tom yang dpt
    setakat satos dua ratos..
    hahhahaha…

  6. Assalam ciktom…wah tahniah…mesti byk nie…padam terus dgn panjangnya…hahaha.dh brape lama erk ciktom simpan?hu3…

  7. wah cik tom semakin meletop tu dpt nuff..

    tahniah2 dari suri..

    p/s:pasni blh ar share dgn kmi apa rahsia2 cik tom cpt dpt cek dri nuff tu heee

  8. Bestnya kan Tom dapat duit dari Nuffnang..ada gak hasil kita berblogging tapi rasanya Tom punya amount mesti meletup2…hehe..

    Tahniah juga sebab dapat BE..Ellen pun ada dapat satu tapi cuma bertahan sehari dan dah ME..sekarang dah tak ada BE langsung…tu dari awal tahun ni..masuk BE hari tu 2 mac dan Me 3 mac…huhu..memang Ellen tak pernah ada rezeki kan…tak pa la..hehe

  9. alhamdulillah rezeki cik tom. bila dpt BE tu alarmlah saya. mesti saya datang jenguk cik tom. dah lama join adalah RM2.50 je.. tak pandai nak bagi banyak pun.

  10. as salam cik tom..
    tahniah wat cik tom…
    usaha ag yer…
    cik tlong2 laaa rakan2 blogger lain sama tuk jana pendapatan sampingan mcm nee..
    hehe
    senang2 follow laa blog sy yer cik tom..
    sayang cik tom…:p

  11. waa..syok la tu..kankan…minggu ni mish g melawat ciktom kt kemaman eh..iktom belanja mekdi tauu..hahhahha

  12. tahniah cik tom

    duit nuff akak….dapatlah beli kain sutera utk dijadikan baju rasmi sekolah tau..ehhehee..yg tak menahan tu..kene top up sket..

  13. tahniah cik tom,..
    sikit byk tak kesah.. janji hasil titik peluh sendiri.. kan

  14. boleh bagi skit tak ciktom?kdkut sngt la,shre2 ngan sy..ciktom kan macho dari sy,,eheeee

  15. tahniah cik tom…omu pun dah cash out cuma tak sampai lagi…uhuk…nape tah tak sampai lagi…omu letih berblog kadang2 sbb omu jarang buka tenet…

  16. kalau ada tutorial len tunjuk ajar nanti sali2 la lawat blog nie.. wat pengetahuan cik tom saya letakkan link kat senarai blog saya ..

    • takpe cik tom dulu pun camtu..semua blogger yang mula dari bawah pun tak tahu apa2…belajar dari blog lain…insyaAllah nanti akak akan mahir..

  17. Pingback: Kenapa Suka Entry Mesra SEO? Sebab Trafik dan Duit ke?? | Ciktom