Hanis Zalikha | Blogger, Pelajar dan Model Cun Yang Famous Dan Meletup

gambar hanis zalikha cantik dan cun

Siapa yang tak kenal Hanis Zalikha seorang blogger, pelajar serta model yang cantik dan cun melecun ni. Cik tom memang di awal berblog lagi dah mengenali blog Hanis Zalikha sebabnya adik, Miss Yaty memang minat giler dengan Hanis ni. So, masa mula berblog memang yaty dah tunjuk blog ni kat cik tom. Memang blog Hanis ni hebat. Lagi hebat hari ni punya suratkhabar Metro menyatakan Hanis Zalikha antara 10 individu paling dicari dalam Google Malaysia mengalahkan Siti Nurhaliza. Tahniah ye Hanis.


Maybe ramai yang cakap berita ni dah lapuk or ramai lagi blogger pun buat entry yang sama. Tapi takpelah cik tom pun tak nak lepaskan peluang cerita pasal Hanis Zalikha jugak sebab cik tom pun minat Hanis Zalikha ni. hehe… Sis cik tom selalu cerita yang Hanis Zalikha ni dah la cantik, pandai pulak tue. Salah seorang pelajar UiTM Segamat, Johor yang dapat tajaan dari JPA.

hanis zalikha mengalahkan siti nurhaliza

Hanis Zalikha ni seorang perempuan yang caring, suka budak-budak, pandai masak dan macam2 lagi pujian melambung2. hehe.. Memang blog Hanis Zalikha ni best. Cik tom paling suka header blog Hanis. Comel sangat. Semua entry Hanis pun memang gaya penceritaan menarik. Biasa jadi silent readers je. hehe… Jom jenguk blog Hanis Zalikha kat SINI.

p/s: sori ye semalam dan siang tadi tak online.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

47 thoughts on “Hanis Zalikha | Blogger, Pelajar dan Model Cun Yang Famous Dan Meletup

  • December 19, 2010 at 1:23 pm
    Permalink

    ramai gile buat review psl hanis zalikha arini. huhu..

    yelakan. even die sorang model, cantik. tp die bijak gile..

    blog die pon sempoi je..

    Reply
  • December 19, 2010 at 1:32 pm
    Permalink

    salam

    Seronok jadi org femes..cantik lak tu

    Reply
  • December 19, 2010 at 1:35 pm
    Permalink

    best kan hanis zalikha ni. pandai pulak tu. miza selalu terjah blog dia sebab dia banyak kongsikan info menarik. hehehe

    Reply
  • December 19, 2010 at 1:42 pm
    Permalink

    Oh Hanis Zalikha.. Mula tertarik tentang nak wat blog setelah baca artikel di BH tentang dia ni.. tp secra jujurnya.. jarang2 msuk blog dia.. haha..

    Reply
  • December 19, 2010 at 1:44 pm
    Permalink

    hehe.cik tom, psl gathering tu caner eyk?

    btw, iqa kne tegur kt komen sbb tak folo. sedih.. kalau iktkan entri tu auto post utk akan dtg.tp tak tahan la smpn lame2.. huhu

    Reply
  • December 19, 2010 at 1:57 pm
    Permalink

    blog cik tom pun best jugak 🙂

    Reply
  • December 19, 2010 at 2:15 pm
    Permalink

    cik tom..kalau ada masa contact iqbal k..hehe..btw,cik hanis zalikha nie lawa..terpesonalah..hehe

    Reply
  • December 19, 2010 at 2:20 pm
    Permalink

    salam

    lorl cik tom..syira tak berapa kenal dia…

    tapi kan, kita minat pic yang sama….

    syira pun buat n3 tadi pilih gambar tu ..heheh

    Reply
  • December 19, 2010 at 2:47 pm
    Permalink

    kal0 hanis zalikha baca ni c0nfirm nanges tharu..hehe..
    ika x knal p0n sape hanis ni,baik sbg m0del atau bl0gger..ika barruuu je tau..huhuk..agak ktinggalan la ika ni kan cikt0m..

    Reply
  • December 19, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    Tak sangka kan. Dia hampir menjadi perempuan yang sempurna. Pandai, cantik. Hehe. Tak semua model berpelajaran tinggi macam dia. Hiks 😉

    Reply
  • December 19, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    sy pon suke blog dia.. dia pon cntek ! ! best !

    Reply
  • December 19, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    baru je follow blog hanis.. lawa ye

    Reply
  • December 19, 2010 at 2:57 pm
    Permalink

    ish. sab bru kenal die. haha.
    cess..dh kalah an datok siti..huh. marah nie..hee

    Reply
  • December 19, 2010 at 2:57 pm
    Permalink

    seingat akak baru sekali baca blog dia..heheh..

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:01 pm
    Permalink

    mesti terjah ni…tak pernah tahu pun psl hanis ni…

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:03 pm
    Permalink

    baru kenal hanis zalikha nie dlm blog. blog sapa ntah aritu yg duk citer,tp skang makin byk pulak entry ttg dia nie

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:06 pm
    Permalink

    Memang cantik Hanis ni kan…dah lah cantik , pandai plak..bertuahnya badan..hehe

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:06 pm
    Permalink

    cik su pernah gak baca pasal hanis zulaikha nie.. best gak blog dia.. memang dia cun dan meletop.. tapi cik su tak ske sangat tengok header blog dia. serabut

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:09 pm
    Permalink

    sumpah sy xkenal sape hanis zalikha ni..
    skang ni baru knal.. hehe..

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:12 pm
    Permalink

    ooo..masuk metro ke..padan la..hari ni je nak dekat berapa entry ML baca psal hanis zalikha paling tinggi search dekat google.kekeke..skrg baru faham =)

    Takpe,cik tom femes di hati ML.Awww~ =D

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:36 pm
    Permalink

    yup..dia btul2 cntik n humble je..blog idzyani kawan dia pun besh.:)

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:41 pm
    Permalink

    betol betol ^^
    suka jugak Hanis nie ..
    pandai laaa …

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:55 pm
    Permalink

    ha'ah cantik n cute.. terpikat pacik..

    tom pun cantik ape..(kipas sikit nak ajak dating punya pasal)

    eh..nnti delete komen ni..malu plak nanti orang ingat ada skandal :p

    dah dapat keje?

    Reply
  • December 19, 2010 at 3:57 pm
    Permalink

    sy kenal dia dari belom strat berblog lagi.. tu pon pasal hanis zalikha keluar surat kabar.. dia mmg gempak pon.. cntek pulak tuuu!

    Reply
  • December 19, 2010 at 4:00 pm
    Permalink

    @Miza YusofSaya menkagumi rupa paras gadis Melayu asli dan she is smart 🙂

    Reply
  • December 19, 2010 at 4:04 pm
    Permalink

    dia nie dr nobody jadi somebody 🙂

    Reply
  • December 19, 2010 at 4:25 pm
    Permalink

    sy pun suka hanis zalikha..
    mmg cukup pakej lah dia tu kan..
    setuju sgt pasal header dia.. mmg comelll 😀

    Reply
  • December 19, 2010 at 4:26 pm
    Permalink

    hihi…suka tgk die..=)

    Reply
  • December 19, 2010 at 5:16 pm
    Permalink

    cik tom..
    macam mana nak buat kotak2 kat menu side bar tu??akak tak de kotak2 la..
    rasa semak je..

    Reply
  • December 19, 2010 at 5:27 pm
    Permalink

    ramai yg buat entry pasal dia ari ni..
    sbb keluar metro kan?
    harap2 boleh jadi meletup cam beliua.. kan cik tom>? huhuh

    Reply
  • December 19, 2010 at 5:40 pm
    Permalink

    wa.cantik zalika ni..xlame lagi cik tom pn jadik cam die gak yeh..teruskn usaha

    Reply
  • December 19, 2010 at 5:53 pm
    Permalink

    suke gak Hanis, tp sedih dia dh kalahkan Siti..emiey suke sgt Siti Nur Haliza!

    Reply
  • December 19, 2010 at 6:03 pm
    Permalink

    kerja keras ciktom…kot2 leh jadi model google malaysia lak…support ciktom awal2…(hanis memang cun pon)

    Reply
  • December 19, 2010 at 6:48 pm
    Permalink

    dah lama jadi silent reader blog hanis zalikha.. nk komen rasa segan pulak.. diminati ramai la katakan~

    Reply
  • December 19, 2010 at 7:41 pm
    Permalink

    sape tahu cik tom nanti pun leh jadi lebih dari hanis zalikha, kan.. kan..

    😉

    Reply
  • December 19, 2010 at 8:51 pm
    Permalink

    pengaruh kuat giler neih.. haha

    Reply
  • December 19, 2010 at 11:32 pm
    Permalink

    hanis tak sombong… sebab tu ramai orang suka… tak macam sesetengah tu… rasa macam dah popular… kan kan 🙂

    Reply
  • December 20, 2010 at 1:51 am
    Permalink

    berminat nk kenali dia dgn lebih rapat~

    Reply
  • December 20, 2010 at 2:44 am
    Permalink

    hebat.. dia mesti ada kekurangan.. tp, dia berjaya tutup kekurangan dia tuh dgn kelebihn yg dia ada.. sepatotnya mcm tu la yg kita perlu buat.. jadikn kelemahan kita sbg batu loncatan utk ke arah yg lebih bagos.. ^_^

    p/s: keen xkenal sgt dia nih.. teruk kn?? hik3~ ^_^

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:06 am
    Permalink

    best bca blog dia..gaya penceritaan menarik..:)

    Reply
  • December 21, 2010 at 5:28 am
    Permalink

    saya suka blog HANIS ZALIKHA…..

    Reply
  • December 21, 2010 at 7:35 am
    Permalink

    masa gi rmh dia masa birthday dia aritu, dia bkn shj cantek tp menarik. ada gambar2 dia kt belog akak. mama dia pun penah ke rmh akak. gi arr carik kt belog akak cik tom. hehe ..

    Reply
  • September 25, 2011 at 2:08 pm
    Permalink

    syamim start blogging,
    mmg byk sgt dengo pasal hanis zalikha ni. tp x prnh pegi blog die….

    Reply
    • October 2, 2011 at 11:00 pm
      Permalink

      hanis zalikha ni memang famous sebagai model dan blogger yang cun..hee..entry hanis ni pun banyak..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE