Hadiah Contest Eyriqazz vs Denaihati Bertambah

Korang dah join Contest Eyriqazz vs Denaihati belum? Hadiah Contest Eyriqazz vs Denaihati bertambah hadiah lumayan walaupun baru masuk hari kedua sahaja dilancarkan, sudah lebih dari 10 penaja yang telah berminat menghubungi bro Eyriqazz untuk menaja hadiah contest SEO Eyriqazz vs Denaihati! Wah berebut-rebut lagi yang nak menaja cabaran contest SEO yang akan berlangsung sehingga bulan ogos ini.

Contest Eyriqazz vs Denaihati- Bertambah Hadiah
Contest Eyriqazz vs Denaihati- Bertambah Hadiah

Jumlah Hadiah Contest Eyriqazz vs Denaihati Bertambah

Melalui entry bro eyriqazz; Penaja Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati Semakin Bertambah, sudah lebih RM500+ hadiah berjaya dikumpulkan dan insyaAllah akan bakal bertambah. Cik tom pun sebenarnya berminat nak jadi penaja cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Tapi nak masuk juga pertandingan contest Eyriqazz vs Denaihati. Boleh ker ek? Ish tamak giler kan cik tom?? Takpe cik tom pun dah email bro eyriqazz tanya macam mana. Apa syarat nak jadi penaja contest bro eyriqazz. Tunggu jelah jawapannya 🙂

Kehebatan Eyriqazz vs Denaihati

Cakap banyak-banyak pun kehebatan eyriqazz vs denaihati, kadang-kadang ada yang salah tafsir kan? So, biar bukti gambar-gambar yang berbicara segalanya mengenai kehebatan Eyriqazz vs Denaihati!

 Eyriqazz vs Denaihati: Hanis Zalikha dan Eyriqazz di NST
Eyriqazz vs Denaihati: Eyriqazz di NST
Eyriqazz vs Denaihati: Seminar Denaihati
Eyriqazz vs Denaihati: SeminarWordpress Denaihati

Pada yang nak join cabaran seo eyriqazz vs denaihati, jomlah sama-sama meriahkannya dengan singgah ke >>Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

41 thoughts on “Hadiah Contest Eyriqazz vs Denaihati Bertambah

  • June 21, 2012 at 11:53 pm
    Permalink

    hadiah masyuk mesti ramai yg nk join.. 🙂

    Reply
    • June 22, 2012 at 12:54 am
      Permalink

      mesti punya…tapi enjoy-enjoy pun best..hihihi…

      Reply
      • June 23, 2012 at 1:48 am
        Permalink

        jomlah join contest seo eyriqazz vs denaihati.

        Reply
    • June 23, 2012 at 2:05 am
      Permalink

      sudah semestinya… jom bersaing cara sihat.

      Reply
  • June 22, 2012 at 12:03 am
    Permalink

    rasanya saya pon nak jadi penaja gak, time ni la nak market jenama wanwidget, hehehe

    Reply
    • June 22, 2012 at 12:54 am
      Permalink

      bagus tu..hehe..bila lagi nak jenamakan blog ya..hihi..

      Reply
      • June 23, 2012 at 1:49 am
        Permalink

        memang betul tue..kalau ada contest yg besar2an mmg bagus taja..

        Reply
    • June 23, 2012 at 2:02 am
      Permalink

      memang betul tue.. jomlah jadi penaja.. ciktom punya dah setel bank in kan..

      Reply
  • June 22, 2012 at 12:28 am
    Permalink

    blogger hebat semuanya!

    mane la mampu kita nak taja dorg. hehe.

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:52 am
      Permalink

      boleh je kalau berminat nak taja.. just email bro eyriqazz utk info n syarat lanjut..

      Reply
  • June 22, 2012 at 12:53 am
    Permalink

    hehehe…semakin hebat pertarungannya…blog cikgu di tangga terakhir ker aper sekarang..haha.. 🙂

    janji happy yaa….jom peningkan google.. 🙂

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:50 am
      Permalink

      masih awal lagi nak buat perhitungan… ada 3 bulan utk beraksi..semua berpeluang utk menang.

      Reply
    • June 23, 2012 at 1:45 am
      Permalink

      sudah semestinya… dgrnya hadiah dah mencecah rm1k dan bakal bertambah lagi…mmg lumayan

      Reply
  • June 22, 2012 at 1:50 am
    Permalink

    hoho..kalau tak menang ni..tak tahulah..hehe..

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:38 am
      Permalink

      doakanlah ciktom menang..dah la contest titan kalah…haha…
      bg backlink boleh?? hee 😉

      Reply
  • June 22, 2012 at 11:26 am
    Permalink

    Menarik. Ada kontest lagi. Tak pernah lagi join contest seo ni. Hehehe

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:12 am
      Permalink

      jom2 join meriahkannya.. mmg seronok wlpn kalah sebelum ni.. hehe

      Reply
  • June 22, 2012 at 12:34 pm
    Permalink

    Singgah sblum solat. artikel suppliment yea… harap2 bro organiser kumpul hadiah banyak2. conform contest meletup. takat nih CIk Tom #1 and 2. harap konsisten hendaknya. amien.

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:51 am
      Permalink

      thanks sudi singgah blog cik tom.. aah artikel suppliment..hee
      em awal2 xramai lg join..otai2 seo pun xturun padang lg.. tp harap dpt belajar n konsistenkan dalam top 10 seo…amin..

      Reply
      • June 23, 2012 at 9:59 am
        Permalink

        Eyriqazz vs Denaihati, strategi terbaik. tak yah cek keyword pun dah taw. Asyik duk bayah bro Eyriqazz aje kat SE. Mintak terus jer hadiah kat bro Denaihati.hehe.. Eyriqazz vs Denaihati, CikTom yang punya… Go.. Go.. Cik Tommmmm

        Reply
        • June 23, 2012 at 2:17 pm
          Permalink

          tq bro irsah.. kalau ada tips2 seo yg menarik sharelah..ciktom nak cuba praktiskan… ada 3 bulan lagi utk beraksi seo..

    • June 23, 2012 at 12:25 am
      Permalink

      alhamdulillah memang makin meriah.. xlama lagi makin ramai otai2 seo turun padang lah..hehe

      Reply
  • June 22, 2012 at 8:53 pm
    Permalink

    sempoi laaaah ciktom!! keep it up!

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:08 am
      Permalink

      tq kid…kalau nak bg backlink bgs jg..hehe 🙂

      Reply
    • June 23, 2012 at 1:26 pm
      Permalink

      kalau xsilap cik tom mmg eyriqazz ni kerja sbgi cikgu…
      tq cikgu naman.. jomlah join meriahkan 🙂

      Reply
  • Pingback:Siapakah Eyriqazz vs Denaihati?

  • June 25, 2012 at 12:00 am
    Permalink

    X mustahil hadiah2 yg ada akn bertambh. Lebh2 lg, cntest ni sampai bln 8. Lama lg tu

    Reply
    • June 25, 2012 at 12:48 am
      Permalink

      2 bulan lagi tempoh contest ni berlangsung..rasanya penyertaan peserta dan penaja lagi banyak dari lelaki kacak aritu..

      Reply
  • June 25, 2012 at 8:42 pm
    Permalink

    Cik Tom bersungguh2 promote contest ni.. Kak Nur tak sempatlah.. busy sangat.. Ada masa nanti, insya-Allah akan fikirkan untuk turut serta.. 🙂

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:45 am
      Permalink

      bersungguh la akak sebab ciktom salah seorang penajanya..hehhe

      Reply
  • June 26, 2012 at 11:10 pm
    Permalink

    Dahsyat la SEO blog ciktom ni…xterjejas kedudukan tu…hebat!

    Reply
  • Pingback:Cik Tom Antara Penaja Contest Eyriqazz vs Denaihati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE