Hasil Usha Blog Nazri plus Fanpage Eyriqazz

Salam.. Alhamdulillah hasil usha blog Nazri plus fanpage Eyriqazz, cik tom berhasil menang nombor tiga top komen di blog Nazri manakala facebook Eyriqazz menang mini kuiz teka berapa harga lauk yang bro Eyriqazz makan.

Untuk top komen di blog nazri, bilangan komen cik tom ialah 25 komen yang melayakkan cik tom secara langsung join dalam contest top commentator dan menang tempat ke 3 (RM20). Shaharol mengungguli carta no. 1 dengan sebanyak 197 komen (RM50) dan Hafizul no. 2 sebanyak 144 komen (RM30) sepanjang bulan jun 2012 yang lepas.

Banyak kelebihan bila sesebuah blog buat pertandingan top pengomen iaitu salah satunya akan merajinkan pembaca untuk baca senarai artikel dan mula memahami tarikan dan kelebihan sesuatu blog tue. Contoh blog Nazri, permulaannya cik tom hanya anggap ia hanyalah sebuah blog yang promosi insurans semata-mata namun rupanya cik tom tersilap. Banyak artikel2 ilmiah menarik mengenai jenis2 penyakit yang biasa dialami oleh rakyat Malaysia,Β penawar bagi penyakit, ulasan+ video kuliah agama,Β tips kewangan dan sudah semestinya artikel mengenai insurans dari pruBSN.

Pada sesiapa yang berminat untuk beli insurans atau nak dapatkan maklumat lanjut mengenai insurans boleh la rujuk terus dengan Nazri, insyaAllah akan diberikan respon yang terbaik kerana Nazri memang peramah orangnya dan sering bantu customer untuk claim insurans dengan pantas.

Untuk bro Eyriqazz, macam biasa sepanjang beberapa hari ini dah macam2 contest dah dijalankan antaranya contest teka gambar dari blog penaja, mini contest teka harga dan terbaru 4 komen terbaik pada artikel terpilih akan dapat hadiah seorang RM10. Mana yang suka bab2 duit macam cik tom ini memang harus rujuk blog Eyriqazz dan Denaihati yang suka memberi kepada pelawat blog.

Total kemenangan cash kali ini; RM20+RM10= RM30 boleh buat topup tambahan bulan ni. hehe… Thanks Nazri and Eyriqazz πŸ™‚

psstt: malas nak snap gambar dari kemenangan contest dan upload. so entri kali ini kosong jelah.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

42 thoughts on “Hasil Usha Blog Nazri plus Fanpage Eyriqazz

  • July 5, 2012 at 1:25 am
    Permalink

    tahniah cik tom..
    melimpah juga rezeki yer..
    sikit2 lama2 jadi bukit juga kan?

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:41 am
      Permalink

      thanks sop…
      yup sikit2 lama jd bukit..
      insyaAllah bakal buat pertandingan di blog ciktom pulak bulan ni..jgn lupa join =)

      Reply
  • July 5, 2012 at 1:45 am
    Permalink

    dapat rezeki
    berbagi rezeki

    makin meriah dunia blog malaysia

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:36 am
      Permalink

      yup saling berkongsi rezeki lagi meriah dan happy =)

      Reply
  • July 5, 2012 at 7:20 am
    Permalink

    tahniah ciktom
    makin bertambah2 rezeki yek πŸ™‚

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:18 am
      Permalink

      alhamdulillah..auc pun boleh yg penting kena rajin mengomen..hehe

      Reply
  • July 5, 2012 at 9:09 am
    Permalink

    terima kasih ciktom review my blog & tahniah atas wang yang masuk hasil dari usaha secara online. Moga terus berjaya

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:12 am
      Permalink

      sama2..thanks juga pada nazri sbgi pihak penganjur yg mmg pantas..

      Reply
    • July 7, 2012 at 7:05 am
      Permalink

      alhamdulillah..ala irsah lg best dpt tender.

      Reply
  • July 5, 2012 at 12:42 pm
    Permalink

    wahh rezki ciktom..hehe..bila la nk jadi kaya mcm cik tom..hehe

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:03 am
      Permalink

      haha…mana ada cik tom kaya?? rm30 je takkan jadi kaya..cuma dapatlah duit tambahan selain dari gaji sebulan..

      Reply
  • July 5, 2012 at 2:30 pm
    Permalink

    rezeki blogging rajin insyallah Allah beri kpd kita…jgn malas jer..:)

    Reply
  • July 5, 2012 at 4:02 pm
    Permalink

    Bila rajin itulah balasanya. Tapi PH ni jenis malas skit nak komen. Sebab terkadang kita tak tahu apa nak komen dengan sesetengah entri blogger tersebut. Hahahha

    Reply
    • July 7, 2012 at 6:30 am
      Permalink

      hehe..masa tue time rajin pulun komen semua artikel…kl malas mmg xdelah nya nak bw..

      Reply
  • July 5, 2012 at 7:25 pm
    Permalink

    tahniah kepada cik tom.. πŸ™‚

    Reply
  • July 5, 2012 at 9:01 pm
    Permalink

    ciktom boleh pergi jauh nih

    Reply
    • July 7, 2012 at 5:46 am
      Permalink

      em boleh pergi jauh?? utk komen ke? hee…

      Reply
  • July 6, 2012 at 1:01 am
    Permalink

    wahh…rezeki murah sungguh cik tom ni…hurmm..bila la bleh belanja aiskrim ni :p

    Reply
    • July 7, 2012 at 5:01 am
      Permalink

      alhamdulillah rezeki..ciktom kan bagi hadiah kat chii dpt top 3 pengomen…topup/cash rm10..hubungi ciktom di contact ye.

      Reply
  • July 6, 2012 at 12:42 pm
    Permalink

    takaful tu ya hgeeeee.. ada masuk juga baru jer masuk beberapa kli.. alhamdulillah rezki juga akhirnya

    Reply
    • July 7, 2012 at 4:45 am
      Permalink

      yup suri..nazri yang blog takaful insurans..

      Reply
  • July 6, 2012 at 12:58 pm
    Permalink

    Tahniah cik tom. Ada usha, ada usaha, insyaAllah ada ganjarannya =)

    Reply
    • July 7, 2012 at 3:19 am
      Permalink

      tq bro..yup rajin usaha insyaAllah ada hasilnya..hee

      Reply
  • July 7, 2012 at 1:12 pm
    Permalink

    apa lagi ciktom …jom ABC skalayyy ..ahhaha …tegar ni .. !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE