[GiveAway] Penanda Buku Khairul Fahmi dan Kalendar 2012 The Red Warriors

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua.. malam ini last minute nak join [GiveAway] Penanda Buku Khairul Fahmi dan Kalendar 2012 The Red Warriors dari blog Fakhruddin Aziz.

Kalendar dan Penanda Buku Khairul Fahmi

Saya ingin mendapatkan Kalendar The Red Warriors 2012+Penanda Buku Khairul Fahmi dari BLOG FakhruddinAziz.com kerana cik tom suka-suka nak kumpul collection kalendar 2012 yang menarik dan limited edition. Nanti boleh menunjuk2 kat kawan-kawan peminat Khairul Fahmi walaupun cik tom bukanlah peminat bola. Mesti diorang jeles. *jangan ikut perangai xbaik camni. hee..

Give Away ini akan berakhir 3 Januari 12.00 tengah malam. Jap lagi dah tue. Harap-harap sempat.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

56 thoughts on “[GiveAway] Penanda Buku Khairul Fahmi dan Kalendar 2012 The Red Warriors

    • January 8, 2012 at 10:47 pm
      Permalink

      xmo la apek..xsuke..nak hadiah je..hahaha

      Reply
  • January 4, 2012 at 12:37 am
    Permalink

    nak ikut tapi mcm xda masa pulok..huhuhu

    Reply
    • January 8, 2012 at 10:47 pm
      Permalink

      xpe dear..ada banyak lagi contest n ga boleh join =)

      Reply
  • January 4, 2012 at 12:59 am
    Permalink

    alahai..tak dapat nak join dah…harap cik tom menang…

    Reply
  • January 4, 2012 at 2:39 am
    Permalink

    eleh, ngaku ajelah. suka kat apekkk. hehe..

    Reply
    • January 9, 2012 at 11:26 am
      Permalink

      eh betul la tak minat apek sebab banyak kontroversi ngan gosip liar..

      Reply
    • January 10, 2012 at 10:38 pm
      Permalink

      xdelah..tak minat pun tapi berminat dengan hadiah tue je..hihi

      Reply
  • January 4, 2012 at 11:11 am
    Permalink

    ingatkan cik tom minat bola gak..

    gd luck..smoga dptla kalendar special tu ya!

    Reply
    • January 9, 2012 at 12:17 pm
      Permalink

      xlah ujie..ciktom xminat pun bola..heee…tp berminat nak hadiah..pelik kan>hee

      Reply
  • January 4, 2012 at 2:28 pm
    Permalink

    Good luck cik tom.
    Mesti suka baca buku ni 🙂

    Reply
  • January 4, 2012 at 3:10 pm
    Permalink

    akak…sori la….4 januari la…hehe…

    Reply
    • January 9, 2012 at 12:14 pm
      Permalink

      oh ye ke?ala kesian pulak ramai yg berminat nak join..

      Reply
  • January 4, 2012 at 3:18 pm
    Permalink

    insyaAllah..kak akan terpilih…

    Reply
  • January 4, 2012 at 3:37 pm
    Permalink

    ehehe..tak sempat nak join lah..
    yan dah review alexa ciktom..entah betul ke tidak..hehe

    Reply
    • January 10, 2012 at 10:52 pm
      Permalink

      xmasuk pun review alexa tue..
      silap step ek?
      nanti ciktom review alexa yana jgk..

      Reply
  • January 4, 2012 at 5:11 pm
    Permalink

    wow cun le pananda buku Khairul Fahmi che mat

    Reply
    • January 9, 2012 at 11:37 am
      Permalink

      xpe banyak lagi giveaways dan contest..boleh join lain kali..hee

      Reply
  • January 4, 2012 at 7:52 pm
    Permalink

    Good luck cik tom…klau dpt lebih anto kt sini satu ehh…hehehe

    Reply
    • January 9, 2012 at 11:33 am
      Permalink

      memang dapat lebih pun..dapat 2 kalendar..heee

      Reply
  • January 4, 2012 at 10:12 pm
    Permalink

    takmo la menunjuk2 cik tom..hahaaa kalau menang,bgi kita tau..hehe

    #dah review kat alexa..

    Reply
    • January 9, 2012 at 11:31 am
      Permalink

      betul ke nak?heee…sb ciktom dpt 2 kalendar tue..
      eh dah start segmen review alexa kak diana ke?
      ok nanti ciktom review alexa achie jgk.

      Reply
    • January 9, 2012 at 11:29 am
      Permalink

      wah suka ke?hehe…cik tom sesaja je join..

      Reply
  • January 5, 2012 at 10:13 am
    Permalink

    Minat biasa-biasa je Khairul Fahmi ni..kenal die pun sebab gossip…hehehee

    Reply
    • January 13, 2012 at 12:30 pm
      Permalink

      ramai yang kenal dia sebab gossip..tp pandai jugak jadi penjaga gol + ketua pasukan bola..

      Reply
  • January 6, 2012 at 1:38 am
    Permalink

    hahaha nak tunjuk2…amboii2 cik tom.hihihi

    Reply
  • January 6, 2012 at 2:23 am
    Permalink

    alaaa..dah tutup dah..tahu x thn ni dla x dpt 1 kalendar pun..diari je dpt..sedih tol..huhu..hp new year 2012 cik tom^^

    Reply
  • January 6, 2012 at 1:43 pm
    Permalink

    wah cik tom…banyak juga contest yg cik tom ikut..hehe

    Reply
    • January 13, 2012 at 1:13 pm
      Permalink

      saja rajin2 join..untung nasib boleh menang hadiah..heee

      Reply
  • January 6, 2012 at 11:47 pm
    Permalink

    good luck cik tom..
    saya dah lama tak join mana2 GA.. tak sempat campur malas..:)

    Reply
    • January 13, 2012 at 1:03 pm
      Permalink

      thanks fiqas..xpe nanti ada masa boleh join GA..

      Reply
    • January 14, 2012 at 1:29 am
      Permalink

      insyaAllah kalau sempat nanti ye..skang byk gak list entry contest tunggu nk join..huhu

      Reply
    • January 13, 2012 at 1:21 pm
      Permalink

      ala xpe banyak lagi ga/ contest lain boleh join..

      Reply
  • January 7, 2012 at 10:43 pm
    Permalink

    uih..minat gak dengan KFCM. Semoga CT berjaya dgn GA ini 🙂

    Reply
  • January 8, 2012 at 7:44 am
    Permalink

    lamanya cik tom menyepi…….cuti cutimalaysia ka

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE