Hadiah dari ellen

Cik tom tengok yaty dan anna pun dah publish hadiah dari ellen. so cik tom pun tak mahu ketinggalan mengupdate entry hadiah dari ellen. Hadiah yang jauh diseberang laut sana iaitu sabah bah.. tenkiu dear ellen.. cik tom suka sangat hadiah kerongsang dan gelang + anting2 mutiara.. cantik sangat!!! tapi tak sempat cik tom nak melaram time raya.. kat sini raya meriah seminggu je.. open house pun takde dah.. hehe.. nati cik tom pakai time kita gathering pengopi kopitiam la erk.. hihi..

Taraa~ni la gambar hadiah dari ellen..cantik tak??



Jom kenal
ellen ni. peramah giler orangnya..ops peramah je tapi tak giler pun ye..hehe..jangan marah ye ellen..nanti kena jual.. cik tom gurau2 je..huhu…luv u ellen..semoga persahabatan kita berkekalan buat selama-lamanya.. bertuahnya diriku kerana mengenali dirimu πŸ™‚

p/s: Korang jangan jeles tau..hik3 πŸ˜‰


Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

19 thoughts on “Hadiah dari ellen

  • September 22, 2010 at 8:34 am
    Permalink

    tahniah.. bestnye dapat gelang n anting2 tu.. sure comel kan kalau cik tom pakai…

    bertuah juga dapat kenal cik tom sebenarnya.. anna pun nak melaram brooch tu time gathering nnt. insyaAllah~~

    Reply
  • September 22, 2010 at 8:41 am
    Permalink

    tahniah2 cik tom..rajinnye join GA..akak pernah join tapi tak menang2 hehe…

    Reply
  • September 22, 2010 at 8:44 am
    Permalink

    jeles jugak..huhuhu..
    ni GA yang mne??
    bertuahnya??
    akak masuk tak penah menag pon..huhahaha

    Reply
  • September 22, 2010 at 8:47 am
    Permalink

    mesti comel kalo ciktom pakai πŸ™‚

    Reply
  • September 22, 2010 at 9:09 am
    Permalink

    wahhhh cantik….. heeeeee.. best nya

    Reply
  • September 22, 2010 at 9:19 am
    Permalink

    cikTOm!!!! ira dtg jenguk hari ni… huhuu… taniah ye da menang..
    btw, ellen tu ada singgah belog ira, n da visit dye blk.. tp xleh nk drop comment.. xtau la sbb loading ta hbs or ira xjump temp post comnt dye..huhuu.. thaxs to her sbb share psl malware tu.. kne gk smlm… hadooii..

    Reply
  • September 22, 2010 at 9:20 am
    Permalink

    cikTOm!!!! ira dtg jenguk hari ni… huhuu… taniah ye da menang..
    btw, ellen tu ada singgah belog ira, n da visit dye blk.. tp xleh nk drop comment.. xtau la sbb loading ta hbs or ira xjump temp post comnt dye..huhuu.. thaxs to her sbb share psl malware tu.. kne gk smlm… hadooii..

    Reply
  • September 22, 2010 at 9:57 am
    Permalink

    hehhehe….wah..bestnya..sukanya ellen bila kawan2 suma suka ngan apa yg ellen bagi..hehhe..korang nak melaram yer time gathering..ellen angkat satu beg besar ni dr sabah..wakakakak..

    Ira..hmm..nice to know u juga…ellen jadi dr malware kemarin..sapa nak bagi award ni..hahhaaa

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:19 am
    Permalink

    @anna:tenkiu dear…jom sama2 melaram time gathering tue..hihi..

    bertuah gak cik tom kenal anna yang peramah dan baik hati..luv u anna πŸ™‚

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:21 am
    Permalink

    @sweetsal: cik tom xjoin apa2 ga or contest lagi bulan 9 ni..tue semua yang bulan 8 hari tue..cik tom join time mood ga/contest dtg je..hihi..

    teruskan join..iinsyaAllah menang pasni..amin..

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:22 am
    Permalink

    @asmidar: ni Ga yang ellen buat…huhu..

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:23 am
    Permalink

    @nad: harap2 comel la..miahaha~

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:24 am
    Permalink

    @quaniza:cantik kan..jemput2 singgah blog ellen..hihi

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:27 am
    Permalink

    @ira: ira kena gak malware ek.cik tom sggh x detect apa pun..cam mana ellen??peramah kan??huhu…maybe tnet low kot..cik tom kdg2 camtu jugak..hihi

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:30 am
    Permalink

    wah.. tahniah

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:43 am
    Permalink

    @ellen:tue la semua suka..hihi..wah 1 bag besar..mesti ellen melaram abis-abisan ni..hik3 ;p

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:43 am
    Permalink

    @budak_nakal: tenkiu2..

    Reply
  • September 22, 2010 at 3:37 pm
    Permalink

    barang2 tu kalau kat Sabah mmg cantik2..
    ari pergi, kauh Hawa borong sakan.. dari hari pertama sampai blk..
    kaum Adam pun boleh terpengaruh πŸ™‚

    Reply
  • September 23, 2010 at 3:32 am
    Permalink

    @sop:ye ke??wah…bestnya kalo dpt pergi sabah..huhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE