HENTIKAN ganguan seksual pada LELAKI!!!



pic ni cik tom amik dari fb kawan cik tom..


cik tom nak share kat blog ni…


sekadar untuk renungan…


all gurls yang tengok dan baca pic kat atas ni jangan marah ye…


sekadar ingatan..


saling ingat mengingati amalan mulia…


ngee~~



yang boys pulak jangan tenung pic ni lama2 sangat..


sampai nak terkeluar bijik mata…


kui3~~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

7 thoughts on “HENTIKAN ganguan seksual pada LELAKI!!!

  • July 24, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    yup. setuju sgt2 ngn kak tom. ppuan ni kne jge betul2 la. sedih kalo tgk bdk2 zaman skang.

    Reply
  • July 24, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    btol3! tapi kann kann
    rmai pempuan skang amik ringan je pasal benda2 cmni.
    haiihhh.

    Reply
  • July 24, 2010 at 3:10 pm
    Permalink

    siti: tu la sedih kan..pakai tudung tapi kat lain tuut..nauzubillah harap2 tak jadi kat diri sendiri n famili..

    syufa: mmg pmpm zmn skang suke amik ringan..da jadik cam trend pulak..tutup atas bwh dedah..tutup bawah plk atas dedah..wallahualam..

    Reply
  • July 25, 2010 at 5:31 am
    Permalink

    Kalau pompuan kena gangguan seksual, habis semua NGO Hak Asasi mengamuk2..nak wat demo..nak report polis..

    Tapi kalau laki yg kena, semua diam seribu bahasa..xde pembelaan pun..

    Reply
  • July 25, 2010 at 7:26 am
    Permalink

    maybe zidedine patut start dulu cari alternatif or buat NGO wakil bagi hak pembelaan bg laki…cane??

    Reply
  • September 13, 2011 at 4:22 am
    Permalink

    Hihi jumpa pon. ni 1st post peasmian cik tom kat blog ni ke?

    Bgs2.. mmg bnyk gangguan seksual mcm ni skang. x kira pakai tudung pon
    Jom baca entri terkini shah blogger …Cara Setting Nofollow Label BlogspotMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE