HOT POT : Teknik untuk dapatkan back link Mudah…

Ni cik tom amik dari blog ellen cayunk….Caranya cuma memfollow step ni saja….



1) Tulis (taip) satu entri baru seperti ini.

2) Salin/ copy paste 10 link seperti kat bawah ni dan masukkan ke dalam entri anda tu.

3. Lepas korang dah letak semua link seperti kat atas ni dalam entri tu, korang buang satu link pertama dan jadikan link Google yang paling atas.

4. Letakkan link blog korang pula di bawah link blog Ellen, contoh;

5. Kemudian ajak rakan2 blogger korang buat entri yang sama mcm korang buat tuh..

6. Kita Tunggu hasilnya…..selamat men”try”….hehehhe Dan Tunggu la hasilnya.. k selamat mencuba ek..

P/s: cik tom just tukar url blog je..yang lain copy bulat2 je entry dari ellen ..pemalas tul..hehe…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

9 thoughts on “HOT POT : Teknik untuk dapatkan back link Mudah…

  • August 31, 2010 at 2:03 pm
    Permalink

    hoho. begitu ka?
    mcm best ja.. =)

    Reply
  • August 31, 2010 at 2:10 pm
    Permalink

    @pinky: ntah ni copy dari ellen..tak salah cuba kan..hehe..jom la cuba 🙂

    Reply
  • August 31, 2010 at 8:00 pm
    Permalink

    benda ni untuk ape cik tom..
    ish..akak tak paham ape nie..
    hahah..

    Reply
  • September 1, 2010 at 7:10 am
    Permalink

    @diana: kalau tak salah nak dapat backlink untuk url blog kita..kira nak naikkan trafik blog..huhu..jom la cuba..

    Reply
  • September 2, 2010 at 12:41 pm
    Permalink

    nice blog and post saya suka nie…huhuhuhuhu

    Reply
  • September 3, 2010 at 9:17 am
    Permalink

    @su: thanks dear…selalu2 la jenguk kat sini ^_^

    Reply
  • December 17, 2010 at 2:03 pm
    Permalink

    nak cuba jgkla…hehe

    Reply
  • January 30, 2011 at 4:21 am
    Permalink

    fitri copy eh ! malas nak tuka tuka 😀 ehee~ thanks 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE