Gathering Blogger Terengganu Yang Memang Sempoi dan Best

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…….

Alhamdulillah gathering blogger terengganu buat pertama sekalinya semalam berjalan dengan lancar. Terima kasih tak terhingga kepada tok esah dan iqbal yang telah mengatur gathering ni hingga semuanya selesai. Terima kasih jugak kepada semua blogger terengganu lain yang begitu sporting morting memberikan kerjasama walaupun pada awalnya semuanya agak malu-malu kucing. hehehe πŸ™‚

Cik tom minta maaf sangat pada tok esah, iqbal dan semua kerana cik tom la orang paling lewat datang dan paling awal pulak balik. huhu… Tak dapat nak lama2 dan join korang main bowling kerana cik tom ada komitmen dengan kedai pula. InsyaAllah di lain masa, kita buat lagi dan semoga blogger terengganu lain yang tak berkesempatan semalam boleh datang dan join.

sesi taaruf

gambar cun


Antara blogger yang hadir;

Jam 10 pagi, ketibaan si Iqbal bersama Woot-woot dan Rawt-rawt ke Sport Complex, Terengganu Equestrian Resort dengan menaiki kereta kancil dari Dungun. Sementelahan itu, ketibaan pula Si puteri Iqa Izyan bersama Hanis. Sementara menunggu tok esah datang, Si Ixbarr datang dulu bersama si Afiq Razak. Pabila tok esah datang ke tempat kejadian, maka muncullah si Norfa dan Gergasi Kecil serta diekori Nora. Masa nak main, tiba2 si Ammar Yasir muncul. Bertambah meriahlah lagi.
***copy dari tok esah punye~


Untuk ulasan penuh mengenai gathering blogger terengganu tue boleh baca kat blog TOK ESAH.

Credit: gambar cilok dari tok esah.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

50 thoughts on “Gathering Blogger Terengganu Yang Memang Sempoi dan Best

  • December 28, 2010 at 7:27 am
    Permalink

    blogger ganu semua muka baik2 ye..
    hehehhe
    gambo ciktom??

    Reply
  • December 28, 2010 at 7:49 am
    Permalink

    bestnyer pi gath

    Reply
  • December 28, 2010 at 7:54 am
    Permalink

    best ngat awop yer.

    hehehehe

    Reply
  • December 28, 2010 at 8:03 am
    Permalink

    hehe..xpe cik tom,..lain kali kita buat lagi.. =)

    pasal gambar tu entah,iqa yang snap..hehe.

    Reply
  • December 28, 2010 at 9:33 am
    Permalink

    hahaha, xep cik tom… lain kali kita buat besar2 punya… kay blog BPM pun dah buat sahabat blogger terengganu.. senang nanti kita nak uruskan… TQ yer cik tom

    Reply
  • December 28, 2010 at 10:07 am
    Permalink

    wah bestnyer…

    ciktom smpi lmbt psl kasi nmpk cam artis sket kan?org kene tggu…

    hahaha gurau jer ciktom…

    Reply
  • December 28, 2010 at 10:10 am
    Permalink

    wah seronoknya. Persahabatan dari alam maya ke dunia nyata πŸ™‚

    Reply
  • December 28, 2010 at 12:36 pm
    Permalink

    owh bestnya..bila kita nak jumpa cik tom..hehe

    Reply
  • December 28, 2010 at 12:53 pm
    Permalink

    bestnya dapat gather ramai2 dengan blogger lain

    Reply
  • December 28, 2010 at 1:04 pm
    Permalink

    jom buat gathering lagi

    Reply
  • December 28, 2010 at 1:10 pm
    Permalink

    adehh..
    telepas sudaa..
    seminggu lebih tak o9 mcm2 perkara menarik ek berlaku.
    ruginya takley join..

    Reply
  • December 28, 2010 at 1:17 pm
    Permalink

    blogger perak bile ni

    Reply
  • December 28, 2010 at 1:19 pm
    Permalink

    bestnya join gath.. tak berkesempatan lagi join.. insya Allah suatu masa nanti πŸ˜€

    Reply
  • December 28, 2010 at 1:30 pm
    Permalink

    seronokkan jumpa kawan kawan maya…akak tak pernah join mana mana blogger gathering ni..segan laa,selalunya yg hadir semua blogger mantop…kita nak pergi,orang pun tak kenal,segan…apa pun,akak tingin nak jumpa Cik Tom….

    Reply
  • December 28, 2010 at 1:42 pm
    Permalink

    kui3..sbnrnye iqa dtg sorg je.

    dr dgun iqabal,woot2 n hanis. ;))

    btw, iqa dah delete gmbr tuh. hehe

    Reply
  • December 28, 2010 at 1:42 pm
    Permalink

    terima kasih utk smua yang menjayakan gath ni……!!

    Reply
  • December 28, 2010 at 1:53 pm
    Permalink

    sedih giler terlepas..sbb terlepas pndang tarikh tu..mmg sedih giler..len kali buat lagi plz..huhu

    Reply
  • December 28, 2010 at 2:25 pm
    Permalink

    skodeng blog tok esah nak tengok cik tom, tapiiiiiiii xtau yg mana satu wawawa

    Reply
  • December 28, 2010 at 2:28 pm
    Permalink

    memang tak berkesempatan nak g…huhu…

    p/s: tetiba lak rasa rugi xpergi…adeehhh…

    Reply
  • December 28, 2010 at 2:29 pm
    Permalink

    waaa….ade gath ke?
    xtau pom…huhu

    Reply
  • December 28, 2010 at 2:44 pm
    Permalink

    wah bestnyer Cik Tom…
    Gayah nk jumpe Cik tom bila lah kan πŸ™

    Reply
  • December 28, 2010 at 3:21 pm
    Permalink

    bestnyeee.. blogger pahang nak join boleh tak?? jiran kan. hehe.

    Reply
  • December 28, 2010 at 3:34 pm
    Permalink

    amboi…bestnye blogger terengganu
    nampk yg muda2 je tu

    cik tom buka kedai ke ^_^

    Reply
  • December 28, 2010 at 3:46 pm
    Permalink

    semua muda2 la hehe..

    Reply
  • December 28, 2010 at 3:53 pm
    Permalink

    seronoknyee cik tom!:)
    nnti echah jadi org tganu bolehla pegi yee.:p

    Reply
  • December 28, 2010 at 6:48 pm
    Permalink

    bestnya,nak ikut juge..heheee

    Reply
  • December 28, 2010 at 9:13 pm
    Permalink

    wah meriahnya…jeles ni..hahahaa

    Reply
  • December 29, 2010 at 6:19 am
    Permalink

    bestnya buat blogger gathering.. mesti best dapat share pendapat.

    Latest Entri :
    Tumbang Di Tendang Kambing

    Reply
  • December 29, 2010 at 12:50 am
    Permalink

    bestnya..sy pon dr trgnu, tp seganlah nak join blogger2 otai ni..

    Reply
  • December 29, 2010 at 1:56 am
    Permalink

    cok tom bestnyer..
    pas ni leh bgabung lak ngan blogger pahang

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:30 am
    Permalink

    =) len kali leh wat lagi nie cik tom….tapi len kali cik tom kena duk lame2 sikit la….baru bess….

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:52 am
    Permalink

    huwaaaa!! jeles nie..

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:27 am
    Permalink

    best nyer boleh jumpa blogger nih.

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:06 am
    Permalink

    waa bestnyer dpt berkumpul ngan kwnΒ² blogger.. hehehe πŸ˜€

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:37 am
    Permalink

    wah best sgt geng dia..gathering gtu..

    seme yg hadir mudo2 ke blakow??
    xde ke yg mak2 budak..heheee…

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:38 am
    Permalink

    nape dla xde???huwaaaaaaa…nt wat lg yer, InsyaAllah dla join πŸ™‚

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:46 am
    Permalink

    Bila nak buat kat KL.. Cik Tom buatlah, nak tgk jugak cik tom ni cemana orgnya…lalalala

    Reply
  • December 29, 2010 at 7:16 am
    Permalink

    jeles arr cik tom. bila la kita dpt jmpa ye.

    tp segan arr nk jmpa cik tom. sbb cik tom muda .. kita tak muda dah. hihi ..

    Reply
  • December 29, 2010 at 7:47 am
    Permalink

    Best dapat attend gathering…huhuhu

    Reply
  • December 29, 2010 at 9:17 am
    Permalink

    Waah.. sangat best la pas 'bersua' kat alam maya dapat jumpe depanΒ² kan…

    Reply
  • December 29, 2010 at 11:56 am
    Permalink

    wa.. bestnyer..lady ketinggalan.. sob3x..

    Reply
  • December 29, 2010 at 12:08 pm
    Permalink

    bestnye dpt jumpa rakan blogger..nak jugak jumpa..hehe

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:37 pm
    Permalink

    wah best nya dapat berkumpul blogger cam ni…happening kan?

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:53 pm
    Permalink

    Ouch.. hehe.. Ala.. masa cik tom balik.. baru saya datang.. cewah.. haha..

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:57 pm
    Permalink

    xpela..

    len kali cik tom kena berlama sket okeiii :))

    Reply
  • December 30, 2010 at 3:39 am
    Permalink

    wah.. best nyer..
    tahniah semua blogger terengganu

    Reply
  • December 31, 2010 at 12:50 am
    Permalink

    Bila dah gathering tentu banyak perkara yang dibincangkan πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE