Gadis menangis MatLuthfi dah nak kawin

Assalamualaikum dan salam sayang… Aiyokk rupanya tekaanku benar belaka mengenai gosip pasal MatLuthfi kononnya dah nak kahwin tak lama lagi. Cik tom dapat tahu pun masa terbaca kisah ni kat blog sayaiday; MatLuthfi pergi buat ujian darah untuk HIV test kat klinik bersama tunangnya. Confirm die hard fans yang gadis2 bakal menangis dibucu katil kalau tahu berita ni. hihi..

Gadis menangis MatLuthfi dah nak kawin

Tak payah nak menangis atau kecewa gadis-gadis diluar sana ya. Bak kata orang tua-tua, bunga bukan sekuntum, kumbang pun bukan sekor. Ramai lagi lelaki diluar sana. Cuma kena berhati-hatilah kalau berkenalan tu. Banyak kes gadis kena tipu dan dijual oleh teman lelaki. Nauzubillah. Semoga kita semua umat Islam ni dijauhi dari perkara tak elok ni.

Gadis menangis Mat Luthfi dah nak kawin

Nampak muka happy dan tersipu malu Matluthfi waktu amik gambar ni kan? Cik tom suka tengok muka tunang Mat Luthfi. Nampak lembut dan tenang je. Tarikh Matluthfi kahwin? Cik tom pun tak tahu maybe kena tunggu Matluthfi umumkan nati dalam video youtube dia kot. Tahniah kepada MatLuthfi dan bakal pasangannya. Semoga segala persiapan untuk perkahwinan korang berjalan lancar dan dipermudahkan olehNYA. aminn…

Gambar Mat Luthfi bersama tunangnya  yang sejuk mata memandang kan..
Gambar Mat Luthfi bersama tunang yang wajahnya sejuk mata memandang kan.. (sumber: http://www.sayaiday.com/)

Sebagai kenangan sebelum Matluthfi kahwin ni jomlah dapatkan buku-buku hasil penulisan Matluthfi yang best seller sepanjang 2015;

  1. Catatan Matluthfi
  2. Momen2 Matluthfi

Sempat lagi cik tom nak promote buku matluthfi kan. hehe.. Yelah nanti boleh tampung perbelanjaan Matluthfi nak buat majlis kahwin besar-besaran sikit dan mana tau nanti open table untuk peminat2 Matluthfi kan.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

12 thoughts on “Gadis menangis MatLuthfi dah nak kawin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE