Happy Birthday My Sweet Sis

Happy Birthday to my luvly sis yaty..

Happy Besday to you..

Happy Besday to you..

Happy Besday to adeQ yaty..

Happy Besday to you..

Tiup lilin lelaju..(padahal dah tidur pun sebab majuk dengan mr gugu)

adik-adikku

Selamat Hari Lahir buat adikku tersayang yaty. Kakak sayang ti ketat2!! Semoga panjang umur, murah rezeki dan sukses in ur study. Study elok2 untuk final exam ni ye.

Yaty nilah adik yang tidur sekatil dengan cik tom dari kecik. Yaty adik yang paling kamcing dan juga geng selalu gaduh-gaduh. Kalau gaduh dahsyat macam perang dunia ke 3. Kalau time baik pijak semut pun tak mati. Nak cerita juga sikit pasal adik cik tom ni. Yaty jangan marah ek.

Adik cik tom ni kira paling rajin tau. Yaty paling suka ambil gambar, basuh baju, gosok baju dan buat kek batik. Ke mana sahaja pergi hatta ke cermin toilet awam konpem nak snap amik gambar. Nak gosok baju apa? Bagi je kat dia konpem takde kedutan. Yang selalu ambil kesempatan akak dia la. Adik cik tom ni kalau nampak dari muka macam tegas tapi jiwa lembut giler. Sensitif tau. Kalau ada apa-apa cepat je muka berubah dan nangis.

Ingat lagi masa kecik dulu yaty ni kena buli sampai nangis dengan anak jiran sebelah yang lagi kecik dari dia. Cik tom geram terus pergi marah dan tolak budak tue sampai nangis. Maaf akak dia ni memang garang. Banyak lagi cerita tapi bimbang ada yang mengamuk baca entry ni pulak nanti. Hak3…

Maaflah ye adikku akak tak dapat bagi apa-apa. Hanya sebuah ucapan tanda ingatan dan doa buat mu. Tunggu cukup duit dari incik nuffnang atau dapat kerja nati akak belanja yaty ek. Buat sementara ni ambil la kek dan teddy bear ni buat cuci mata ihsan dari incik google ni.

kek hari jadi

Sebenarnya my sis ni ada blog jugak tapi tak pernah cik tom promote dalam entry sebelum ni sebabnya dia dah warning awal2 jangan cakap yang dia buat blog. Adik cik tom ni segan sebab blog dia tue macam diary. Tapi tak kisah la kan tue hak masing-masing nak tulis apa dalam blog. So, cik tom nak bagi jugak link blog YATY~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

29 thoughts on “Happy Birthday My Sweet Sis

  • October 18, 2010 at 7:18 pm
    Permalink

    happy birthday to adik cik tom..
    semoga pnjang umur..
    sama cute dgn cik tom..:)

    Reply
  • October 18, 2010 at 7:31 pm
    Permalink

    selamat hari jadi pada yaty.
    semoga berjaya dunia akhirat
    dan panjang umur

    Reply
  • October 18, 2010 at 8:40 pm
    Permalink

    slmt hr jd yaty…
    semoga dberkati ALLAH n dmurahkan rezeki.

    p/s:igtkn besday cik tom hikhik ;p

    Reply
  • October 18, 2010 at 11:32 pm
    Permalink

    thanx sis for da entry πŸ™‚

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:05 am
    Permalink

    Happy Birthday to Yaty..
    May God bless u always

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:05 am
    Permalink

    selamat hari lahir untuk yaty… semoga panjang umur dan murah rezeki dan semoga bahagia selalu….

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:41 am
    Permalink

    happy burfdayy adik cik tom..
    cantik adik cik tom ni πŸ™‚

    Reply
  • October 19, 2010 at 3:17 am
    Permalink

    wah3..
    lawonyew adik ciktom.

    Reply
  • October 19, 2010 at 3:20 am
    Permalink

    hepi birthday yaty..untung dapat akak yang garang camni heee ade blog?? nk tengok ley?pleaseee yaty ekeke

    moga panjang umur n murah rezeki yer πŸ™‚

    Reply
  • October 19, 2010 at 3:50 am
    Permalink

    Baru jak mo kirim salam.. tapi….. har3x~

    Reply
  • October 19, 2010 at 3:56 am
    Permalink

    wa…wane pink besdey kek tuh.. hehe

    Reply
  • October 19, 2010 at 3:57 am
    Permalink

    hepy besday utk adik yati..semoga Allah pnjngkan umonya dan dmurahkan rezki sllu..berjaya dlm hidup..insyaAllah..
    ckp kata fyza comey wish ek..hahaha..;p

    Reply
  • October 19, 2010 at 4:00 am
    Permalink

    tom.. ucapkan hepy besday kat sis ko yak..
    klo ley, bg cket kek kat aku.. poskan taw..huhu

    Reply
  • October 19, 2010 at 4:02 am
    Permalink

    samat hari lahir adik ciktom!

    Reply
  • October 19, 2010 at 4:22 am
    Permalink

    adakah akan berlaku perang dunia ke-4 kerana pemberian link itu ?? hahaha

    Reply
  • October 19, 2010 at 4:35 am
    Permalink

    selamat ulang tahun utk adik cik tom..semoga berbahagia selalu..

    Reply
  • October 19, 2010 at 4:44 am
    Permalink

    happy bday ciktom. eh, adik ciktom ;p

    Reply
  • October 19, 2010 at 4:53 am
    Permalink

    Untuk akak Cik Tom, Fikk nak ucapkan selamat hari jadi dalam mandarin :

    η₯δ½ η”Ÿζ—₯快乐!

    ζˆ‘εΈŒζœ›δ½ ηš„ε§ε§θΆŠζ₯袊ε₯½~
    (=

    Reply
  • October 19, 2010 at 12:41 pm
    Permalink

    @life kami, qu aniza, yanie J, fieza,sweetsal, mira,afiq, fyza, gayah, gomok9endek, sarah, macy, syamila :

    terima kasih bagi pihak adik cik tom..hihi

    Reply
  • October 19, 2010 at 12:43 pm
    Permalink

    @yaty: ur welcome my dear sis..huhu

    @mira & @ syukry: memang adik cik tom ni cantik sebab tue suka amik gambar..huhu

    Reply
  • October 19, 2010 at 12:44 pm
    Permalink

    @robot: boleh je..tapi sanggup ker dapat akak garang??hehe…

    @aretikz: kem je la salam..nape ada tapi???huhu..

    Reply
  • October 19, 2010 at 12:46 pm
    Permalink

    @aibaks: saja letak pic pink..pesal alergik ke??hak3..

    @paan: insyaAllah tiada perang ke 4..hehe

    Reply
  • October 19, 2010 at 12:47 pm
    Permalink

    @fikk: ni konpem xbaca entry habis ni…ni entry besday adik cik tom la bukan akak cik tom..haa kantoi~

    Reply
  • October 19, 2010 at 2:44 pm
    Permalink

    epy besday to u yati..
    moga pnjg umo murah rezeki…
    amboii.. garangnya cik tom.. tolak budak smpai jatuh.. haha.. ganaz.. πŸ˜€

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:05 am
    Permalink

    @solihin: thanks wish besday…cik tom memang garang+ganas..tapi tue cerita masa budak2 la..huhu

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:35 pm
    Permalink

    happy belated birthday to yati.. semoga dia dipanjangkan umur and dimurahkan rezeki. πŸ™‚

    Reply
  • April 2, 2011 at 6:08 am
    Permalink

    syng ciktom..—>tiba2..ngeeee
    syang adik ea.bgus la cik tom.moga syng tu berpanjangan kan…harap2lah..

    *mood rndu entry dari ciktom…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE