Hadiah Kupon KFC Percuma

Salam.. Alhamdulillah pihak jobdirumah bermurah hati bagi cik tom 2 kupon KFC Snack Plate percuma. Asalnya cik tom ada hubungi pihak JDR minggu lepas untuk bertanyakan mengenai JDR. Tak sangka pulak pertanyaan cik tom kali ini langkah kanan bila mana pihak JDR respon pertanyaan serta maklumkan ada kupon KFC lebih nak bagi hadiah kat cik tom sebagai tanda penghargaan promosi JDR.

Kupn KFC percuma
Kupn KFC percuma

Sempena bulan Disember, JDR sediakan bonus hadiah wang tunai untuk di menangi. Ianya terbuka kepada semua agen affiliate JDR & penyertaan adalah automatik. Cara penyertaan ialah memperkenalkan 10 client baru melalui link affiliate anda dari tarikh 1/12/2012 sehingga 31/12/2012. Hadiah untuk 6 pemenang bertuah ialah;

Hadiah Utama    – RM1500 x 1
Hadiah Saguhati – RM100 x 5

Alhamdulillah cik tom dah lepas syarat penyertaan. Cuma cik tom tak sure pulak macam mana cara pemenang dipilih. Adakah berdasarkan jumlah terkumpul client atau cara cabutan bertuah macam peraduan kupon KFC sebelum ini. Harap ada rezeki kali ini. amin..

Sesiapa yang nak join jugak masih belum terlambat untuk daftar dan promosi di blog, facebook, twitter, email dan sebagainya. Last date 31 Disember 2012. Pada yang berminat nak join tapi belum mendaftar boleh klik menu “affiliate” di website>> Jobdirumah.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

31 thoughts on “Hadiah Kupon KFC Percuma

    • December 11, 2012 at 10:22 pm
      Permalink

      syukur..mmg kenyang tu..huhu

      Reply
  • December 10, 2012 at 3:15 pm
    Permalink

    wah, dapat makan kfc percuma tu.. hihi.. tahniah, mesti byk masuk kan.. hihi

    Reply
  • December 10, 2012 at 4:23 pm
    Permalink

    wahhh, ciktom guna google url lah, heheh, good

    Reply
  • December 10, 2012 at 6:41 pm
    Permalink

    syu dah lama join jgk..thniah dpt kupon ye ciktom.

    Reply
  • December 10, 2012 at 9:14 pm
    Permalink

    Terima kasih ciktom tolong sampaikan. Nak join jugaklah. Harap nuffnang, belum dpt hasilnya lg.

    Reply
  • December 11, 2012 at 12:59 am
    Permalink

    Tahniah ciktom!

    Reply
  • December 11, 2012 at 1:17 am
    Permalink

    Murah rezeki Cik Tom. Tahniah!

    Reply
  • December 11, 2012 at 11:10 am
    Permalink

    Bestnya dapat kopun KFC percuma tu. Boleh dua kali makan takpun belanja kwan satu kupon..

    Reply
  • December 11, 2012 at 11:44 am
    Permalink

    best la dapat kupon tu. leh makan banyak-banyak.

    Reply
  • December 11, 2012 at 8:49 pm
    Permalink

    hadiah yg sangat lumayan.. gud luck

    Reply
  • December 11, 2012 at 11:43 pm
    Permalink

    whoaaa..nak satu ciktom ..hehee

    Reply
  • December 12, 2012 at 2:03 am
    Permalink

    dulu tempat saya bekerja selalu juga kasi baucer kfc kepada mereka yg rajin o.t . tapi skrg dah cut kos, tak ada lagi baucer kfc ni

    Reply
  • December 12, 2012 at 4:57 pm
    Permalink

    boleh lah belanja yer cik tom…:)

    Reply
  • December 12, 2012 at 5:56 pm
    Permalink

    Ada 2 tu. Boleh lah belanja yang tersayang sekali. 😀

    Reply
  • December 13, 2012 at 10:09 am
    Permalink

    Tahniah Cik Tom. Ratu affliate betullah

    Reply
  • December 14, 2012 at 12:23 am
    Permalink

    tahniah hehehe
    letih dah dok ucap tahniah
    bila nak belanja entah hehehe
    jgn mare gurau je 🙂

    Reply
  • December 15, 2012 at 1:44 pm
    Permalink

    dah lama takbeli kfc sendiri. selalu ada org belanja.
    saya suka makan burger..ayam kurang sikit

    Reply
  • December 16, 2012 at 8:40 am
    Permalink

    Hehehe..sy pun ada terima jugak tawaran mcm ni..tapi rasanya kalau sy buat promosi pun tak ada yang nak masuk..sebab mereka tak percaya pada kata-kata sy.,.haha..tak apa lah..sekadar menjadi pemerhati jer,..mana tahu cik tom dapat juara tu..huhu

    Reply
  • December 16, 2012 at 2:38 pm
    Permalink

    Alhamdulillah..tahniah ciktom. dapat juga kupon KFC percuma. untuk cabaran terbaru ni saya masih belum cukup syarat lagi .. kena usaha lebih lagi ni..dapat hadiah pertama kan best…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE