HOT! Bedak Arab Cantikkan Wajah, DiJamin Halal dan Berkesan

HOT! Bedak Arab Cantikkan Wajah, DiJamin Halal dan Berkesan

Bedak Arab Kokuryu Cantikkan Wajah, Dijamin Halal dan Berkesan
Bedak Arab Kokuryu Dijamin Halal dan Berkesan

Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake atau nama pendeknya “Bedak Arab” @ Bedak Arab Kokuryu sangat famous dan kini hangat dipasaran. Bedak Arab ini mempunyai banyak khasiat untuk kulit muka. Bedak arab ni memang HOT! kerana keistimewaan bedak arab dapat cantikkan wajah, dijamin halal dan berkesan penggunaannya walaupun pada muka sensitif. Produk ini ialah keluaran yang dilesenkan daripada Jepun tapi pasarannya di negara-negara arab. Nampaknya itu antara rahsia muka wanita Arab yang nampak cantik dan kelihatan gebu.

Kelebihan Bedak Arab Kokuryu:

* Bedak ini berfungsi 3 in 1( Bedak, Moisturizer dan Foundation)
* Mengikut aliran darah pengguna
* Kemas dan sekata
* Tidak menghitamkan dan menggelapkan kulit muka
* Dapat mengecutkan jerawat
* Tidak berminyak
* Suci dan halal boleh dibawa solat
* Mempunyai UV protection.
* Tahan selama 8 jam
* Apabila berpeluh akan kelihatan semakin cantik
* Boleh tahan selama 3 bulan (bergantung pada penggunaan)
* Kulit muka akan kelihatan gebu dan tidak melekit malah semakin berseri-seri.

Cara-cara penggunaan Bedak Arab Kokuryu:

  1. Basahkan sponge dengan air bersih dan perahkan sedikit.
  2. Sapukan sponge pada bedak arab.
  3. Kemudian, sapukan sponge pada muka sehingga rata
  4. Tunggu 2,3 minit bedak kering, dan boleh mula bersolek seperti biasa.
  5. Muka akan kelihatan lebih berseri-seri selepas beberapa minit.
  6. Basuh sponge dengan sabun dan keringkan.

Testimonial Bedak Arab Kokuryu:

Cik tom pun salah seorang pengguna bedak arab. Cik tom guna yang warna “Puggy pink”. Cik tom dah guna selama sebulan bermula 4/2013. Memang best!! Cik tom suka bau bedak arab ni wangi. Biasanya lepas dah kering bedak arab ni kat muka. Cik tom akan spray pulak “Bio-essence: Miracle Bio Water” kat seluruh muka supaya bedak tue nampak lagi natural dan meresap pada kulit muka. heee… Lagi best bedak ni halal boleh bawak solat dan tak melekat pun pada tudung/ telekung solat. Bila dah lepas solat tue tak perlu dah nak tempek bedak muka lagi. Haaa bawah ni salah satu pic cik tom amik pukul 3.05 petang (lepas dah solat zohor) & bedak tue cik tom pakai masa awal pagi pergi kerja je.

Ofismate pun bagi respon feedback positive, kulit muka cik tom nampak lebih smooth dan gebu. Bila makin lama pakai lagi nampak flawless. Itu dioranglah cakap ye. Tak taulah kalau ayat bodek je. haha… Diorang siap ada dah yang tertarik, beli & join guna jugak. ^_*

Testimonial bergambar yang lain;

Testimonial bedak arab 1
Testimonial bedak arab 1
Testimonial bedak arab 2
Testimonial bedak arab 2
testimoni bedak arab 3
testimoni bedak arab 3
testimoni bedak arab 4
testimoni bedak arab 4

Pilihan warna bedak arab kokuryu (50g):

*Russet untuk kulit natural
*Puggy pink untuk kulit cerah kemerahan
–sponge diberikan secara percuma dengan setiap pembelian bedak arab.

Bedak Arab (Puggy Pink)
Bedak Arab (Puggy Pink)

Harga Produk Bedak Arab Kokuryu:

Harga Pasaran (50g) = RM65
Harga PROMOSI (50g) = RM55 (FREE POSTAGE)
## Sabah/Sarawak add RM5
**penghantaran guna pos laju

Pada yang berminat untuk mendapatkan bedak arab kokuryu ini boleh hubungi adik kawan cik tom iaitu, Farah untuk maklumat lanjut melalui SMS atau Whatsapp: 01162354138

ps: apa yang cik tom boleh katakan memang puas hati pakai bedak arab ni! Berbaloi2 ^_^

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

53 thoughts on “HOT! Bedak Arab Cantikkan Wajah, DiJamin Halal dan Berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE