Hujung Minggu di Kuala Linggi, Melaka

Assalamualaikum dan Salam Sayang buat semua…Update pendek je nak inform yang cik tom tak dapat lagi nak update baru entry buat beberapa hari ni. Tengah cari idea nak update entry baru. Plus sibuk weekend ni cik tom pergi rombongan majlis perkahwinan kat Kuala Linggi, Melaka. Segala pertanyaan kat blog dan juga segala komen di entry sebelum ini cik tom still tak approve+ tak balas lagi. Sebab cik tom nak approve, balas komen dan jugak berkunjung ke blog kawan-kawan yang lain. Take care and have a nice weekend πŸ™‚

pemandangan pulau redang 2

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Hujung Minggu di Kuala Linggi, Melaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE