Hadiah Giveaway dari Rubi, Syifa dan Ellen

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia…….


Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi singgah ke blog dan follow blog cik tom. Tapi sorry cik tom tak sempat nak follow up kesemuanya sekali oleh sebab internet yang slow dan busy dengan kursus. Pada yang bertanya cik tom belajar apa tue. Nanti cik tom akan update dalam entry akan datang ye. Kali ni cik tom nak update entry hadiah yang cik tom dapat dari join giveaway dari rakan-rakan blogger.


Hadiah pertama dari Rubi’s Creative Craft. Hadiah keychain rama-rama dan keychain handphone bentuk love yang ada nama cik tom. Cantik sangat. Cik tom sukakannya dan dah siap pakai kat handphone. huhu…. Cik tom doakan Rubi selamat melahirkan anak dan segalanya berjalan dengan lancar. Jom berkenalan atau berminat untuk tempah craft dengan klik BLOG RUBI.


Hadiah kedua ialah dari Syifa Punya Craft. Cik tom dapat hadiah plushie patrick dan pendrive kingston 2GB sekali dengan casing pendrive yang comel. Sebelum ni, cik tom dah ada spongebob. Sekarang spongebob dah ada kawan baru, patrick yang comel. Terima kasih ye syifa. Comel dan kreatif plushie tue. Jom berkenalan lebih lanjut dengan klik BLOG SYIFA.



Hadiah ketiga ialah wang tunai RM100 yang cik tom dapat dari ellen. Sebenarnya cik tom sepatutnya dapat hadiah voucher KFC bernilai RM100. Tapi atas sebab tertentu ellen tukarkan kepada wang tunai RM100. Thanks ye ellen. Jom berkenalan dengan klik BLOG MUMMYNEMO.

*****************************

Nak hadiah jugak?? Rajin-rajinlah join contest dan giveaway dari rakan-rakan blogger yang lain. Pada yang berminat untuk buat contest/giveaways, silalah telus dan jujur dalam menjalankan contest korang. Jangan jadi seperti “Dimanakah Janji Manismu Sayang“.

Jom join Contest Artikel Terbaik Pilihan Junko.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

45 thoughts on “Hadiah Giveaway dari Rubi, Syifa dan Ellen

  • January 24, 2011 at 11:49 pm
    Permalink

    tahniah cik tom! bnyk menang hadiah tu. best2

    Reply
  • January 24, 2011 at 11:54 pm
    Permalink

    wah…bestnya dapat hadiah, yang tak leh tahan nampak tu ialah hadiah patrick yang comel..ellen pun nak ler..hehee….tapi ellen tak join contest lagi, tak per la..bagi peluang pada orang lain..miahahahaa…[padahal takder rezeki kan…]

    Reply
  • January 25, 2011 at 12:24 am
    Permalink

    waah..sekali dapat banyak hadiah ek cik tom..murah rezeki =P

    Reply
  • January 25, 2011 at 12:28 am
    Permalink

    Banyak pulak cik tom dapat hadiah..he3. Kongsi boleh..wahahaha

    Reply
  • January 25, 2011 at 12:31 am
    Permalink

    ape lagi cik tom.. jom la belanja asada makan kfc dgn rm100 tu. hehe ;P

    Reply
  • January 25, 2011 at 12:44 am
    Permalink

    comel keychain 2…cute sangat…

    Reply
  • January 25, 2011 at 1:05 am
    Permalink

    tahniah, murah rezeki betul cik tom ni..:)

    Reply
  • January 25, 2011 at 1:09 am
    Permalink

    wahhhhh..banyak giler dapat hadiah..best2..tahniah cik tom tayam ^__^

    Reply
  • January 25, 2011 at 1:40 am
    Permalink

    wow byknya hadiah cik Tom, sy satu pun taraa…ellen, sy nk join awk punye kontest…wkkakaka

    Reply
  • January 25, 2011 at 2:01 am
    Permalink

    perghh..murah rejeki sis..ehehhe

    blnja aym radix bolehhh?;p

    Reply
  • January 25, 2011 at 2:31 am
    Permalink

    rezeki cik tom la tahun ni..
    hehhe..banyak2 join kontest lagi cik tom..
    hheheh

    Reply
  • January 25, 2011 at 2:53 am
    Permalink

    fuh!rm100?bestnya dapat…

    Reply
  • January 25, 2011 at 3:33 am
    Permalink

    tahniah ciktom..bertuah ciktom nih…

    slmt berkursus…

    Reply
  • January 25, 2011 at 4:33 am
    Permalink

    nak patrick tu blh ciktom?hehe.. tahniah ye..hehe

    Reply
  • January 25, 2011 at 5:37 am
    Permalink

    alahai teruja tengok patrick ngan spongebob sukanya.. tahniah cik tom murah rezeki tu hehe

    Reply
  • January 25, 2011 at 5:47 am
    Permalink

    Congrats Cik Tom ๐Ÿ™‚
    Kirim salam dengan Patrick…hehe

    Reply
  • January 25, 2011 at 6:11 am
    Permalink

    wah ciktom, mmg rezeki murah…tahniah ye…

    Reply
  • January 25, 2011 at 6:46 am
    Permalink

    Woah Cik Tom, murah rezeki. Tahniah tahniah ๐Ÿ˜€

    Reply
  • January 25, 2011 at 7:37 am
    Permalink

    Aiseh. manyaknye adiah dia menang…

    Reply
  • January 25, 2011 at 8:58 am
    Permalink

    Wah! lucky Cik Tom,dapat manyak hadiah..hehe..

    Reply
  • January 25, 2011 at 9:24 am
    Permalink

    banyak gak dapat gift..seronok giler lar ciktom..leh tengok wayang sebanyak 10 kali dengan rm100 tuh..haha

    tahniah ciktom.

    Reply
  • January 25, 2011 at 1:02 pm
    Permalink

    wah!!! cik tom2.. bestnya dpt adiah yaa.. nk jugakk… nk duit tu.bole?? hihihi =)

    Reply
  • January 25, 2011 at 1:41 pm
    Permalink

    murah rezeki cik tom
    selalu dapat gift yg best2 yek

    baik betul ellen bagi gift duit seratus..moga rezeki dia sentiasa murah

    Reply
  • January 25, 2011 at 3:08 pm
    Permalink

    bestnye….dpt byk adiah….hee~

    Reply
  • January 25, 2011 at 4:05 pm
    Permalink

    pergh! cik tom mmg luck ar! tahniah! ๐Ÿ˜€

    Reply
  • January 25, 2011 at 5:14 pm
    Permalink

    pergh…dapat duit RM100

    Reply
  • January 25, 2011 at 6:14 pm
    Permalink

    salam

    tahniah cik tom…rezeki tu =)

    Reply
  • January 25, 2011 at 6:31 pm
    Permalink

    tahniah cik tom! huk bertuah badan!

    Reply
  • January 26, 2011 at 2:24 am
    Permalink

    okeh. skang cik tom boleh belanja iqa.

    hehe

    Reply
  • January 26, 2011 at 10:11 am
    Permalink

    comelnya hadiah tu!+dapat RM100 lagi

    Reply
  • January 26, 2011 at 11:12 am
    Permalink

    huuuu bestnya cik tom…
    tahniah cik tom…

    Reply
  • January 26, 2011 at 4:18 pm
    Permalink

    ciktom selalu bertuah ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 26, 2011 at 4:42 pm
    Permalink

    tahniah tom..leh belanja lepas ni kan

    Reply
  • January 26, 2011 at 11:27 pm
    Permalink

    Hati membeku mengingatkan, kata janji manismu, woo.. Ku dilambung angan-angan, belaian.. eh? ternyanyi pula lagu, haha..

    Join2, jangan xjoin, ahakz..

    Reply
  • January 27, 2011 at 3:17 am
    Permalink

    wah dapat adiah? banyaknyer..best2

    Reply
  • January 27, 2011 at 5:31 am
    Permalink

    waaaaaa cik tom bestnyer banyak dpt GA…nak sikit hehehehe…

    Reply
  • January 27, 2011 at 12:16 pm
    Permalink

    Salam.. Hi Cik Tom, lama dah datang tinggalkan komen.
    Tahniah ye Cik Tom.. Murah rezeki Cik Tom dapat hadiah wang tunai & cenderahati.. ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 27, 2011 at 2:09 pm
    Permalink

    Congrats Cik Tom…byk betul menang tu..hehe

    Reply
  • January 27, 2011 at 3:24 pm
    Permalink

    bestnya dpt adiah.. comel2~ tahniah ye cik tom~~ ^_^

    Reply
  • January 27, 2011 at 4:13 pm
    Permalink

    cik tom,sy ni tak tamak gak..sy nak yg 100 tu je la..heheee tahniah sis^^

    Reply
  • January 28, 2011 at 3:38 am
    Permalink

    thniah cik tom!
    comelnye spongebob tu

    ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 28, 2011 at 7:35 am
    Permalink

    Bertuahnya kamu Tom. Dapat hadiah banyak. Rajin kamu masuk contest ni ya. Akak ni tak tau bila nak rajin joint contest ni.

    Reply
  • January 29, 2011 at 4:29 pm
    Permalink

    cmelnye plushie.. ๐Ÿ™‚

    Reply
  • February 2, 2011 at 1:47 pm
    Permalink

    taniah cik tom..
    semua hadiah dia best2 hehe
    jeles fatin ๐Ÿ˜€ wee ๐Ÿ˜€

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE