Happy Birthday Tieah Madian Blogger D_hatie

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….

Cik tom nak wish Happy Birthday aka Selamat Hari Lahir kepada blogger kesayangan cik tom, Tieah Madian pemilik blog D_hatie | Segalanya Bermula Dari Hatie. Tieah di antara blogger terawal cik tom kenali semasa menceburi dunia blog. Memang cik tom sayang tieah sebab dia sudi jenguk blog cik tom yang masa tue masih terkial-kial nak menapak dalam dunia blog. Cik tom masih ingat lagi komen tieah yang cakap ingatkan cik tom ni budak sekolah sebab blog nampak budak-budak je. Meh cik tom belanja kek coklat yang cik tom buat khas sempena birthday tieah…hehe πŸ™‚

resepi kek coklat moist sedap

Boleh dikatakan tieah dah bersama blog cik tom semasa jatuh bangun blog cik tom. Terima kasih kepada tieah kerana sudi support blog cik tom. Tieah adalah salah satu penyebab cik tom bersemangat untuk terus berblog. Tengok tieah bawah ni, maniskan Β πŸ˜‰

tieah midan comel

Cik tom memang suka blog tieah ni. Entrynya memang kebanyakan lantangnya menyuarakan pendapat dan idea yang bernas. Cik tom suka baca entry tieah especially mengenai freemanson, gay, pengkid dan banyak lagi. Pendapatnya telus, matang tapi dengan gaya yang sempoi je. Design template blog ni pun cun dan kemas. Tieah yang design sendiri tau. Kreatif kan tieah ni??*kipas banyak2…hahaha ;P

Cik tom doakan tieah terus sukses dalam dunia blogging dan ceria2 selalu. Jom wish dan berkenalan dengan tieah denganΒ Terjah Tieah d_hatie πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

26 thoughts on “Happy Birthday Tieah Madian Blogger D_hatie

    • April 22, 2011 at 11:54 pm
      Permalink

      aah dah tukar wp..sori ada problem dengan feed sebelum ni,..ni try setel lagi..

      Reply
    • April 22, 2011 at 11:52 pm
      Permalink

      tenkiu bagi pihak tieah…hee…
      thanks suka rumah baru cik tom..

      Reply
    • April 22, 2011 at 11:50 pm
      Permalink

      hee…baru baca komen..dah boleh kira setel kot..huhu

      Reply
  • April 17, 2011 at 9:43 am
    Permalink

    lol ciktom..patut la dlm bloglist akak..blog ciktom ni tak hapdet je..ghupernyer guna mende lain pulok..huhu

    nape akak xtau eh?
    napok gayo..akak kene add list baru la yer..hehee

    slmt hari lahir utk tieah..semoga berbahagia sokmo deh..
    Jom baca entri terkini sarahnajwan …-KECEK KLATE PALING SUSAH DISEBUT-My Profile

    Reply
    • April 22, 2011 at 11:50 pm
      Permalink

      ada problem dengan feed la sebelum ni akak…hehe

      Reply
  • April 17, 2011 at 4:53 pm
    Permalink

    ooo..bday tiah ye arini..terjah skang..cik tom…lawanya blog ciktom..dla ada send mesej kat FB cik tom sbnrnya..nak tnya something skit

    Reply
    • April 22, 2011 at 11:46 pm
      Permalink

      tenkiu bg pihak tieah..tahniah dah berdomain ye…

      Reply
  • April 17, 2011 at 6:51 pm
    Permalink

    cik tommm, rindunya dgn cik tom. happy befday to tieah juga. eh, saya ada request friend kat fb cik tom. cek ya. miss u πŸ™‚
    Jom baca entri terkini poyaty …Alhamdulillah –My Profile

    Reply
    • April 22, 2011 at 11:24 pm
      Permalink

      cik tom dah approve…sori lambat ye…miss u too…

      Reply
  • April 18, 2011 at 12:38 am
    Permalink

    salam..ciktom,brthday sy takde pun dapat kek coklat cik tom buat sndri ..jahat ciktom,tak kawan la macam ni..hehehee cepat pujuk..heheee

    Reply
    • April 22, 2011 at 11:16 pm
      Permalink

      heheh..masa tue busy tak sempat nak snap pic kek..so pinjam gambar yang google je..tahun depan la ye cik tom bagi yang buat sendiri..hehehee

      Reply
  • April 18, 2011 at 5:01 pm
    Permalink

    Happy Belated Birthday juga buat kwn Cik Tom..hehe
    Jom baca entri terkini Affieza …DINNERMy Profile

    Reply
  • April 19, 2011 at 8:05 am
    Permalink

    Terharunya.. Thanx cik Tom.. Hahahaha.. Ingat jugak eh nak buat entry ni.. Ngee πŸ™‚

    *Blog ni dah makin cantik dan mantap lah! Best.. Syabas owh..

    Reply
    • April 22, 2011 at 8:24 pm
      Permalink

      mestilah ingat..cik tom siap buat alarm lagi dalam handphone…hahahaha…
      *tenkiu yunk…tunggu tieah pulak berdomain..hee

      Reply
  • April 19, 2011 at 5:25 pm
    Permalink

    waa belog cik tom cantik kemas dan mantop ler…..jeles ai ! hee..happy besday kepada kawan cik tom jugak!!
    Jom baca entri terkini puanbee …Susu Apa Pilihan Korang My Profile

    Reply
    • April 20, 2011 at 12:19 am
      Permalink

      tenkiu…tapi cantik lagi blog kak bee…xleh challenge yang akak punye…heee…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE