Happy Birthday Achie Woofer Storm Crew

 

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia………………

Fuh lama tak update entry. Lepas balik bercuti di pulau redang 13/3/2011, cik tom terus balik rumah cuti seminggu. Semalam baru balik hostel untuk sambung kursus. Semua entry dari tarikh 6/3-13/3/2011 pun autopublish punya version. Kepada semua yang komen tanya soalan tutorial semenjak 2 minggu lepas, nanti cik tom reply ye. Sorry lambat. huk3…
Cik tom curik masa jap update nak wish besday kat salah seorang blogger yang cik tom sayang iaitu achie pemilik blog woofer storm. Happy birthday kepada achie. Semoga sentiasa ceria dan sukses dalam dunia blogging.

 

 

kek bithday 3 tingkat

Credit pic: happy birthday wish

Achie… terimalah hadiah besday cookies yang cik tom beli khas buat achie.. hehehe ;))

Credit pic: cookies happy birthday

dan ini pulak kek coklat lembap yang best!

Credit pic: kek bithday coklat

 

Thanks ye achie sebab selalu jenguk blog cik tom walaupun sekarang jarang update. Pastu rajin baca entry lama cik tom. huhuhu.. Cik tom pernah review blog achie kat entry; Woofer Storm Di Serang Anonymous [Blog Review]. Pada yang nak kenal lebih lanjut, jom klik lelaju kat ACHIE aka WOOFER STORM. Psttt…achie… bila nak buat jamuan celebrate besday??

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

70 thoughts on “Happy Birthday Achie Woofer Storm Crew

  • March 20, 2011 at 6:36 am
    Permalink

    hapy besday to you….semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki hendaknya….

    Reply
  • March 20, 2011 at 6:51 am
    Permalink

    la.bday achie hari ni ye?nak g terjah dialah.huhuhu..

    Reply
  • March 20, 2011 at 7:00 am
    Permalink

    Assalam…alhamdulillah ciktom selamat…kebetulan ari ciktom pi pulau sama dgn ari gempa bumi/tsunami jepun…owh ciktom cuti panjang rupanya…hu3 beshnya…

    Reply
  • March 20, 2011 at 7:01 am
    Permalink

    Owh dh terlupa…ucapan selamat panjang umur kepada blogger woofer storm…tahniah tahniah…he3

    Reply
  • March 20, 2011 at 7:19 am
    Permalink

    teliur tengok kek tu ;D

    Reply
  • March 20, 2011 at 8:14 am
    Permalink

    wahhh happy birthday..
    siap ada kek lagi..huhu

    Reply
  • March 20, 2011 at 8:36 am
    Permalink

    dah masuk umur 23 kena la buat perangai elok sikit..
    hhehehh

    Reply
  • March 20, 2011 at 9:19 am
    Permalink

    amboi kak diana,mengutuk kat sni ye..eheeehee
    tak baik tau..hehe
    tq ciktom,respek ciktom,nak pggil sis tom la..heheeee

    Reply
  • March 20, 2011 at 9:43 am
    Permalink

    waah..bercuti tak ajak…hehe

    Reply
  • March 20, 2011 at 10:49 am
    Permalink

    Wah..Tom dah kembali..sukanya..hari tu pasal tsunami..ellen risau sangat ngan Tom ..Ellen ada buat backlink utk Tom tau..minta semua doakan Tom kat Pulau Redang tu…
    Hmm..dah jarang Tom tak komen blog ellen ya…sedihnya…mybe Tom bizi kan, lagipun Blog len tu dah tukar jadi blog news..hahaa

    Tom…Ellen ada blog personal baru…Link ada kat blog Ellen..INI KISAH ELLEN…hehe..

    Rindu Tom….sesangat…

    Reply
  • March 20, 2011 at 10:54 am
    Permalink

    nampak sedap jer kek tuu..happy befday tuk dirinya 🙂

    Reply
  • March 20, 2011 at 12:32 pm
    Permalink

    hepi bday budak achie.. 😀

    Reply
  • March 20, 2011 at 1:47 pm
    Permalink

    Sempena tuk itu, Jai pun nak ucapkan hepi besday jugak la..he.. Lma x jenguk cik tom cni…

    Reply
  • March 20, 2011 at 2:07 pm
    Permalink

    ouh ini besday woofer storm ek..

    meskipun tak kenal ngan WS tapi tetap saja nak wish sama..

    God bless ur life.

    Reply
  • March 20, 2011 at 2:55 pm
    Permalink

    Achie tu, rasanya robot. Sebab dia cakap dia selalu busy kerja. Tapi belog tak pernah tinggal. Hahaha ;D

    Jom sayam kita makan besar! Achie belanja.

    Reply
  • March 20, 2011 at 3:06 pm
    Permalink

    happy birthday utk achie..
    yeap2.. bila dia nk buat jamuan ni ?? 😀

    Reply
  • March 20, 2011 at 3:43 pm
    Permalink

    achie tu sokmo dtg blog yaty tnye mane cik tom..dah mcm angau je..haha ;P

    Reply
  • March 20, 2011 at 3:45 pm
    Permalink

    opss lupe plak..hepy besday achie woofer storm crew:)

    Reply
  • March 20, 2011 at 4:35 pm
    Permalink

    dtg lagi sni…baca entry ni rasa tak puas la..heheeee ciktom jga dri baik2 ye,cool2 selalu..cuti mesti best kan..heheee

    Reply
  • March 20, 2011 at 11:32 pm
    Permalink

    singgah dan akan terus singgah jenguk Tom di sini..hehe

    Reply
  • March 20, 2011 at 11:58 pm
    Permalink

    Wow.. Sdapnye ccokie and cake.. Rs mcm nak gi bli kt Famous Amous and Secret Recipe je.. Abih la diet MM.. Cik Tom, mohon promote ckit kt cni. MM br launch Lovely Make Up By Siti Ramlah. Dtg la ke blog MM ye Cik Tom (^.^)

    Reply
  • March 21, 2011 at 12:09 am
    Permalink

    wahh, gi cuti sakan dgn zara eh cik tom. sampai lupa update blog. happy befday to kwn cik tom 🙂

    Reply
  • March 21, 2011 at 12:31 am
    Permalink

    Bestnya baru blk redang
    happy birthday utk rakan

    Reply
  • March 21, 2011 at 2:03 am
    Permalink

    welcome back cik tom..:)
    semoga ceria2 selalu..
    mesti byk pengalaman bercuti kat pulau redangkan..

    Reply
  • March 21, 2011 at 7:21 am
    Permalink

    cik tom org nak yang betul2 le bukan mua gmabr je hee..

    mana pic bercuti tu cik tom cik suri nak tgok gak muahaa..

    :)p/s:cik tom punya hrjadi bla? mau gak suri kreditkan gambr google nnti keh.keh..

    daaa =)

    Reply
  • March 21, 2011 at 10:37 am
    Permalink

    kek tu ada ke jual kat sini kita lapo bebeno ni

    Reply
  • March 21, 2011 at 12:33 pm
    Permalink

    happy birthday jgk!! 🙂

    Reply
  • March 21, 2011 at 12:52 pm
    Permalink

    Bestnya kek tu…lama bercuti…kena upload gambarnya tau!

    Reply
  • March 21, 2011 at 3:08 pm
    Permalink

    happy besday juga kpd achie..

    Reply
  • March 21, 2011 at 3:27 pm
    Permalink

    happy belated birthday

    Reply
  • March 21, 2011 at 10:32 pm
    Permalink

    Yezza.. mana gambar bercuti? apapapun.. hepi bday achie.. biarpun lmbat.. haha..

    Reply
  • March 21, 2011 at 10:33 pm
    Permalink

    Oh, lupa.. maaf aritu.. x ter on ym.. awal tido masa tu.. letih.. huhu..

    Reply
  • March 22, 2011 at 12:04 am
    Permalink

    nak kek cket.. :p

    Reply
  • March 22, 2011 at 1:36 am
    Permalink

    sayam cik tom !!! ^^

    jom satu hari nanti,
    achie sayam and ciktom sayam bersama madu2 (scc dan shag) pegi gather2 nak??
    hehehe

    Reply
  • March 22, 2011 at 3:03 am
    Permalink

    cik tom, jgn majuk ehh.. da amek dah banner.

    Reply
  • March 22, 2011 at 3:39 am
    Permalink

    moga panjang umur ya 🙂 sihat2 selalu 😉

    Reply
  • March 22, 2011 at 3:41 am
    Permalink

    wah…cik tom p pulau redang…bestnye…bilala fizah nk smpai sna…huhu

    Reply
  • March 22, 2011 at 9:38 am
    Permalink

    happy besday juga kpd achie..

    Reply
  • March 22, 2011 at 10:02 am
    Permalink

    baiknya cik tom

    siap buat n3 khas utk dia

    happy birthday woofer storm!

    Reply
  • March 22, 2011 at 6:06 pm
    Permalink

    coklat nampak sedap2 tp kek coklat digital..mane leh makan.. hehehehe
    melepas aku.. heppy besday achie…

    Reply
  • March 23, 2011 at 9:15 am
    Permalink

    Cik Tom tumpang tanya.
    Mana yang akan meringankan blog?
    1. Pakai template blog yang telah sedia ada?
    2. Buat tempalate blog sendiri?

    Pendakwah di Pintu Neraka

    Reply
  • March 23, 2011 at 3:56 am
    Permalink

    suri

    bila sebut hari lahir pasti ada hadiah dan ke nepaer ek?? hiii

    Reply
  • March 23, 2011 at 4:37 am
    Permalink

    wahhh..best nye..cik tom..alief punya brthday jgn lupa taw..huhu..happy brthday achie..huhu

    Reply
  • March 23, 2011 at 12:00 pm
    Permalink

    besnya p pulau tu..tingin nak p..tataw bla dpt g sana

    Reply
  • March 24, 2011 at 11:57 am
    Permalink

    happy belated besday too achie..

    Reply
  • March 24, 2011 at 1:54 pm
    Permalink

    sma dah cik tom dgn sy skg ni..kat kg punya main ligat kagi nak update n3,dah la tenet ni slow je..ermmmm

    cool ye cik tom…stdy lelok

    Reply
  • March 25, 2011 at 1:39 pm
    Permalink

    wah sedap nyer kek uh….. nk juga leh x cik tom?????????

    Reply
  • March 25, 2011 at 8:21 pm
    Permalink

    cik atom…lme x singgah sbb b4 this xleh bkk..uuuu virus kali:(

    Reply
  • March 26, 2011 at 5:31 pm
    Permalink

    epy birthday for him..sory, lem xjenguk..emiey sibuk gak skg 😉

    Reply
  • March 27, 2011 at 7:24 am
    Permalink

    lama tak update? busy sangat ke?

    Reply
  • March 28, 2011 at 1:33 am
    Permalink

    wlpn busy still sempat update blog walau xselalu…hehe

    Reply
  • March 28, 2011 at 1:13 pm
    Permalink

    owh..beliaw..
    kenai2

    epy bezday

    Reply
  • March 29, 2011 at 3:44 am
    Permalink

    busynyer cik tom 🙁

    Reply
  • March 29, 2011 at 4:54 am
    Permalink

    selamat kembali cik tom…sama la kita lama bercuti panjang dari dunia blog…

    Reply
  • March 31, 2011 at 1:21 am
    Permalink

    Cik Tom..sy ada tag GA..join ekk

    Reply
  • April 1, 2011 at 3:39 am
    Permalink

    happy belated bsday to blogger woofer storm..:)

    Reply
  • April 2, 2011 at 6:01 am
    Permalink

    cik tom cuti lagi lama dari achie ea??hahaa ciktom ni memang,..gigit baru tau…peace^___^

    Reply
  • April 3, 2011 at 6:18 pm
    Permalink

    hie…im newbies here! 🙂

    pink blogger,IRINBLOGSPOT..i 4low cik tom 🙂

    Reply
  • April 6, 2011 at 1:55 pm
    Permalink

    WA… nak kek juga. ish… perasannya aku

    Reply
    • April 7, 2011 at 3:39 pm
      Permalink

      besday akak bila?tunggu nanti turn akak pulak..hehe

      Reply
  • April 8, 2011 at 9:15 pm
    Permalink

    semoga lapangkan segala urusan di dunia dan akhirat..

    moga sukses dlm sgla kerja yg d lakukan 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE