Geng Tomato Yang ke 600~

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera pada semua..


Alhamdulillah geng tomato telah genap ke 600 semalam. Geng tomato yang ke 60o ialah Khairul Akmal Azman a.k.a Kay tuan empunya blog “poyoness…”. Kenapa nama blog poyoness? Tak dapat cik tom pastikan sebab dah godek2 entry kay ni tak jumpa pulak. Berdasarkan user profile, kay telah menjadi blogger semenjak February 2009. Ni gambar kay;


β™₯just ordinary person.. by the way. thanx who really appreciate me.hope god blessing us!


Hensem ker cute?? hehe.. Sesiapa nak tahu samaada kay ni sudah berpunya belum? Sila ajukan pertanyaan direct pada kay ye ;D

Pada tinjauan di entry pula, cik tom rasakan blog kay ni jenis blog personal kerana menceritakan kisah kay belajar di poli, holiday, kerja part time dan sebagainya. Bagi cik tom, blog kay ni jenis simple. Sedap mata memandang kerana tiada gadget yang bergayutan. Cuma cik tom agak pelik. Cik tom tak jumpa label entry. Kay tak guna label ek?

Kesemua entry kay ni jenis ringkas. Tapi mesti ada juga terselit gambar sebabnya hobi kay ialah mengedit gambar. Cerita panjang-panjang pun tak guna, jom terjah blog kay dengan klik SINI.

p/s: Terima kasih kepada semua geng tomato, pelawat setia dan juga silent readers di blog cik tom ni. Tanpa kehadiran semua blog ini tiada serinya.

p/s2: entry autopost~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

44 thoughts on “Geng Tomato Yang ke 600~

  • November 8, 2010 at 12:08 am
    Permalink

    henom ni..nak g kenalan lu..hehehe

    Tahniah Tom..dah 600 tu, keep it up bebeh!!

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:09 am
    Permalink

    fuyoo!! dapat entri khas. hehe..

    renungan mata tuh bahaya. haih.

    ;D

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:14 am
    Permalink

    mak ai… da 600 ke? manatap tu cik tom.. hoho

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:35 am
    Permalink

    sama-sama

    (^_^)

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:55 am
    Permalink

    wah dah 600 dah ha..congrats cik tom..;)

    Reply
  • November 8, 2010 at 1:03 am
    Permalink

    hambooiiii dh 600 yer, congrates dear πŸ˜›

    Reply
  • November 8, 2010 at 1:55 am
    Permalink

    nak terjah gk la.. hik3~~ ^_^

    Reply
  • November 8, 2010 at 2:15 am
    Permalink

    encem jugak hik2..cik tom sihat?muahhh xmo salah2 paham agy …happyyy~ je okies

    Reply
  • November 8, 2010 at 2:16 am
    Permalink

    waaa
    hebat πŸ™‚

    Reply
  • November 8, 2010 at 2:32 am
    Permalink

    tahniah ciktom…hepi2 blogging deh…

    Reply
  • November 8, 2010 at 2:53 am
    Permalink

    wahh tahniah cik tom! semoga terus suksess:D

    Reply
  • November 8, 2010 at 3:53 am
    Permalink

    cik tom kalau tak letak label entry tu tak boleh ke?
    sebab akak punye entry banyak gak tak letak label entry ni..yang ada pun boleh kira dengan jari..
    heheh…tengok la punye pemalas nye akak ni..

    Reply
  • November 8, 2010 at 4:17 am
    Permalink

    nk tomato 3 biji

    Reply
  • November 8, 2010 at 4:55 am
    Permalink

    wah… tahniah la bro….

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:48 am
    Permalink

    @Ellen: hehe…ellen mmg peramah..pergi la berkenalan dgn kay..hihi…tQ ellen..u r my inspiration πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:49 am
    Permalink

    @Puteri Iqa Izyan: sesaja bg entry khas utk geng tomato yg bertuah..walau ciktom xbuat utk iqa tp ciktom syg iqa tau…huhu

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:50 am
    Permalink

    @Amni:takdelah mantap pun..3bulan baru 600..ade yang ribu2..hehe

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:50 am
    Permalink

    @AiTotYati: terima kasih kerana sudi jenguk blog ni πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:51 am
    Permalink

    @FyZa:terima kasih fyza..ciktom terharu sbb fyza selalu sudi jenguk blog picisan cik tom πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:53 am
    Permalink

    tahniah cik tom..
    dh capai 600.. πŸ™‚

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:53 am
    Permalink

    @Qaseh dalia adelia: takde pe dah yunk…thanks tau coz alert..hehe..muaah syg dalia jgk πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 6:01 am
    Permalink

    @maCy: special n3 utk geng 600..tp bg ciktom semua org yg sggh sini special πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 6:04 am
    Permalink

    @diana: bagi cik tom penting jugak label sebab kita boleh kategorikan/label jenis entry kita buat selama ini..so secara automatiknya memudahkan pencarian entry..pndpt cik tom la πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 6:13 am
    Permalink

    @kay: good u like it πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 6:44 am
    Permalink

    Tom…huhu…jap nak p ni..miahahaha…wah..ellen jadi inspiration Tom..huhu..BTW..TQ la..sayang Tom lebih2..berganda ni..hehe

    Reply
  • November 8, 2010 at 8:05 am
    Permalink

    tahniah yaww cik tom !

    Reply
  • November 8, 2010 at 9:26 am
    Permalink

    Tahniah 600X tuk Cik Tom!! ;D

    Reply
  • November 8, 2010 at 9:57 am
    Permalink

    amboi..dah ramai dah follower cik tom..bila nak wat kenduri makan tomato..hehehe..blehh cik su join sekali..alang2 cik su pulak baru jadi follower….sowi la labat jadi follower cik tom ..baru perasan ni..

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:14 pm
    Permalink

    @ellen: memang betul ellen one of my inspiration to keep up in blogging..hehe..syg ellen jugak πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:15 pm
    Permalink

    @nurrezat: tenkiu dear πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:16 pm
    Permalink

    @yousuf: terima kasih 600X!

    Reply
  • November 8, 2010 at 12:17 pm
    Permalink

    @cik su: kenduri tomato?tunggu dapat kerja dulu ye..hehe..tenkiu sudi jadi geng tomato..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE