GA Rumahku Syurgaku

Give Away

Ummi Dania ade anjurkan GA Rumahku Syurgaku bersempena berpindah ke rumah baru….So, cik tom pun nak join..hehe…nak tahu lebih lanjut atau join klik je banner tue ye…due date 31/8/10….Syarat syaratnyer :-

1. Sambung ayat ni Rumahku Syurgaku kerana bertiangkan seribu kenangan terindah, berdindingkan kedamaian dan kasih sayang yang harmonis bak beratapkan rahmat Ilahi laksana syurga duniawiโ€ฆ..
2. Terbuka kepada mereka yang mempunyai blog.

yup..Tomato Gurl’s Life

3. Link kan http//ezna-daniayasmine.blogspot.com di dalam N3 anda.

okies…done ๐Ÿ™‚

4. Upload gambar di atas di dalam post anda.

yup…done ๐Ÿ˜‰

5. Tinggalkan komen di N3 ini. Sertakan :-Nama :Link N3 :Email :

orite ๐Ÿ™‚

6. Pemenang berdasarkan sambungan ayat yang paling menarik.

ntah menarik ke tak??cuba nasib…hehe…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE