Handphoneku…Handphonemu Jua..

Hi semua.. Sebenarnya entry ni dah lama ada dalam draft tapi asyik terlupa publish. Nak share cerita pasal adik yang bongsu, Ika. Ika ni memang suka guna handphone cik tom buat main game dan dengar lagu. Kadang2 siap berbalas mesej dengan kawan lagi. Tapi ada 1 kes ni, ika ni dulu mesej someone yang cik tom just letak mr.x ye.

Ika : Awak betul sayang tak kak saya
Mr.x : Btul2…Kenapa?
Ika : Tanya saje je
Mr.x : Isk2…ada plak tanya saje camtu…
Ika : Betul tak ada apa_apa tanya sajalah
Mr.x : Dia tgh watpe?
Ika : Dia tengah tidur
Mr.x : Owh..letih sgt ari ni eh…ika ke ni?
Ika : Ya kenapa
Mr.x : Ok plak sms…smlm malu2 je…
Ika : Saje je buat malu
Mr.x : Dia da lama tidur?
Ika : Pukul sembilan tadi
Mr.x : Owh ok…
Ika : Ok la lapar nak pergi makan nasi
Mr.x : Ok ada kerja nak buat jugak ni…

Mesej ni dah lama masa 14/6/2010. Mesej tue ori tanpa sebarang tokok tambah. Kalau korang sedar mesej ika tue skema je ayat dan takde fullstop. Sebenarnya my sis, ika tipu mr.x sebab masa tue cik tom tak tidur lagi. Itu pun nasib baik cik tom sedar tengok dalam inbox dan sent item sebab dulu ika ni tak reti lagi delete mesej. Sekarang apa-apa mesej kalau dia guna mesti delete terus.

Jom tengok muka adik cik tom ni comel tak?? Ada comel macam tomato??

adik sayang

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

37 thoughts on “Handphoneku…Handphonemu Jua..

  • October 21, 2010 at 11:11 pm
    Permalink

    cik tom…so cute la… πŸ™‚

    Recent Post "Budak2 ni buat hal lagi……"

    Reply
  • October 21, 2010 at 5:49 pm
    Permalink

    bulat comey cam tomato.. πŸ˜€
    brapakah umur beliau..

    Reply
  • October 21, 2010 at 6:14 pm
    Permalink

    mmg comel pipinya seperti tomato..
    nak tarik bole..hehe

    Reply
  • October 21, 2010 at 6:29 pm
    Permalink

    hehehe.memang mcm tomato..cumellll..bape taon ni?

    Reply
  • October 21, 2010 at 7:52 pm
    Permalink

    hehehe… cam tomato kiutnye…
    kecik2x da pandai kidnap enpone org ye..

    Reply
  • October 21, 2010 at 8:10 pm
    Permalink

    kidnap beliau.. kidnapp…. jaga elok2.. esok nufa nk culik.. hehehhe

    Reply
  • October 21, 2010 at 8:37 pm
    Permalink

    comelnya ika, ellen nak cium pipinya yang gebs tu….hahahaa…salam untuk Ika ya…

    Reply
  • October 21, 2010 at 10:34 pm
    Permalink

    la kiutnya dia cik tom….hehehe

    Reply
  • October 21, 2010 at 11:12 pm
    Permalink

    p/s:

    Cik Tom nanti nak minta tolong tukar link akak yg lama ke yg baru yea..tq..

    || Rumah Ku Syurga Ku ||

    url lama : syamila02.blogspot.com
    url baru : syamilamohd.com

    Reply
  • October 21, 2010 at 11:13 pm
    Permalink

    Ni motif tunjuk adik ka tunjuk mesej? ahakz..

    Reply
  • October 22, 2010 at 12:01 am
    Permalink

    Macam pernah ku nampak tapi di mana ya…

    Reply
  • October 22, 2010 at 12:20 am
    Permalink

    wah!same2, ade cm tomato:DD
    umuq bape??

    Reply
  • October 22, 2010 at 12:43 am
    Permalink

    hahahahaha.. kelakar je dia ni.. boleh plak dia buat macam gitu.. tau plak nak tanya soalan tu.. hehe… comel!

    Reply
  • October 22, 2010 at 12:45 am
    Permalink

    alahai comelnye…
    cantik..cam kakak die gak

    Reply
  • October 22, 2010 at 1:02 am
    Permalink

    aduiiiiiiiii comelnya, kirim salam ya dengan adik cik tom, nak cubit ni, ekekeke! πŸ™‚

    Reply
  • October 22, 2010 at 1:39 am
    Permalink

    comelnya adik cik tom!!!

    Reply
  • October 22, 2010 at 1:51 am
    Permalink

    hehehhe..cm ank mksu qiqi….comeiiiiiiii…

    Reply
  • October 22, 2010 at 2:03 am
    Permalink

    mmg cumil…
    nak picit pp adek ko ley x tom??
    aku suke sms tu da lame tp ko tetap egat ya..huhu

    Reply
  • October 22, 2010 at 2:25 am
    Permalink

    awatt la ika tuh msg pki fon cik tom? ehhe..

    Reply
  • October 22, 2010 at 2:39 am
    Permalink

    eheh, kiut nyer dia, gewam nengok pp nyer tuh…. πŸ™‚

    Reply
  • October 22, 2010 at 2:58 am
    Permalink

    ala, kiutnya!!!!!!

    kem salam dia ek!!! cakap dia bebila meh la main SMS ngan kak pia lak…. =)

    Reply
  • October 22, 2010 at 3:35 am
    Permalink

    skang dia dah pandai padam msj ye..hehe..comey nya dia…chubby..nk picit2 pp dia..;)

    Reply
  • October 22, 2010 at 4:11 am
    Permalink

    amboi..
    gebunya pipi ..
    meh nak gigit sikit!!

    Reply
  • October 22, 2010 at 4:21 am
    Permalink

    hoho tomato girl!! comelΒ².. ;D

    Reply
  • October 22, 2010 at 4:28 am
    Permalink

    nakal die yer..memang nak kene cubit

    Reply
  • October 22, 2010 at 4:39 am
    Permalink

    comel mcm ecah x?wakakkaa…*perasan..
    haha..

    umo bape ni ciktom?

    Reply
  • October 22, 2010 at 4:40 am
    Permalink

    comel mcm ecah x?wakakkaa…*perasan..
    haha..

    umo bape ni ciktom?

    Reply
  • October 22, 2010 at 4:59 am
    Permalink

    ahahaha, adik cik tom ni dah jd PA cik tom. kemain lagi bls kan msg kakak dia.

    muka boolat. comel πŸ˜€

    Reply
  • October 22, 2010 at 5:55 am
    Permalink

    Comel sangat…
    meh sini nak cubit sikit…

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:27 am
    Permalink

    ha5.. Comel lah ciktom! Hu5..

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:29 am
    Permalink

    feewiit! comel adik cik tom πŸ™‚

    Reply
  • October 22, 2010 at 9:45 am
    Permalink

    hehe comel dan chubby. πŸ™‚

    Reply
  • October 22, 2010 at 9:54 am
    Permalink

    memang comel pun adik cik tom ni..senyuman nya tersangat la manis..

    Reply
  • October 22, 2010 at 11:29 am
    Permalink

    cutenyer… πŸ™‚

    Reply
  • October 29, 2010 at 8:16 am
    Permalink

    @kepada semua yang komen;

    tenkiu pada yang komen dan puji adik cik tom..adik cik tom ni memang comel+pipi gebu..haha…

    umur adik cik tom ni 11 tahun..

    tak boleh cubit pipi dia sebab adik cik tom ni garang..hahaha

    Reply
  • Pingback:Sambutan Hari Lahir Emak dengan BBQ - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE