Hadiah Misteri Istimewa dari Titan Kacak

Alhamdulillah cik tom tersenarai dalam 10 Blogger-blogger kacak yang berpengaruh | EarnCent.com. Cik tom menang tempat ketiga bagi kategori 3 Artikel Berpengaruh Earncent.com dari blog Titan Kacak;  dan juga bonus menang entry kategori SEO. Cik tom dah dapat wang tunai rm30 dan juga hadiah misteri dari blogger titan kacak. Ramai yang tertanya-tanya dan tak sabar nak tahu apa hadiah misteri lagi istimewa dari titan. Jeng.. jeng.. jeng… Tue kat bawah hadiahnya. Special tak???

|
|
|
|
|
|

Bantal love

Sweet tak hadiah dari titan ni? Konpem cair la mana gadis comel yang dapat hadiah bantal love ni. Jangan jelous tau yang lain. hehee…

Opss…. titan jangan marah ye. Cik tom gurau je. Silap upload gambar pulak. hik3… Haaa ni hadiah misteri istimewa dari titan.

|
|
|
|
|
|

Buku Conteng-contengMasa first dapat hadiah buku conteng-conteng tue. Terlintas hati cik tom, aiks titan ni bagi hadiah buku kartun? Apa yang specialnya?? Tapi bila cik tom buka, selak dan baca helai demi helaian buku conteng- conteng ni. Wow memang special hadiah ni. Mengimbau kembali kenangan cik tom masa kecil2 dan belajar dulu. Buku conteng-conteng ni rasa cam diary hidup cik tom pulak bila baca sebab mostly kisah dalam buku ni memang pernah cik tom alami sendiri. Senyum sorang-sorang cik tom baca sebelum tidur. Memang sweet dan istimewa sangat hadiah ni. Thanks titan!

Dalam banyak2, ini antara yang part cik tom paling suka iaitu pesanan dari emak. Jangan buat itu ini nanti rosak baju, mata dan kusyen kerusi. Tau2 jelah kalau emak kita dah start membebel macam mana kan? hehee…

Mak pesan jangan buat

Part yang ni pun paling cik tom ingat sekali. meja cik tom kat sekolah dulu memang takde rupa meja. Dah jadi papan notis tak berbayar. hehe.. Atas meja tue ciktom lekat sampul hadiah pastu balut pulak dengan sampul plastik. Kemudian, cik tom letakkan jadual harian, gambar keluarga, kata-kata hikmah, tarikh penting dah hampir semualah atas meja. Memang meriah.

Kelas kimiaBanyak lagi yang best-best dalam buku ni. Mengimbau kenangan lama dan juga baru. Sebab dalam buku ni ceritakan kisah dari kecil, belajar sampailah kerja. Kisah kucing comel pun ada jugak. Kalau ada kisah kura-kura lagi cun.

Sekarang Titan buat pertandingan terbaru lagi bagi tahun 2012 dan yang pasti pertandingan kali ini lagi kacak dan bertambah mantap. Pertandingan baru ialah Pertandingan Pengalaman kena denda di Sekolah. So pada yang berminat jangan lepaskan peluang ye.

Agak-agak mana satu gambar titan kacak dalam gravatar ni???huhu…

Titan Kacak

p/s: Alhamdulillah permulaan awal tahun 2012 ini cik tom menang 3 hadiah dari giveaways dan contest. Tengah tunggu hadiah yang lain sampai. Cek nuffnang ke 4 pun dah sampai 2 hari lepas. Cek ke 5 baru je claim last week walaupun xdelah banyak sangat. ^_^

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

54 thoughts on “Hadiah Misteri Istimewa dari Titan Kacak

  • January 14, 2012 at 3:40 am
    Permalink

    yang paling kacak tu la aku. haha..

    Reply
    • January 14, 2012 at 5:22 pm
      Permalink

      pengawas tue ek??heee…wah siap 1st komen lg…xtidur ke malam2??hehee…

      Reply
  • January 14, 2012 at 8:58 am
    Permalink

    wahh..tahniah!!
    murah rezeki byk menang..

    Reply
    • January 14, 2012 at 6:01 pm
      Permalink

      thanks ujie..rezeki yang Allah bagi awal tahun 2012..semoga ujie dan kawan2 pun sama..dimurahkan rezeki dan bertambah happy..amin..

      Reply
  • January 14, 2012 at 9:48 am
    Permalink

    Sweet mmg sweet…pmpn mmg suka bantal bentuk love yer?

    Reply
    • January 14, 2012 at 5:32 pm
      Permalink

      pmpn mmg suka semua jenis bantal kot…tersusun atas katil..heee…

      Reply
  • January 14, 2012 at 10:42 am
    Permalink

    Tahniah Ciktom

    Reply
  • January 14, 2012 at 11:41 am
    Permalink

    alhamdulillah…
    dapat rezeki awal tahun…
    baca post cik tom pasal kontest titan hari tu pun tau dah cik tom boleh menang..:)

    Reply
    • January 14, 2012 at 6:21 pm
      Permalink

      wow akak jadi nujum pak belalang ke akak?hehe…thanks akak..

      Reply
  • January 14, 2012 at 11:54 am
    Permalink

    salam ciktom.. ciktom sellau menang..
    jeles nih.. hehehe..

    tahniah yer ciktom.. 🙂 murah rezeki ciktom..

    Reply
    • January 14, 2012 at 6:05 pm
      Permalink

      salam ladybird..alhamdulillah kali ini rezeki ciktom..mana tau lain kali rezeki lady pulak..

      Reply
    • January 14, 2012 at 6:00 pm
      Permalink

      alhamdulillah harap makin murah rezeki lain lagi dan buat semua rakan blogger jugak.

      Reply
  • January 14, 2012 at 3:27 pm
    Permalink

    Tahniah cik tom…pas habis bc tu pas kt yas lak ehh…hehehe
    Err…nampak cam dh bg intro tuk kena denda jerr tu…hehehe

    Reply
    • January 14, 2012 at 5:59 pm
      Permalink

      thanks yas…betul ke nak baca?heee…
      intro denda xde lagi la..tgh mengarang..insyaAllah malam ni publish..

      Reply
  • January 14, 2012 at 4:34 pm
    Permalink

    wahh, tahniah cik tom! banyak nya dapat hadiah. huhu.

    Reply
    • January 14, 2012 at 6:19 pm
      Permalink

      thanks aim..br dpt 1 hadiah..yang 2 lagi belum dapat..

      Reply
  • January 14, 2012 at 5:04 pm
    Permalink

    haa klu yg love apa slah cik tom blh aja hee.kata org asal beri tu ikhlas org bukan kira apa brg seklipun hik..hik…

    Reply
    • January 14, 2012 at 6:19 pm
      Permalink

      hehee….bantal tue adik cik tom yang hadiahkan…

      Reply
  • January 14, 2012 at 5:05 pm
    Permalink

    syukur menang rasa bunga dlm taman mau siram2 lagi tak hujung mmgu nui heee..

    Reply
    • January 14, 2012 at 5:57 pm
      Permalink

      alhamdulillah memang syukur menang..harap ada rezeki lagi utk contest2 or giveaways lain..suri xmo buat contest jgk ke?hee..

      Reply
    • January 14, 2012 at 6:22 pm
      Permalink

      memang best..jomlah join contest baru dari titan kacak!

      Reply
  • January 14, 2012 at 6:28 pm
    Permalink

    wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! 😀

    Reply
    • January 15, 2012 at 1:58 pm
      Permalink

      thanks komen…hrp ni bukan spam komen..huhu

      Reply
  • January 14, 2012 at 6:28 pm
    Permalink

    eh ader contest lagi ker dari titan, jap nak tgk, kalau best saya join

    Reply
    • January 14, 2012 at 9:20 pm
      Permalink

      yup ada contest terbaru, pertandingan pengalaman kena denda di sekolah. jom join. cik tom publish lewat malam ni..

      Reply
  • January 14, 2012 at 8:58 pm
    Permalink

    Tahniah cik tom
    rezrku awal tahun dah melimpah limpah tu 🙂

    Reply
    • January 15, 2012 at 1:57 pm
      Permalink

      thanks sop..
      alhamdulillah rezeki cik tom kali ni.

      Reply
  • January 14, 2012 at 10:08 pm
    Permalink

    tahniah ciktom….semoga ia akan menjadi perangsang untuk lebih berjaya…

    Reply
  • January 14, 2012 at 10:34 pm
    Permalink

    wah.. tahniah cik tom…
    mmg hebat la cik tom nie…..jelous I taw…he.he.he..

    Reply
    • January 15, 2012 at 2:31 pm
      Permalink

      thanks hairul..xdelah hebat pun..menang no 3 je ni pun..hee

      Reply
  • January 15, 2012 at 12:19 am
    Permalink

    Serius ingat Titan beri hadiah bantal berbentuk hati memang cair wanita. Barulah nama si pencinta wanita.

    Nasihat kepada Titan lain kali beri hadiah bantal berbentuk hati untuk wanita yer. 🙂

    Reply
  • January 15, 2012 at 2:03 am
    Permalink

    untunglah dia..tak pena menang pun lagi ni..heeehee

    #cek dah sampai,sy p terenganu ciktom..hehee

    Reply
    • January 15, 2012 at 1:56 pm
      Permalink

      ye ke xpernah menang?mesti xpernah menang sebab xpernah join contest kan??ciktom xpernah nampak pun achie join..heee
      ok jom2 pi terengganu tapi cik tom kat pilah, n9..

      Reply
  • January 15, 2012 at 9:14 am
    Permalink

    baca buku tuh mesti tak bosan sebab bergambar.

    Reply
    • January 15, 2012 at 11:37 am
      Permalink

      betul2..memang xbosan sebab bergambar..

      Reply
  • January 15, 2012 at 12:44 pm
    Permalink

    huyooo..bantal love…ngeh3x

    Reply
    • January 15, 2012 at 1:09 pm
      Permalink

      tunggu titan bg bantal love tue kat farah..hik3

      Reply
  • January 15, 2012 at 8:58 pm
    Permalink

    sedang dok fikir juga ni nak masuk pertandingan baru tu
    nak dapat hadiah misteri gak la
    haha

    Reply
    • January 15, 2012 at 9:16 pm
      Permalink

      jom la join tehr…tehr lagi hebat..blog mantap..jom join pertandingan kena denda di sekolah…

      Reply
  • January 16, 2012 at 12:53 am
    Permalink

    wah, macam menarik je buku tu..buat pengulik tidur..hehe

    Reply
    • January 17, 2012 at 12:53 am
      Permalink

      memang menarik sebab buku ni bergambar setiap muka surat..seronok baca sambil tengok gambar..heee

      Reply
  • January 18, 2012 at 12:13 am
    Permalink

    ohh, inilah hadiah misteri tu..

    Reply
    • January 23, 2012 at 1:50 pm
      Permalink

      yup..inilah hadiah misteri dari titan…hee

      Reply
  • January 18, 2012 at 12:39 pm
    Permalink

    terkejut gak memula ingtkan bantal love tu yg cik tom dpt..tp rupa2nya buku kartun tu..cam menarik je..

    Reply
    • January 23, 2012 at 8:40 pm
      Permalink

      gurau2 je tue chii…memang menarik buku conteng2 ni..berbaloi kalau beli…

      Reply
  • January 29, 2012 at 9:37 am
    Permalink

    wah dah claim cek nuff erk..bagusnya..sy baru layak dua kali eheheheh

    Reply
    • January 29, 2012 at 8:05 pm
      Permalink

      2x dah kira hebat tue..ada ramai yang dah bertahun tapi xdapat nak cash out lagi.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE